Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Μηχανή ενθυλάκωσης Softgel >
Ltrj-250 αυτόματη πλήρης γραμμή παραγωγής μηχανών Paintball

Ltrj-250 αυτόματη πλήρης γραμμή παραγωγής μηχανών Paintball

τοποθέτηση σε κάψα της μηχανής

μαλακή μηχανή ενθυλάκωσης πηκτωμάτων

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

LTPM China

Πιστοποίηση:

CE, GMP

Αριθμό μοντέλου:

Ltrj-250

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Γεμίζοντας σειρά:
0-2ML
Δύναμη:
16.5Kw
Ποσότητα στυλοβατών:
20pcs
Ταχύτητα περιστροφής:
0-7r/min
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:
380V 50Hz τριφασικό (προαιρετικός)
Κύριο βάρος μηχανών:
600Kg
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα
Περιγραφή του προϊόντος

Μηχανή Paintball LTRJ-σειρών

(Μαλακή κάψα πηκτωμάτων που διαμορφώνει και μηχανή πλήρωσης)

Περιγραφή προϊόντων

 

Εφαρμογή και χρήση:
Η μηχανή ενθυλάκωσης Softgel μπορεί quantificationally να εγχύσει το πετρέλαιο, αναμιγνύοντας την αναστολή και τη σαν ζυμάρι μάζα στην κάψα για να διαμορφώσει όλα τα είδη ενθυλάκωσης softgel με το διαφορετικά μέγεθος, τη μορφή και το χρώμα. Λόγω των αξιών της αποσύνθεσης υψηλής ταχύτητας, εύκολων προφορικός, σκληρός στην οξυγόνωση, εύκολος να αποθηκεύσει και να πάρει, η ενθυλάκωση softgel χαιρετίζεται από όλο και περισσότερους πελάτες. Εξ αιτίας της υψηλής παραγωγικότητας, που χρεώνει ακριβώς, η ποιοτική σταθεροποίηση, υψηλό ποσοστό ολοκληρωμένων προϊόντων, αυτό ευνοείται από όλο και περισσότερους κατασκευαστές και χρησιμοποιείται στους τομείς της ιατρικής, των προϊόντων υγείας, του καλλυντικού και της σφαίρας παιχνίδι-χρώματος και ούτω καθεξής.
Αυτό το προϊόν έχει περάσει την επαρχιακός-ισόπεδη αξιολόγηση του νέου προϊόντος και η πιστοποίηση της ΕΕ υιοθέτησε δύο στοιχεία της τεχνολογίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στην κατασκευή με την έξοχη εργασία.
Featuer:
 • Η ισχυρή ικανότητα προϊόντων, αυτό μπορεί να παραγάγει 600 εκατομμύριο κόκκους (ωοειδής μορφή No.8, 3 επαναστάσεις/λεπτό, 24 ώρεες/ημέρα, 300 ημέρες/έτος).
 • Η έγχυση του μέρους ιατρικής υιοθετεί το προηγμένο οδηγώντας σύστημα γραμμικότητας, και σιγουρεύεται ότι η ακρίβεια της χρέωσης και της πλήρωσης είναι λιγότερο από 2%.
 • Το ποσοστό συσκευασίας καψών είναι μέχρι 98%.
 • Η κορδέλλα ζελατίνης λαδώνεται από τη λεπτή τεχνολογία εφοδιασμού με πετρέλαιο προκειμένου να χαμηλωθεί η κατανάλωση πετρελαίου λίπανσης. Η κορδέλλα λαδώνεται από το φυτικό έλαιο, έτσι οι κάψες παραχθείσες είναι χωρίς πλύσιμο.
 • Υψηλός - ο deferent εξοπλισμός ποιοτικών καψών υιοθετεί τη ζώνη μεταφορέων τροφίμων που εγκρίνεται από το αμερικανικό FDA, χωρίς το δηλητήριο και adhibition και εύκολος να καθαρίσει.
 • Η βελτιστοποιημένη σχεδιασμένη φόρμα αποτελείται από υψηλό - υλικό κραμάτων ποιοτικής αεροπορίας με τη διαδικασία αριθμητικού ελέγχου υψηλής ακρίβειας για να ασφαλίσει τη ζωή υπηρεσιών της φόρμας.
 • Οι προηγμένες τεχνικές διαδικασίας και συνελεύσεων κάνουν την πλήρη ποιοτική σταθεροποίηση συσκευών, το υψηλό ποσοστό εργασίας, και το χάπι καλής φόρμας.
 • Υιοθετήστε το αυτόματο πρόγραμμα συστημάτων της παροχής της κάψας και του υλικού για να μειώσει την ένταση εργασίας των εργαζομένων και να βελτιώσει το εργασιακό περιβάλλον, το οποίο συμφωνεί με την απαίτηση της κκπ.
 • Το υγρό επίπεδο στο κιβώτιο ζελατίνης καθορίζεται αυτόματα στη σταθερή θέση, και την εκατοντάβαθμη επίδειξη mater το πάχος του λάστιχου, το οποίο είναι εύκολο και ακριβές στη ρύθμιση.
 • Η δύναμη της κύριας μηχανής είναι 1.5KW, το οποίο μπορεί να αποφύγει το φαινόμενο της ανεπαρκούς κινητήριας δύναμης όταν το περιεχόμενο είναι μάλλον παχύ (πάρτε το πρότυπο 185 παραδείγματος χάριν).
 • Υιοθετήστε τα nonpoisonous υλικά στο ανθρώπινο σώμα ή μειωμένος τα τώρα θέματα στο υγρό ιατρικής σε αυτό το υγρό μηχανών και ιατρικής, και τα να αγγίξει μέρη για τη ζελατίνη.
 •  
Κύρια τεχνικά στοιχεία:
ITEM/MODELLtrj-110Ltrj-180Ltrj-200Ltrj-250
Περιστροφική ταχύτητα του ρόλου κύβων0-4rpm0-5rpm0-5rpm0-5rpm
Παροχή του όγκου για το πιστόλι ενιαίος-στυλοβατών ροής0-1ml0-2ml0-2ml0-2ml
Διαφορά μεταξύ της πλήρωσης του όγκου±2%±2%±2%±2%
Δύναμη για ολόκληρη τη μηχανή4KW6.5KW7.5KW16.5KW
Ποσότητα στυλοβατών8121220
Μεγέθη περιγράμματος600×850×1650mm790×920×2100mm1500×1150×2000mm2300×1275×2400mm
Βάρος ολόκληρης της μηχανής650Kg980Kg1050Kg2800Kg

 

Σχετικά προϊόντα

 

μαλακή ζελατίνη που τοποθετεί machine.jpg σε κάψα
 
 

Τελειωμένος - προϊόντα

 

5.png1.png2.png3.png
 
 

Εργαστήριο

LTRJ-6.jpg
 
 
LTRJ-7.jpg
 

Πληροφορίες επιχείρησης

επιχείρηση information.jpg

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.