Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υγρή μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών >
Μηχανή πλήρωσης υγρού 6 kW 16 Φιαλίδας γεμιστήρα με ακροφύσιο CE/GMP πιστοποιημένο

Μηχανή πλήρωσης υγρού 6 kW 16 Φιαλίδας γεμιστήρα με ακροφύσιο CE/GMP πιστοποιημένο

16 Μηχανή πλήρωσης υγρού με ακροφύσιο

Μηχανή πλήρωσης υγρού πιστοποιημένη GMP

Μηχανή πλήρωσης υγρού 6 kW

Place of Origin:

China

Μάρκα:

LTPM CHINA

Πιστοποίηση:

CE

Model Number:

LineaFill-Series

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Βάρος:
700 κιλά
Κατανάλωση ενέργειας:
6 KW
Προδιαγραφές:
Εφαρμογή των κανόνων GMP, SGS, BV
Συνολική διάσταση (L*W*H):
2450 X 800 X 1650 (mm)
Πεδίο πλήρωσης:
50-5000 ml
Γεμίζοντας ακροφύσιο:
16
Υλικό συσκευασίας:
Γυαλί/πλαστικό
Ηλεκτρική τροφοδοσία:
220/380V
Περιγραφή του προϊόντος

Περιγραφή του προϊόντος:

Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με 16 πύλες γεμίσματος, γεγονός που καθιστά δυνατή την ταυτόχρονη γέμιση έως και 16 μπουκαλιών.καθώς συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου και στην αύξηση της παραγωγικότηταςΟι ακροφύσια πλήρωσης είναι επίσης κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν ότι είναι ανθεκτικά και μακροχρόνια.

Το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών έχει βάρος 700 kg, γεγονός που το καθιστά ένα βαρύ μηχάνημα που μπορεί να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της παραγωγής χυμού σε μεγάλη κλίμακα.Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο με περιστρεφόμενη δομήΗ περιστροφική δομή επιτρέπει επίσης την πλήρωση μπουκαλιών διαφόρων μεγεθών,που είναι ιδανικό για τους κατασκευαστές που παράγουν χυμό σε διαφορετικά μεγέθη φιάλων..

Οι συνολικές διαστάσεις του μηχανήματος είναι 2450 X 800 X 1650 (mm), γεγονός που το καθιστά συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά.που είναι ιδανικό για τους κατασκευαστές που έχουν περιορισμένο χώρο στις εγκαταστάσεις παραγωγής τουςΤο μηχάνημα είναι επίσης εύκολο στη λειτουργία, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και οι αρχάριοι χειριστές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν χωρίς προβλήματα.

Συνοπτικά, η μηχανή γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι απαραίτητη για τους κατασκευαστές που παράγουν χυμό σε μεγάλη κλίμακα.Το οποίο το καθιστά ιδανικό τόσο για έμπειρους όσο και για αρχάριους χειριστές.Το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία εξασφαλίζουν ότι είναι ανθεκτικό και μακροχρόνιο.Αυτό το μηχάνημα είναι η τέλεια λύση για τους κατασκευαστές που αναζητούν έναν αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο να γεμίσουν τα μπουκάλια χυμού τους.

Μηχανή πλήρωσης υγρού 6 kW 16 Φιαλίδας γεμιστήρα με ακροφύσιο CE/GMP πιστοποιημένο 0

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών
  • Βάρος: 700 kg
  • Πεδίο πλήρωσης: 50-5000 ml
  • Ηλεκτρική παροχή: 220/380V
  • Συνολική διάσταση ((L*W*H): 2450 X 800 X 1650 (mm)
  • Δομή: περιστρεφόμενη
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ηλεκτρική τροφοδοσία 220/380V
Υλικό συσκευασίας Γυαλί/πλαστικό
Πεδίο πλήρωσης 50-5000 ml
Βάρος 700 κιλά
Συνολική διάσταση (L*W*H) 2450 X 800 X 1650 (mm)
Καταγωγή Κίνα
Προδιαγραφές Εφαρμογή των κανόνων GMP, SGS, BV
Δομή Ροτάριο
Κατανάλωση ενέργειας 6 kW
Σφουγγαρίστρα πλήρωσης 16
 

Εφαρμογές:

