Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;

2021-05-28

Latest company news about Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;

Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;

 

Η μεγάλη ταχύτητα που αναμιγνύει granulator είναι είδος μίξης και που κοκκοποιεί τον εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναμίξει τα συστατικά ιατρικής. Από την άποψη της τεχνολογίας, η μεγάλη ταχύτητα που αναμιγνύει granulator συνδυάζει σε δύο στάδια διαδικασία και η κοκκιοποίηση, που όχι μόνο κερδίζει χρόνο αλλά και καλύπτει τις απαιτήσεις της κκπ, μειώνει την παράλληλη μόλυνση, και βελτιώνει την αποδοτικότητα. Η μέθοδος είναι καλά - λαμβανόμενος από τους χρήστες.

 

Εντούτοις, έναντι των απαιτήσεων της τρέχουσας ανάπτυξης διατύπωσης, παραδοσιακή τεχνολογία της μεγάλης μίξης και η κοκκιοποίηση έχουν τις προφανείς ανεπάρκειες. Αναφέρεται ότι τα βοηθητικά υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή υγρή κοκκιοποίηση περιορίζονται συχνά στην κονιοποιημένη ζάχαρη, άμυλο, δεξτρίνη και ούτω καθεξής. Μεταξύ τους, η κονιοποιημένη ζάχαρη έχει προφανές hygroscopicity το άμυλο θα υδρολύσει βαθμιαία και θα χάσει την πρημένος επίδρασή του κατά τον αντιμετώπιση του οξέος, αλκάλιο, ή υπό τους υγρούς και θερμαμένους όρους η δεξτρίνη παρεμποδίζει τον προσδιορισμό του περιεχομένου ορισμένων φαρμάκων, έτσι η παραδοσιακή υγρή κοκκιοποίηση έχει τους προφανείς περιορισμούς.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;  0

 

Επιπλέον, η παραδοσιακή διαδικασία χρησιμοποιεί συχνά τις εμπειρικές κρίσεις για το ποσοστό του αποσπάσματος και τη συνέπεια του αποσπάσματος για να καθορίσει το ποσό έκδοχων, το οποίο έχει επιπτώσεις στα επίπεδα ποιοτικού ελέγχου της προετοιμασίας. Για τα φάρμακα και τα έκδοχα υγροσκοπικών, εάν η υγρή τεχνολογία κοκκιοποίησης χρησιμοποιείται για να προετοιμάσει τους κόκκους, οι κόκκοι θα συμπιεστούν μαζί, προκαλώντας την προσκόλληση, τα λουρίδα-όπως μαλακά υλικά, τα κολλώδη δίχτυα και άλλα φαινόμενα. Οι έτοιμοι κόκκοι είναι πάρα πολύ σκληροί και έχουν τη φτωχές διαλυτότητα και τη φτωχή ποιότητα. σταθερός.

 

Δεδομένου ότι η βιομηχανία φαρμάκων έχει τις υψηλότερες και υψηλότερες απαιτήσεις για τη φαρμακευτική τεχνολογία, η υγρή τεχνολογία κοκκιοποίησης πρέπει επίσης να συμβαδίσει με τη The Times. Μόνο περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας, περισσότερες περιβαλλοντικά ασφαλείς και ασφαλείς μέθοδοι κοκκιοποίησης μπορούν να εφαρμοστούν στην αγορά. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο συνδυασμός δυναμικής και στατικής ξήρανσης, δηλ., η σε δύο στάδια μέθοδος ξήρανσης που χρησιμοποιείται στη διαδικασία ξήρανσης της υγρής κοκκιοποίησης, μπορεί να κοντύνει τον ξεραίνοντας κύκλο των υγρών κόκκων και να αυξήσει την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

Γίνεται κατανοητό ότι οι κόκκοι που παράγονται από τη μεγάλες μίξη και την κοκκιοποίηση έχουν τις ανώμαλες μορφές, την ομοιόμορφη διανομή μεγέθους μορίων, και τις καλύτερες δομές από άλλες παραδοσιακές διαδικασίες κοκκιοποίησης, αλλά τα κοκκοποιημένα προϊόντα τους έχω επιπτώσεις από πολλούς παράγοντες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;  1

