Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν

2021-03-25

Latest company news about Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν

Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν

 

Η μηχανή επιστρώματος είναι ένα είδος οργανικού επιστρώματος ταινιών, υδροδιαλυτού επιστρώματος επιστρώματος ταινιών αργού και ελεγχόμενου απελευθέρωσης, για τις ταμπλέτες, τα χάπια, την καραμέλα, κ.λπ. Είναι ένας ασφαλούς και καθαρού mechatronics εξοπλισμός εξοικονόμησης ενέργειας, κατάλληλος για τα φαρμακευτικά είδη, τη χημική ουσία, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες. Μεταξύ τους, στη βιομηχανία φαρμάκων, ο κύριος σκοπός του επιστρώματος είναι να βελτιωθεί η εμφάνιση της ταμπλέτας, να αποτραπεί η υγρασία, να αποφευχθεί το φως, κάλυψη επάνω στην πικρία ή την κακή μυρωδιά, και να ελεγχθεί η θέση απελευθέρωσης και το ποσοστό απελευθέρωσης του φαρμάκου.

 

Τα τελευταία χρόνια, με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων, η αγορά μηχανών επιστρώματος έχει αναγγείλει επίσης μέσα τις καλές ευκαιρίες ανάπτυξης. Αξίζει ότι ενώ χαιρετίζοντας τις ευκαιρίες, ο άγριος ανταγωνισμός αγοράς έχει ακολουθήσει επίσης, και ντύνοντας τις επιχειρήσεις μηχανών έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει τις περισσότερες προκλήσεις και νέες απαιτήσεις. Γίνεται κατανοητό ότι προκειμένου να εξασφαλιστεί καλύτερα η σταθερότητα των φαρμάκων, πολλά που ντύνουν τους κατασκευαστές μηχανών έχουν αρχίσει να βελτιώνουν και να αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν  0

 

Παραδείγματος χάριν, οι επιχειρήσεις με τη μηχανή επιστρώματος έχουν αναπτύξει τις μικρές μηχανές επιστρώματος βασισμένες στις απαιτήσεις χρηστών. Αυτό το είδος μηχανής επιστρώματος καταλαμβάνει ένα μικρό διάστημα και μπορεί να κερδίσει διάστημα και κόστος για τις επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τις εκθέσεις, η αρχή εργασίας της μικρής μηχανής επιστρώματος είναι παρόμοια με αυτήν της μηχανής επιστρώματος. Ο πυρήνας ντυμένων ταμπλετών ελέγχεται από το προγραμματίσημο σύστημα ελέγχου στο τύμπανο της μηχανής επιστρώματος για να το καταστήσει συνεχές, συνεχές και επαναλαμβανόμενο. Κάνετε τις σύνθετες μετακινήσεις τροχιάς. Αυτή τη στιγμή, οι μικρές μηχανές επιστρώματος χρησιμοποιούνται ευρέως στο φαρμακευτικό είδος, τη χημική ουσία, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες, για το επίστρωμα ζάχαρης των ταμπλετών και των χαπιών, των κυλώντας τροφίμων και των χημικών προϊόντων.

 

Υπάρχει επίσης ένας κατασκευαστής μηχανών επιστρώματος που σχεδίασε συγκεκριμένα και ανέπτυξε έναν νέο τύπο της αυτόματης μηχανής επιστρώματος για τις λύσεις διαδικασίας επιστρώματος των διάφορων ταμπλετών, των χαπιών, και των κόκκων. Σύμφωνα με τις εκθέσεις, η νέα αυτόματη μηχανή επιστρώματος έχει ένα γενικό ανοικτό μπροστινό σχέδιο που μπορεί να καθαρίσει το εσωτερικό σε μια υψηλή ταχύτητα για να επιτύχει την επίδραση μηών αδιεξόδων. Συγχρόνως, η ανοικτά περιοχή εγκαταστάσεων και το σώμα δοχείων είναι κατάλληλες για το διάστημα αντικατάστασης και συντήρησης, με μια μοναδική σφραγίζοντας δομή αερόσακων και μια πλήρως σφραγισμένη κοιλότητα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν  1

