Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων

2021-05-28

Latest company news about Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων

Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων

 

Λόγω της άριστων απόδοσης και σχετικά την των παραμέτρων πολυσύνθετων συστημάτων του αναμίκτη β-τύπων, εάν μη οι επαγγελματίες δεν καταλαβαίνουν, είναι εύκολο να υπάρξουν μερικά προβλήματα ελαττωμάτων στην πρόωρη χρήση, όπως το φαινόμενο ασυμμετρίας κατά χρησιμοποίηση του αναμίκτη β-τύπων. Ποιος είναι ο λόγος για την ασυμμετρία του αναμίκτη β-τύπων στην εργασία μίξης; Έτσι, πώς ενεργοποιούμε τον αναμίκτη β-τύπων; Τώρα, θα σας δώσω μια συνοπτική εισαγωγή.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων  0

 

Οι αιτίες της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων είναι οι ακόλουθες:

 

Το τύμπανο μίξης είναι δύο ασυμμετρικοί κύλινδροι, και το τύμπανο μίξης αποτελείται από δύο κυλίνδρους δ 3mm304 υψηλούς - το δαχτυλίδι πιάτων ποιοτικού ανοξείδωτου διαμορφώνεται από την κυκλική συγκόλληση σφραγίδων. Και οι δύο άκρες του β-τύπου που αναμιγνύει τον κύλινδρο είναι εξοπλισμένες με τα ελλειπτικά κεφάλια, και οι λιμένες τροφών εγκαθίστανται και στα δύο κεφάλια, ο οποίος είναι πιό συμβάλλων στον καθαρισμό του κυλίνδρου μετά από τη μίξη των υλικών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων  1

 

Το σύστημα μετάδοσης αποτελείται από τη μηχανή, το μειωτή, τη ρόδα αλυσίδων, το ρουλεμάν, τον άξονα μετάδοσης και άλλα μέρη. Ο άξονας μετάδοσης καθορίζεται και ενώνεται στενά στον τοίχο κυλίνδρων, και έχει δ ενίσχυση πιάτων χάλυβα 5,0 χιλ., κανένα τίναγμα, κανένα εκκεντρικό φαινόμενο στη διαδικασία εργασίας, χαμηλού θορύβου, εύκολη συντήρηση, μακριά ζωή υπηρεσιών, ομαλή λειτουργία και άλλα χαρακτηριστικά.

 

Το πλαίσιο του αναμίκτη είναι ενωμένο στενά με το χάλυβα καναλιών, και η συγκόλληση είναι σταθερή. Το πλαίσιο αποτελείται από το ανοξείδωτο 304, με την ομαλή επιφάνεια και καμία γρατσουνιά. Οι δύο άκρες του πλαισίου μετάδοσης είναι κινητές πόρτες, οι οποίες είναι κατάλληλες για τη συντήρηση και την επισκευή.

 

Ο ηλεκτρικός έλεγχος είναι ευαίσθητος. Ο έλεγχος της μίξης του χρόνου ελέγχεται από τον ψηφιακό χρονικό ηλεκτρονόμο. Ο χρόνος μίξης τίθεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πραγματικής διαδικασίας παραγωγής. Το κουμπί μέτρησης σε ίντσες χρησιμοποιείται για να κινήσει τον κύλινδρο προς την κατάλληλη θέση φόρτωσης για τη σίτιση και την απαλλαγή. Μειώνει την ένταση εργασίας και βελτιώνει την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων  2

 

Σωστή λειτουργία του αναμίκτη β-τύπων:

 

Στην περίπτωση της μεταβίβασης των υλικών, ανοίξτε το λιμένα τροφών του αναμίκτη, κλείστε το λιμένα απαλλαγής σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις ελέγχου, και βάλτε ένα συγκεκριμένο ποσό των υλικών στη V-shaped χοάνη. Στο τέλος της σίτισης, προκειμένου να αποφευχθεί το υλικό έξω κατά τη διάρκεια της μίξης, το λιμένα σίτισης πρέπει να κλείσουν και να κλειδωθεί.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων  3

 

Κατά τη διάρκεια του χρόνου λειτουργίας της μηχανής, ανοίξτε το κουμπί δύναμης, γυρίστε το κουμπί στάσεων στο αριστερό, αρχίστε το αντίστροφο κουμπί του αναμίκτη, και ρυθμίστε την ταχύτητα μηχανών μέσα στη σειρά ταχύτητας που διευκρινίζεται στους τεχνικούς κανόνες για να αναμιχθούν τα αγαθά σε 600 Ρ/λεπτά. Όταν το μίγμα φθάνει στους τεχνικούς κανόνες, μετά από το κουμπί ταχύτητας των ρυθμίζοντας στάσεων μηχανών, ο λιμένας απαλλαγής του αναμίκτη πρέπει να αντιμετωπίσει το έδαφος, το κουμπί ταχύτητας της ρυθμίζοντας μηχανής πρέπει να προσαρμοστεί στον αναμίκτη 0 Β, και το κουμπί στάσεων πρέπει να περιστραφεί στο δικαίωμα να εμποδιστεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Ένα τέλος του αναμίκτη β-τύπων είναι εξοπλισμένο με μια μηχανή και έναν μειωτή. Η δύναμη της μηχανής διαβιβάζεται στο μειωτή μέσω της ζώνης, και έπειτα ο μειωτής διαβιβάζεται στο β-βαρέλι μέσω της σύζευξης. Το V-shaped βαρέλι λειτουργεί ένα προς ένα, και τα υλικά στο κινούμενο βαρέλι αναμιγνύονται, προς τα κάτω, και σωστός στο βαρέλι.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο λόγος και η σωστή λειτουργία της ασυμμετρίας αναμικτών β-τύπων  4

 

Ο αναμίκτης β-τύπων οργανώνει τον κινούμενο κύλινδρο με την επιβράδυνση της περιστροφής, και χρησιμοποιεί την ασυμμετρία που διαμορφώνεται από το άνισο μήκος των δύο κυλίνδρων του αναμίκτη που αναμιγνύει. Όταν ο αναμίκτης κινείται, λόγω της διαφοράς της πιθανής ενέργειας, το υλικό αλλάζει από τη διαφοροποίηση στο συνδυασμό. Λόγω της διαφοράς της πιθανής ενέργειας, η εγκάρσια δύναμη παράγεται για να προωθήσει την οριζόντια μεταφορά του υλικού. Όταν τα υλικά από το συνδυασμό στη διαφοροποίηση, λόγω των διαφορετικών επιπέδων υλικών, εγκάρσια δύναμη παράγονται για να προωθήσουν την οριζόντια μεταφορά των υλικών.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.