  • Μηχανές γεμίσματος εμφιαλωμένου νερού: Η μηχανή γεμίσματος υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill είναι ιδανική για χρήση σε εργοστάσια εμφιάλωσης που παράγουν εμφιαλωμένο νερό.Η υψηλή ακρίβεια του διασφαλίζει ότι κάθε μπουκάλι γεμίζει με την ακριβή ποσότητα νερού, το οποίο το καθιστά μια μεγάλη προσθήκη στην γραμμή παραγωγής σας.
  • Γέμισμα ποτών: Αυτό το μηχάνημα είναι επίσης ιδανικό για τη γέμιση μπουκαλιών με άλλους τύπους ποτών, όπως χυμούς, αναψυκτικά και ενεργειακά ποτά.Η υψηλή ταχύτητα και ακρίβεια του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε εγκαταστάσεις παραγωγής ποτών μεγάλης κλίμακας.
  • Φαρμακευτική συσκευή πλήρωσης: Η μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill είναι επίσης κατάλληλη για χρήση στη φαρμακευτική βιομηχανία.Η πιστοποίηση GMP του διασφαλίζει ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και υγιεινής, το οποίο το καθιστά ιδανικό για το γεμισμό των φιαλών φαρμάκων.
  • Γεμίσματα καλλυντικών: Αυτό το μηχάνημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη γέμιση μπουκαλιών καλλυντικών με προϊόντα όπως σαμπουάν, μαλακτικά και λοσιόν.Η υψηλή ακρίβεια του διασφαλίζει ότι κάθε μπουκάλι γεμίζει με την τέλεια ποσότητα προϊόντος, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για τους κατασκευαστές καλλυντικών.

Η μηχανή γεμίσματος υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill έχει μια σειρά χαρακτηριστικών που την καθιστούν ιδανική για χρήση σε διάφορα σενάρια.Η υψηλή ταχύτητά του και η ακρίβεια του εξασφαλίζουν ότι μπορεί να χειριστεί μεγάλες ποσότητες μπουκαλιών γρήγορα και αποτελεσματικάΤο μηχάνημα είναι επίσης εύκολο στη λειτουργία, με ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που καθιστά απλή τη ρύθμιση των ρυθμίσεων και την παρακολούθηση της προόδου.Η πιστοποίηση CE του διασφαλίζει ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, και η ξύλινη συσκευασία του εξασφαλίζει ότι φτάνει στην εγκατάστασή σας σε τέλεια κατάσταση.

Όταν παραγγείλετε τη μηχανή γεμίσματος υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill από την LTPM CHINA,μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα απόδοσης και αξιοπιστίαςΜε μια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας μόνο ενός συνόλου και ανταγωνιστικές τιμές, αυτό το μηχάνημα είναι μια μεγάλη επένδυση για οποιαδήποτε επιχείρηση που επιθυμεί να βελτιώσει τις διαδικασίες εμφιάλωσης και καπάκισης.Με δυνατότητα προμήθειας 25 σετ ανά μήναΟι όροι πληρωμής είναι 30% TT ως προκαταβολή και 70% πριν από την αποστολή.

Οι πρόσθετες προδιαγραφές για τη μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill περιλαμβάνουν ακρίβεια πλήρωσης μικρότερη του 1%, πίεση αέρα 0,6MPa και κατανάλωση ενέργειας 6 Kw.και πιστοποιητικά BV διασφαλίζουν ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης, και η προέλευσή του είναι η Κίνα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποια είναι η εμπορική ονομασία της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών;

Α: Το εμπορικό σήμα της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι LTPM CHINA.

Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών;

Α: Ο αριθμός μοντέλου της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι LineaFill-Series.

Ε: Ποιος είναι ο τόπος προέλευσης της μηχανής πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α: Η μηχανή γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι κατασκευασμένη στην Κίνα.

Ε: Το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών έχει κάποια πιστοποίηση;

Α: Ναι, το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι πιστοποιημένο CE.

Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι 1 σύνολο.

Ε: Ποια είναι η τιμή της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών;

Α: Η τιμή της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι διαπραγματεύσιμη.

Ε: Ποιες είναι οι λεπτομέρειες συσκευασίας του μηχανήματος πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α: Το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών συσκευάζεται σε ξύλινη θήκη.

Ε: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α: Η προθεσμία παράδοσης για τη μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι εντός 35 ημερών από την παραλαβή της προκαταβολής.

Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής για το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α: Οι όροι πληρωμής για το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι 30% TT ως προκαταβολή και 70% πριν από την αποστολή.

Ε: Ποια είναι η ικανότητα τροφοδοσίας του μηχανήματος πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α: Η ικανότητα εφοδιασμού της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι 25 σετ ανά μήνα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.