Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υγρή μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών >
Ακριβότητα 16 Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών με ακροφύσιο 6 kW Καταναλώσεις ενέργειας < 1% Ακριβότητα πλήρωσης

Ακριβότητα 16 Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών με ακροφύσιο 6 kW Καταναλώσεις ενέργειας < 1% Ακριβότητα πλήρωσης

16 Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών με ακροφύσιο

Μηχανή γεμίσματος μπουκαλιών 6 kW

< 1% ακρίβεια πλήρωσης Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών

Place of Origin:

China

Μάρκα:

LTPM CHINA

Πιστοποίηση:

CE

Model Number:

LineaFill-Series

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Γεμίζοντας ακροφύσιο:
16
Κατανάλωση ενέργειας:
6 KW
Καταγωγή:
Κίνα
Πλήρωση Ακριβής:
< 1%
Πίεση αέρα:
00,6mpa
Συνολική διάσταση (L*W*H):
2450 X 800 X 1650 (mm)
Βάρος:
700 κιλά
Υλικό συσκευασίας:
Γυαλί/πλαστικό
Περιγραφή του προϊόντος

Περιγραφή του προϊόντος:

Το εύρος πλήρωσης αυτού του μηχανήματος είναι απίστευτα ευέλικτο, με εύρος 50-5000ml, καθιστώντας το κατάλληλο για μια ευρεία ποικιλία προϊόντων.Αυτό το μηχάνημα μπορεί να το χειριστεί εύκολα.Οι συνολικές διαστάσεις της μηχανής πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι 2450 X 800 X 1650 (mm), καθιστώντας την μια συμπαγή και αποτελεσματική προσθήκη σε οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής.

Το μηχάνημα γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι επίσης εξοπλισμένο με 16 ακροφύσια γεμίσματος, επιτρέποντας την ταχεία και αποτελεσματική γέμιση πολλαπλών μπουκαλιών ταυτόχρονα.Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανική επιλογή για τους κατασκευαστές που πρέπει να παράγουν μεγάλες ποσότητες προϊόντων γρήγορα και αποτελεσματικά.

Αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων και ποτών, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων.Αν πρέπει να γεμίσει γυάλινο μπουκάλι ποτό γεμίζοντας το μηχάνημα ή πλαστικά δοχείαΕίναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και τα προηγμένα χαρακτηριστικά του το καθιστούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή για οποιαδήποτε γραμμή παραγωγής.

Το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι επίσης εξοπλισμένο με μηχάνημα πλήρωσης και καπάκισης μπουκαλιών, καθιστώντας το μια ευπροσάρμοστη και αποτελεσματική επιλογή για κάθε κατασκευαστή.Αυτό το χαρακτηριστικό σας επιτρέπει να γεμίσετε και να καλύψετε τα προϊόντα σας γρήγορα και αποτελεσματικά, μειώνοντας το χρόνο και την εργασία που απαιτείται για την παραγωγή των προϊόντων σας.

Συμπερασματικά, αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό αυτόματο μηχάνημα γεμίσματος μπουκαλιών νερού, το μηχάνημα γεμίσματος υγρών μπουκαλιών είναι μια εξαιρετική επιλογή.συμπαγές μέγεθοςΑν χρειάζεστε να γεμίσετε γυάλινα ή πλαστικά δοχεία, αυτό το μηχάνημα είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε κατασκευαστή.

Ακριβότητα 16 Μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών με ακροφύσιο 6 kW Καταναλώσεις ενέργειας < 1% Ακριβότητα πλήρωσης 0

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών
  • Πίεση αέρα: 0,6MPa
  • Πεδίο πλήρωσης: 50-5000 ml
  • Βάρος: 700 kg
  • Δομή: περιστρεφόμενη
  • Καταναλώσεις ενέργειας: 6 kW

Η μηχανή αυτή είναι ιδανική για την πλήρωση μπουκαλιών χυμού και άλλων δοχείων υγρών.Με βάρος 700 kg και περιστρεφόμενη δομήΗ κατανάλωση ενέργειας της είναι 6 kW, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οποιαδήποτε εργασία παραγωγής.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Ηλεκτρική τροφοδοσία 220/380V
Υλικό συσκευασίας Γυαλί/πλαστικό
Βάρος 700 κιλά
Κατανάλωση ενέργειας 6 kW
Δομή Ροτάριο
Προδιαγραφές Εφαρμογή των κανόνων GMP, SGS, BV
Πλήρωση Ακριβής < 1%
Σφουγγαρίστρα πλήρωσης 16
Καταγωγή Κίνα
Συνολική διάσταση (L*W*H) 2450 X 800 X 1650 (mm)
 

Εφαρμογές:

Η μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill έχει κατανάλωση ισχύος 6 Kw και περιστρεφόμενη δομή με 16 πύλες πλήρωσης.Το μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρωση διαφόρων τύπων υγρώνΗ ευελιξία της μηχανής την καθιστά εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται να γεμίσουν διαφορετικούς τύπους φιάλων με διαφορετικά υγρά.

