Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;

2021-03-16

Latest company news about Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;

Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;

 

Στο στάδιο της φαρμακευτικής παραγωγής, ο ειδικός καθαρισμένος εξοπλισμός νερού απαιτείται συχνά για να παραγάγει το νερό. Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού μπορεί αποτελεσματικά να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες και την αφαλάτωση. Έχει τα χαρακτηριστικά της σταθερής και αξιόπιστης παραγωγής νερού, της εύκολης λειτουργίας, της χαμηλών λειτουργίας και των κοστών συντήρησης, και της προστασίας του περιβάλλοντος. Μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ιατρικού νερού δοκιμής, του biopharmaceutical νερού, και των ιατρικών εφοδίων στη βιομηχανία φαρμάκων. Τα τελευταία χρόνια, με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων και τη βελτίωση των απαιτήσεων της κκπ, η απαίτηση για τον καθαρισμένο εξοπλισμό νερού για την κατεργασία ύδατος έχει επεκταθεί βαθμιαία, και οι προοπτικές ανάπτυξης είναι ευρείες. Αυτή τη στιγμή, τα καθαρισμένα προϊόντα εξοπλισμού νερού στην αγορά καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, και σημαντικές επιχειρήσεις έχουν επωφεληθεί της ευκαιρίας να συνεχίσουν να καταβάλλουν προσπάθειες να δημιουργήσουν περισσότερο καθαρισμένο εξοπλισμό νερού που μπορεί να ικανοποιήσει την απαίτηση νερού υψηλών προτύπων στους τομείς της φαρμακευτικής παραγωγής, και να συνοδεύσει την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;  0

 

Αξίζει ότι η χρήση του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού συνοδεύεται συχνά από μερικά προβλήματα, όπως η επιδείνωση απόδοσης, υπερβολική παροχή νερού, απότομη αύξηση στη διαφορά πίεσης, μείωση του αλατισμένου ποσοστού αφαίρεσης, πτώση στην ποιότητα νερού, και ακόμη και την ανικανότητα να παραχθεί το νερό. Οι περιστάσεις έχουν εμποδίσει τη διαδικασία παραγωγής νερού των φαρμακοβιομηχανιών.

 

Πρόσφατα, μερικοί χρήστες είπαν ότι ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού τους δεν θα μπορούσε να παραγάγει το νερό. Αυτό που συνέβη; Ένας κατασκευαστής του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού απάντησε ότι ο εξοπλισμός δεν μπορεί να παραγάγει το νερό και πρέπει να αναλυθεί σε δύο καταστάσεις, μια από τις οποίες είναι για την κανονική λειτουργία υψηλή αντλία, και άλλη είναι αποτυχία της υψηλής αντλίας.

 

Μεταξύ τους, για την κατάσταση όπου υψηλή αντλία μπορεί να λειτουργήσει κανονικά αλλά υπάρχει μια αποτυχία παραγωγής νερού, είναι απαραίτητο προσεκτικά να ελεγχθεί εάν η υψηλή αντλία του εξοπλισμού έχει μια αποτυχία απώλειας πίεσης και εάν υπάρχει πρόβλημα με τα εξαρτήματα και τα αναλώσιμα κατεργασίας ύδατος. Εάν υπάρχει ένα ελάττωμα που απαιτεί την περαιτέρω επεξεργασία για να καλύψει τις απαιτήσεις της κανονικής παραγωγής νερού εάν ο χρήστης διαπιστώνει ότι ούτε το νερό αποβλήτων ούτε το καθαρό νερό δεν απαλλάσσεται ή μόνο ένα νερό αποβλήτων μικρού ποσού απαλλάσσεται κατά τη διάρκεια της επιθεώρησης, μπορεί να είναι ότι το προ-φίλτρο είναι φραγμένο και πρέπει να διορθωθεί. Το προ-φίλτρο εκβαθύνεται. Εντούτοις, εάν μόνο το νερό αποβλήτων απαλλάσσεται αλλά κανένα καθαρό νερό δεν απαλλάσσεται, αυτή η κατάσταση προκαλείται γενικά από την παρεμπόδιση της βαλβίδας αντεπιστροφής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;  1

 

Εκτός από τις προαναφερθείσες μεθόδους αποκλεισμού, εάν η βαλβίδα σωληνοειδών αποτυγχάνει και δεν μπορεί να αρχίσει αποτελεσματικά, θα υπάρξει επίσης μια κατάσταση όπου το νερό δεν μπορεί να παραχθεί. Επομένως, ο χρήστης πρέπει να ελέγξει τη βαλβίδα σωληνοειδών και να την εξετάσει εγκαίρως μετά από να βρεί το πρόβλημα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;  2

 

Η βιομηχανία που επισημαίνει ότι αν και η καταστροφή του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού είναι πολύ κοινή, εάν οι χρήστες δεν δίνουν προσοχή στη συντήρηση κατά τη διάρκεια της κανονικής χρήσης, αυτό είναι δύσκολος να εξασφαλίσει τη συνεχή και σταθερή λειτουργία του εξοπλισμού, να βελτιώσει πόσο μάλλον την ποιότητα νερού του εξοπλισμού, έτσι αυτό υπενθυμίζει επίσης στους χρήστες ότι πρέπει να ενισχύσουν τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;  3

 

Κατόπιν, πώς να διατηρήσει την καθαρισμένη επίδειξη νερού; Αφ' ενός, είναι απαραίτητο να τακτοποιηθεί το σχετικό προσωπικό με τις επαγγελματικές ικανότητες να καθαριστεί ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού για να αφαιρέσει τακτικά τη σκόνη, τους λεκέδες πετρελαίου, το ρύπο και άλλες ουσίες στην επιφάνεια του εξοπλισμού. Συγχρόνως, ο εξοπλισμός πρέπει να ελεγχθεί τακτικά, τακτικά και στα σταθερά σημεία για να εξασφαλίσει ότι οι διάφορες συσκευές του υδάτινου συστήματος είναι σε καλή κατάσταση. , Αυτό μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τα πιθανά ελαττώματα εκ των προτέρων και να τα εξετάσει εγκαίρως.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού είναι ανίκανος να παραγάγει το νερό. Τι συμβαίνει;  4

 

Αφ' ετέρου, η έγκαιρη αντικατάσταση των αναλώσιμων υλικών είναι επίσης πολύ σημαντική. Μερικοί τεχνικοί εργοστασίων είπαν ότι το στοιχείο φίλτρων και άλλα αναλώσιμα μπορούν να αντικατασταθούν τακτικά σύμφωνα με τον όρο του ακατέργαστου νερού και του κύκλου αντικατάστασης που προετοιμάζονται από το σύστημα. «Σύμφωνα με τη χρήση του εξοπλισμού, μερικά μέρη πρέπει να αποσυντεθούν, να καθαριστούν, να επισκευαστούν ή να αντικατασταθούν για να εξασφαλίσουν ότι τα διάφορα συστατικά του υδάτινου συστήματος είναι στον καλό λειτουργούντα όρο και βελτιώνουν την ποιότητα του παραχθε'ντος νερού. Παραδείγματος χάριν, το στοιχείο φίλτρων του φίλτρου ασφάλειας διαρκεί συνήθως 1 έως 3 μήνες. Αποσύνθεση και πλύση. Εάν η επίδραση επεξεργασίας είναι ακόμα φτωχή μετά από την αποσύνθεση και την πλύση, συστήνεται να αντικατασταθεί.»

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.