 

Κατ' αρχάς, η ταχύτητα της λεπίδας ανακατώματος και το τέμνον μαχαίρι. Σύμφωνα με τη βιομηχανία, το μέγεθος και η διανομή του μεγέθους μορίων συσχετίζονται άμεσα με την ταχύτητα της λεπίδας ανακατώματος και του τέμνοντος μαχαιριού. Όταν η ταχύτητα της τέμνουσας λεπίδας είναι αργή, το μέγεθος μορίων γίνεται μεγαλύτερο, και όταν η ταχύτητα είναι γρήγορη, το μέγεθος μορίων γίνεται μικρότερο όταν η ταχύτητα της λεπίδας ανακατώματος είναι αργή, το μέγεθος μορίων είναι μικρό, και όσο γρηγορότερη η ταχύτητα είναι, τόσο μεγαλύτερο το μέγεθος μορίων είναι. Οι δύο λειτουργίες είναι απέναντι από.

 

Δεύτερον, η επιρροή της μίξης και να κοκκοποιήσει των διαδικασιών και του χρόνου. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της αναμιγνύοντας και κοκκοποιώντας μηχανής της μεγάλης ταχύτητας, η περιστροφή του κουπιού ανακατώματος αναγκάζει τα υλικά στο δοχείο για να κυλήσει στο διάστημα, έτσι ώστε τα κατώτατα υλικά ρίχνονται επάνω κατά μήκος τοίχος του δοχείου, και αυτή η δράση είναι διαδοχικά μαλακή. Το μαλακό υλικό ωθείται στο γρήγορες τέμνουσες μαχαίρι και την περικοπή στα μόρια των διαφορετικών μεγεθών. Καθώς τα μόρια κυλούν για μια χρονική περίοδο, στρογγυλεύονται και γίνονται βαθμιαία σφαιρικά. Μπορεί να δει ότι η ταχύτητα και ο χρόνος της λεπίδας ανακατώματος και του τέμνοντος μαχαιριού έχουν επιπτώσεις στην κοκκοποίηση κοκκιοποίησης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;  2

 

Τρίτον, η επιρροή του υλικού και συγκέντρωση. Στην παραγωγή της υγρής μικτής κοκκιοποίησης, η κοκκιοποίηση οινοπνεύματος ή η κοκκιοποίηση συνδέσμων δεξτρίνης χρησιμοποιείται συνήθως, αλλά υπάρχουν ορισμένες διαφορές μεταξύ των δύο τύπων κοκκιοποιήσεων. Το οινόπνευμα χρησιμοποιείται συνήθως για την κοκκιοποίηση. Επειδή το οινόπνευμα δεν έχει το ιξώδες και έχει μια επίδραση χαλάρωσης, αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για να κοκκοποιήσει τα φάρμακα παραδοσιακού κινέζικου με το υψηλό ιξώδες. Εάν η δεξτρίνη χρησιμοποιείται για την κοκκιοποίηση, δεδομένου ότι η δεξτρίνη είναι ιξώδης και έχει μια επίδραση πολυμερισμού, τα μόρια παραχθε'ντα είναι μεγάλα και χονδροειδή, και η ξήρανση είναι αργή. Αυτή η μέθοδος είναι ιδανική για τη δυτική ιατρική χωρίς ιξώδες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι παράγοντες έχουν επιπτώσεις κοκκοποιημένα προϊόν της μεγάλης ταχύτητας αναμιγνύοντας granulator;  3

 

Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείται ως υλικό μετά από τη διάλυση του συγκεντρωμένου αποσπάσματος, ή της χρησιμοποίησης της δεξτρίνης ή άλλα το υλικά συνδέσμων, κατά παραγωγή των μικρότερων μορίων, η συγκέντρωση πηλού του υλικού μπορεί να είναι λεπτύτερη, και όταν απαιτούνται τα μεγαλύτερα μόρια, το υλικό η συγκέντρωση πηλού μπορεί να είναι ελαφρώς παχύτερο.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.