Η συσκευή είναι ιδανική για επιχειρήσεις που χρειάζονται να γεμίσουν μπουκάλια με διάφορα είδη υγρών.όπως χυμόςΗ μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανίες όπως τα τρόφιμα και τα ποτά, τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα καλλυντικά.Είναι επίσης κατάλληλο για επιχειρήσεις που χρειάζονται να γεμίσουν μπουκάλια σε διαφορετικά μεγέθη, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Τα σενάρια χρήσης της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών της σειράς LineaFill είναι πολλά.Η μηχανή είναι επίσης ιδανική για επιχειρήσεις που παράγουν μεγάλες ποσότητες εμφιαλωμένου νερού και άλλων ποτώνΤο μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρωση μπουκαλιών σε διαφορετικά μεγέθη, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται να γεμίσουν διάφορα είδη μπουκαλιών.καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται να γεμίσουν μπουκάλια γρήγορα και αποτελεσματικά.

Συνοπτικά, το μηχάνημα LineaFill-Series της LTPM CHINA είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για επιχειρήσεις που χρειάζονται να γεμίσουν μπουκάλια με διάφορα είδη υγρών.αποδοτικόΤο προϊόν είναι πιστοποιημένο, εξασφαλίζοντας ότι πληροί τα απαιτούμενα πρότυπα ποιότητας,και η ικανότητα εφοδιασμού είναι υψηλή, καθιστώντας την εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται τακτικά γεμίσματα μπουκαλιών.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε σχετικά με τη λειτουργία του μηχανήματοςΠροσφέρουμε μια σειρά από υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Εγκατάσταση
  • Διατήρηση
  • Επισκευές
  • Εκπαίδευση

Η ομάδα μας από έμπειρους τεχνικούς είναι εξοπλισμένη για να χειριστεί οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει με το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών.Προσπαθούμε να παρέχουμε γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση για να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο διακοπής και να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί ομαλάΕπικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα αυτής της μηχανής γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Το εμπορικό σήμα αυτής της μηχανής είναι LTPM CHINA.

Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου αυτής της μηχανής γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Ο αριθμός μοντέλου αυτής της μηχανής είναι LineaFill-Series.

Ε: Πού κατασκευάζεται αυτή η μηχανή γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Αυτό το μηχάνημα κατασκευάζεται στην Κίνα.

Ε: Έχει αυτό το μηχάνημα γεμίσματος μπουκαλιών κάποια πιστοποίηση;

Α: Ναι, αυτό το μηχάνημα έχει πιστοποίηση CE.

Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το μηχάνημα πλήρωσης μπουκαλιών;

Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για αυτό το μηχάνημα είναι 1 σύνολο.

Ε: Ποια είναι η τιμή αυτής της μηχανής γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Η τιμή αυτού του μηχανήματος είναι διαπραγματεύσιμη.

Ε: Πώς συσκευάζεται αυτή η μηχανή γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Αυτό το μηχάνημα είναι συσκευασμένο σε ξύλινη θήκη.

Ε: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για αυτό το μηχάνημα πλήρωσης μπουκαλιών;

Α: Ο χρόνος παράδοσης για αυτό το μηχάνημα είναι εντός 35 ημερών μετά την παραλαβή της κατάθεσης.

Ε: Ποιοι είναι οι όροι πληρωμής για αυτό το μηχάνημα γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Οι όροι πληρωμής για αυτό το μηχάνημα είναι 30% TT ως προκαταβολή και 70% πριν από την αποστολή.

Ε: Ποια είναι η ικανότητα προμήθειας για αυτό το μηχάνημα γεμίσματος μπουκαλιών;

Α: Η ικανότητα προμήθειας για αυτό το μηχάνημα είναι 25 σετ ανά μήνα.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.