Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής

2021-02-23

Latest company news about Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής

Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής

 

Στο στάδιο της γρήγορης ανάπτυξης της φαρμακευτικής αγοράς, η μηχανή μαρκαρίσματος διαδραματίζει επίσης έναν όλο και περισσότερο σημαντικό ρόλο στη βιομηχανία φαρμακευτικής συσκευασίας. Αυτή τη στιγμή, οι κοινές μηχανές μαρκαρίσματος στην αγορά περιλαμβάνουν την ξηρά συγκολλητική μηχανή μαρκαρίσματος, τη μηχανή μαρκαρίσματος μανικιών, τη στρογγυλή μηχανή μαρκαρίσματος μπουκαλιών, την καυτή μηχανή μαρκαρίσματος λειωμένων μετάλλων συγκολλητική αυτοκόλλητη, κ.λπ. Αυτές οι μηχανές μαρκαρίσματος μπορούν να κολλήσουν τις ετικέτες στην επίπεδη επιφάνεια, τις ενιαίες ή πολλαπλάσιες πλευρές της συσκευασίας, της κυλινδρικής συγκόλλησης, της μερικώς ή εντελώς καλυμμένης κυλινδρικής συγκόλλησης, της κοίλης και συγκόλλησης γωνιών, κ.λπ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής  0

 

Του οποίου τύπος μαρκαρίσματος της μηχανής, καταλαβαίνει η δομή, αρχή και σωστός τρόπος λειτουργίας του εξοπλισμού, προκειμένου να διαδραματιστεί ο ρόλος της μηχανής μαρκαρίσματος, αλλά στην πραγματική διαδικασία παραγωγής, η μηχανή μαρκαρίσματος θα αντιμετωπίσει επίσης μερικά μικρά προβλήματα, έτσι προκειμένου να εξασφαλιστεί καλύτερα η κανονική και σταθερή λειτουργία της εργασίας, οι χρήστες πρέπει επίσης να ξέρουν τα κοινές προβλήματα και τις λύσεις της μηχανής μαρκαρίσματος. Σε αυτό το έγγραφο, η ετικέτα στη μηχανή μαρκαρίσματος είναι χαλασμένη και σπασμένη, και οι σχετικοί λόγοι και οι λύσεις αναλύονται.

 

Κατ' αρχάς, η άκρη ετικετών του φαινομένου ραγίσματος κατώτατου εγγράφου. Αυτό είναι ένα κοινό φαινόμενο του σπασίματος ετικετών. Στο στάδιο της μεταφοράς και της επεξεργασίας ετικετών, είναι εύκολο να γίνει το κατώτατο έγγραφο της άκρης ετικετών να ραγίσει και να προκαλέσει τις μικρές ρωγμές, και υπάρχει μια ορισμένη ένταση στη μηχανή μαρκαρίσματος, έτσι το κατώτατο σημείο της ετικέτας είναι εύκολο να ραγιστεί. Επιπλέον, η ανάρμοστη ρύθμιση του κυλίνδρου στη μηχανή μαρκαρίσματος μπορεί επίσης να αναγκάσει το κατώτατο έγγραφο του κυλίνδρου στην άκρη της ετικέτας στο σπάσιμο και της ετικέτας για να σπάσει. Λαμβάνοντας υπόψη την ανωτέρω κατάσταση, ο το χρήστης πρέπει να ελέγξει προσεκτικά κατά φόρτωση του ρόλου εγγράφου ετικετών, και να επιλέξει το έγγραφο ετικετών χωρίς ρωγμές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής  1

 

