Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Υγρή μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών >
16 Σφουγγαρίστρα 700 kg Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών με εύρος πλήρωσης 50-5000 ml

16 Σφουγγαρίστρα 700 kg Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών με εύρος πλήρωσης 50-5000 ml

Μηχανή γεμίσματος φιαλών υγρού 700 κιλών

Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών 50-5000 ml

Μηχανή γεμίσματος φιαλών υγρού με 16 ακροφύσια

Place of Origin:

China

Μάρκα:

LTPM CHINA

Πιστοποίηση:

CE

Model Number:

LineaFill-Series

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Γεμίζοντας ακροφύσιο:
16
Υλικό συσκευασίας:
Γυαλί/πλαστικό
Συνολική διάσταση (L*W*H):
2450 X 800 X 1650 (mm)
Καταγωγή:
Κίνα
Πεδίο πλήρωσης:
50-5000 ml
Ηλεκτρική τροφοδοσία:
220/380V
Κατανάλωση ενέργειας:
6 KW
Βάρος:
700 κιλά
Περιγραφή του προϊόντος

Περιγραφή του προϊόντος:

Η μηχανή γεμίσματος ποτών από γυάλινα μπουκάλια είναι μια ισχυρή μηχανή με κατανάλωση ισχύος 6 Kw, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά αποδοτική και οικονομικά αποδοτική.Αυτό το μηχάνημα είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει και μπορεί να χειριστεί με ευκολία μεγάλους όγκους πλήρωσηςΜε βάρος 700 kg, το μηχάνημα είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, εξασφαλίζοντας ότι μπορεί να αντέξει τις αυστηρές συνθήκες της καθημερινής χρήσης.

Η μηχανή γεμίσματος μπουκαλιών από γυαλί είναι κατασκευασμένη στην Κίνα και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.διασφάλιση της αξιοπιστίας τουΕίτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε κατασκευαστής μεγάλης κλίμακας, αυτή η μηχανή γεμίσματος μπουκαλιών είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις ανάγκες γεμίσματος μπουκαλιών σας.

Με την προηγμένη τεχνολογία του, το μηχάνημα γέμισης ποτών από γυαλί μπορεί να γεμίσει ένα ευρύ φάσμα ποτών, συμπεριλαμβανομένων των ανθρακούχων ποτών, των χυμών, του νερού και άλλων.Είναι επίσης εύκολο στη χρήση και απαιτεί ελάχιστη συντήρησηΤο μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικό προς το χρήστη.με διαισθητικά χειριστήρια που σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ταχύτητα και τον όγκο πλήρωσης σύμφωνα με τις ειδικές σας απαιτήσεις.

Συμπερασματικά, η μηχανή γεμίσματος μπουκαλιών από γυαλί είναι μια αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για όλες τις ανάγκες γεμίσματος μπουκαλιών.Αυτό το μηχάνημα είναι η τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε επιχείρηση που θέλει να εξορθολογίσει τη διαδικασία πλήρωσης μπουκαλιών.Είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης είτε κατασκευαστής μεγάλης κλίμακας, η μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών είναι η τέλεια επιλογή για όλες τις ανάγκες πλήρωσής σας.

16 Σφουγγαρίστρα 700 kg Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών με εύρος πλήρωσης 50-5000 ml 0

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών
  • Δομή: περιστρεφόμενη
  • Ακριβότητα πλήρωσης: < 1%
  • Σφουγγαρίστρα πλήρωσης: 16
  • Προέλευση: Κίνα
  • Υλικό συσκευασίας: γυαλί/πλαστικό
 

Τεχνικές παραμέτρους:

Καταγωγή Κίνα
Πλήρωση Ακριβής < 1%
Βάρος 700 κιλά
Ηλεκτρική τροφοδοσία 220/380V
Κατανάλωση ενέργειας 6 kW
Σφουγγαρίστρα πλήρωσης 16
Πίεση αέρα 0.6MPa
Υλικό συσκευασίας Γυαλί/πλαστικό
Δομή Ροτάριο
Πεδίο πλήρωσης 50-5000 ml
 