 

Γενικά, υπάρχουν διάφοροι τύποι εσωτερικών μηχανών επιστρώματος, και με την ανάπτυξη και τη γρήγορη πρόοδο της τεχνολογίας, όλο και περισσότερα προϊόντα με τις διαφορετικές λειτουργίες προκύπτουν ακόμα το ένα μετά το άλλο. Εντούτοις, πρέπει να σημειωθεί ότι συγχρόνως, οι το φαρμακοβιομηχανίες έχουν κάνει επίσης τις δυσκολίες κατά επιλογή του εξοπλισμού. Εν προκειμένω, τα μέλη βιομηχανίας προτείνουν ότι κατά επιλογή της μηχανής επιστρώματος, τη φαρμακοβιομηχανίες πρέπει να εξετάσουν τις ιδιότητες του προϊόντος, το μέγεθος της σαφούς ταμπλέτας, το εύθραυστο, τη σκληρότητα, και τα χαρακτηριστικά του φαρμάκου σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες, ώστε να επιλεχτεί αυτή που τα ταιριάζει. Εξοπλισμός παραγωγής.

 

Επιπλέον, μέλη βιομηχανίας που επισημαίνουν επίσης ότι το κλειδί για τη λειτουργία επιστρώματος είναι να πιαστεί η σχέση μεταξύ της θερμοκρασίας, του όγκου ψεκασμού, και της ταχύτητας. Οι επιχειρήσεις πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή στην καθημερινή συντήρηση και τη συντήρηση των μηχανών επιστρώματος. Πάρτε την καθημερινή συντήρηση των μικρών μηχανών επιστρώματος για παράδειγμα. , Περιλαμβάνει κυρίως τα ακόλουθα τέσσερα σημεία: 1. Το λαδώνοντας πετρέλαιο στο κιβώτιο μείωσης και το λαδώνοντας λίπος στην κυλώντας φέρουσα κοιλότητα και το δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο λάδι-απόδειξης στο τέλος του άξονα σκουληκιών πρέπει να αντικατασταθούν τακτικά. Δεύτερον, εάν το τηγάνι επιστρώματος δεν χρησιμοποιείται για πολύ καιρό, πρέπει να είναι τριμμένο καθαρό και η επιφάνεια πρέπει να ντυθεί με το πετρέλαιο. Τρίτον, το πυροβόλο όπλο ψεκασμού πρέπει να ξεπλυθεί με το καθαρό νερό και να διατηρηθεί σταθερή ατμοσφαιρική πίεση μετά από κάθε μετατόπιση για να αποτρέψει το στόμα από το φράξιμο. Εάν η απόφραξη εμφανίζεται, ο χειριστής πρέπει να αναφερθεί στις οδηγίες για τον καθαρισμό. Τέταρτο, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι το εργαλείο σκουληκιών στο κιβώτιο μείωσης ικανοποιεί τους όρους λίπανσης της μετάδοσης, η άνοδος θερμοκρασίας του σώματος κιβωτίων δεν πρέπει κατά τη λειτουργία να υπερβεί 50°C.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Για να εξασφαλίσουν ασφάλεια φαρμάκων, η επιλογή και η συντήρηση της μηχανής επιστρώματος δεν μπορούν να αγνοηθούν  2

 

Γενικά, δεδομένου ότι η ζήτηση για τα φαρμακευτικούς μηχανήματα και τον εξοπλισμό από τις φαρμακοβιομηχανίες αυξάνεται και οι απαιτήσεις παίρνουν υψηλότερες και υψηλότερες, η επένδυση της μηχανής, ως αναπόφευκτος εξοπλισμός στη φαρμακευτική διαδικασία, θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται στους τύπους. Τεχνικά, θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Επιπλέον, όλο και περισσότερες μορφές και υψηλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος θα συνεχίσουν να προκύπτουν. Σε αυτό το πλαίσιο, οι επιχειρήσεις πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή στην επιλογή και τη συντήρηση της μηχανής επιστρώματος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.