Αφετέρου, η ετικέτα κυλιέται πάρα πολύ στενά, η οποία οδηγεί στο συγκολλητικό σπάσιμο διαρροής και ετικετών. Εάν η τελειωμένη ετικέτα είναι rewound πάρα πολύ στενά, και η μηχανή μαρκαρίσματος έχει μια ορισμένη ένταση στη διαδικασία μαρκαρίσματος, όταν χρησιμοποιείται ο ρόλος ετικετών με την έχουσα διαρροή κόλλα για το αυτόματο μαρκάρισμα, το κατώτατο έγγραφο θα επηρεαστεί από την ένταση, και η ετικέτα θα σπάσει. Η βιομηχανία που επισημαίνει ότι αυτή η κατάσταση οφείλεται στην ένταση του υποστηρίζοντας εγγράφου και του ανώμαλου σπασίματος, έτσι του χρήστη πρέπει προσεκτικά να ελέγξει κατά να κυλήσει επάνω την ετικέτα.

 

Τρίτον, το στρώμα αποφλοίωσης είναι χαλασμένο. Εάν το στρώμα αποφλοίωσης (συνήθως στρώμα πετρελαίου πυριτίου) του υποστηρίζοντας εγγράφου ετικετών είναι χαλασμένο, την ετικέτα θα σπάσουν επίσης. Οι κύριοι λόγοι για τη ζημία του στρώματος απελευθέρωσης είναι οι ατέλειες στην παραγωγή και το επίστρωμα των πρώτων υλών, και η ανάρμοστη τεχνολογία στη διαδικασία επιθεώρησης και ξαναγεμίσματος του εργοστασίου εκτύπωσης. Αυτό υπενθυμίζει επίσης στους χρήστες ότι στο στάδιο της αγοράς της μηχανής μαρκαρίσματος, πρέπει να δώσουν την προσοχή για να επιλέξουν τους αξιόπιστους και εγγυημένους ποιότητα κατασκευαστές.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής  2

 

Η κατανόηση των κοινών προβλημάτων και των λύσεων της μηχανής μαρκαρίσματος είναι συμβάλλουσα στην έγκαιρη συντήρηση του εξοπλισμού. Εντούτοις, στο στάδιο της χρησιμοποίησης της μηχανής μαρκαρίσματος, η κανονική συντήρηση του εξοπλισμού είναι επίσης πολύ σημαντική, το οποίο είναι το κλειδί για να εξασφαλίσει τη μακροζωία και τη σταθερότητα του εξοπλισμού μηχανών μαρκαρίσματος. Γίνεται κατανοητό ότι γενικά, μετά από να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό, η προσοχή πρέπει να δοθεί για να κρατήσει καθαρός, και ο μηχανισμός του εξοπλισμού μηχανών μαρκαρίσματος, όπως ο κύλινδρος τριβής, ηλεκτρικό κιβώτιο, πρέπει να καθαριστεί για να εξασφαλίσει την καθαρότητα της επόμενης χρήσης και να αποτρέψει τη ρύπανση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής  3

 

Συγχρόνως, οι χρήστες πρέπει επίσης να κάνουν την κανονικές επιθεώρηση και τη συντήρηση, προκειμένου να διατηρήσουν την κανονική λειτουργία της μηχανής, που περιλαμβάνει αλλά που δεν περιορίζεται σε: καθαρίστε επάνω τα άχρηστα χαρτιά και τα συντρίμμια αφαιρέστε το υπόλειμμα πετρελαίου από τον κύλινδρο και την άκρη χρησιμοποιήστε μια μαλακό βούρτσα ή ένα ύφασμα για να καθαρίσετε το φακό αισθητήρων τακτικά αντικαταστήστε τη θρυαλλίδα, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος χρήσεων εξοπλισμού, για να χρησιμοποιήσετε τη θρυαλλίδα για να αποτρέψει την υπερφόρτωση οξυδώστε, χρησιμοποιήστε τον αντιδιαβρωτικό ψεκασμό όλα τα μέρη ανοξείδωτου και σιδήρου με το πετρέλαιο σκουριάς και τους σκουπίστε με το μαλακό ύφασμα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο τρόπος της θραύσης ετικετών του μαρκαρίσματος της μηχανής  4

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.