Εφαρμογές:

Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Κίνα, το μηχάνημα πλήρωσης υγρών μπουκαλιών της σειράς LTPM CHINA LineaFill είναι πιστοποιημένο CE, εξασφαλίζοντας ότι πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας.Η μηχανή είναι επίσης GMP, SGS, και BV πιστοποιημένο, δίνοντάς σας την ηρεμία του μυαλού ότι είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει και να λειτουργήσει άψογα για τα επόμενα χρόνια.

Το μηχάνημα είναι ικανό να γεμίζει και γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια, καθιστώντας το μια ευέλικτη λύση για μια ποικιλία υλικών συσκευασίας.Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα σας θα είναι γεμάτα με τις ακριβείς προδιαγραφές που απαιτείτε.

Η μηχανή LTPM CHINA LineaFill-Series Liquid Bottle Filling Machine είναι ιδανική για μια σειρά εφαρμογών και σεναρίων.και άλλες βιομηχανίες που απαιτούν μια αξιόπιστη και αποτελεσματική μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών χυμούΕίτε χρειάζεστε να γεμίσετε μικρά μπουκάλια για προσωπική χρήση ή μεγαλύτερα μπουκάλια για εμπορικούς σκοπούς, αυτό το μηχάνημα μπορεί να τα χειριστεί όλα.

Το μηχάνημα συσκευάζεται σε ανθεκτική ξύλινη θήκη για να εξασφαλίζεται η προστασία του κατά τη μεταφορά.και οι όροι πληρωμής είναι 30% TT ως προκαταβολή και 70% πριν από την αποστολήΜε την ικανότητα προμήθειας 25 σετ ανά μήνα, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε το μηχάνημά σας εγκαίρως.

Αν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας μηχάνημα πλήρωσης μπουκαλιών χυμού, μην ψάχνετε άλλο από το LTPM CHINA LineaFill-Series Liquid Bottle Filling Machine.,και ευπροσάρμοστες δυνατότητες, είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες εμφιάλωσης χυμών.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν μας για τη συσκευή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών συνοδεύεται από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για να διασφαλιστεί η σωστή εγκατάσταση, λειτουργία και συντήρηση.

Η ομάδα μας από έμπειρους τεχνικούς είναι διαθέσιμη για να παρέχει εξ αποστάσεως τεχνική βοήθεια, αντιμετώπιση προβλημάτων και κατάρτιση ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση του μηχανήματος.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και κατάρτισης για να διασφαλίσουμε την ομαλή διαδικασία έναρξης.

Επιπλέον, παρέχουμε τακτικές υπηρεσίες συντήρησης και βαθμονόμησης για να διασφαλίσουμε ότι το μηχάνημα λειτουργεί με τις καλύτερες επιδόσεις και να ελαχιστοποιήσουμε τον χρόνο στάσιμης λειτουργίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας για τη μηχανή πλήρωσης υγρών μπουκαλιών.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε1: Ποια είναι η εμπορική ονομασία της μηχανής πλήρωσης υγρών μπουκαλιών;

Α1: Το εμπορικό σήμα της μηχανής είναι LTPM CHINA.

Ε2: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου της μηχανής γεμίσματος υγρών μπουκαλιών;

Α2: Ο αριθμός μοντέλου της μηχανής είναι LineaFill-Series.

Ε3: Ποια είναι η πιστοποίηση του μηχανήματος;

Α3: Το μηχάνημα έχει πιστοποιηθεί CE.

Ε4: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το μηχάνημα;

Α4: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας είναι 1 σύνολο.

Ε5: Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης για το μηχάνημα;

Α5: Ο χρόνος παράδοσης είναι 35 ημέρες μετά την παραλαβή της κατάθεσης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.