Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής

2021-04-22

Latest company news about Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής

Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής

 

Η τεχνολογία λυοφιλοποίησης είναι ένας νέος τύπος της τεχνολογίας επεξεργασίας, ο οποίος έχει τα πλεονεκτήματα της χαμηλής ξήρανσης θερμοκρασίας, της λιγότερης καταστροφής των αποτελεσματικών συστατικών, χαλαρός και εύκολος να διαλύσει και να απορροφήσει, της ξήρανσης και της αποστείρωσης συγχρόνως. Έναντι της συνηθισμένης τεχνολογίας ξήρανσης, είναι ξηρό στη χαμηλή θερμοκρασία, και η απώλεια μερικών πτητικών συστατικών στο υλικό είναι πολύ μικρή. Μπορεί να διατηρήσει τις αρχικές ιδιότητες, έτσι ώστε το ξηρό προϊόν μπορεί να συντηρηθεί για πολύ καιρό χωρίς επιδείνωση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής  0

 

Τα τελευταία χρόνια, με τη γρήγορη ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων, η απαίτηση για το φαρμακευτικό στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται επίσης. Επισημαίνει στη βιομηχανία που η ζήτηση του κενού ξηρότερου εξοπλισμού παγώματος με τις μεγαλύτερες προδιαγραφές και το λειτουργικό συνδυασμό (όπως η ξήρανση κοκκιοποίησης, η διήθηση ξήρανσης) αυξάνει. Παρά την απαίτηση καινούργιων αγορών και τις νέες απαιτήσεις, οι εσωτερικές ξηρότερες επιχειρήσεις παγώματος επιταχύνουν επίσης την έρευνα της τεχνολογίας κενής ξήρανσης, που δημιουργεί περισσότερο νέο τύπο του εξοπλισμού ψυγείων, που καλύπτει τις απαιτήσεις των χρηστών να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, να μειώσουν τη ρύπανση, να μειώσουν τις επιχειρηματικές δαπάνες, και να φέρουν τα περισσότερες οφέλη και αξία στην κοινωνία.

 

Αξίζει ότι αν και η τεχνολογία του στεγνωτήρα παγώματος έχει σημειώσει συνεχή πρόοδο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερή λειτουργία του εξοπλισμού και να παραταθεί η ζωή υπηρεσιών του, χρήστες πρέπει να δώσετε προσοχή στη λειτουργία, τη συντήρηση και άλλα ζητήματα σχετικές με τον εξοπλισμό παγώματος στο στάδιο να ενεργοποιήσει τον εξοπλισμό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής  1

 

Παραδείγματος χάριν, πρίν χρησιμοποιούν τον ξηρότερο εξοπλισμό παγώματος, οι χρήστες πρέπει να καταλάβουν τις προφυλάξεις κατά τη διάρκεια της παραγωγής του εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένης της εξασφάλισης ότι ο στεγνωτήρας παγώματος λειτουργεί σε ένα σταθερό περιβάλλον για να αποφύγει τον εξοπλισμό σε ένα επικίνδυνο ή θιγμένο περιβάλλον αυστηρά ακολουθήστε τα βήματα για να ενεργοποιήσετε το στεγνωτήρα παγώματος αποφύγετε με τις διαβρωτικές ουσίες για να αποτρέψει τη μηχανική απόδοση του λυοφιλοποιώντας μηχανισμού από την καταστροφή, οδηγώντας κατά συνέπεια στην αποτυχία μηχανών επιπλέον, ο χειριστής πρέπει επίσης να πρέπει να δώσει την προσοχή για να προλάβει το κρυοπάγημα άκρων, στη λειτουργία για να κάνει τα αντίστοιχα προστατευτικά μέτρα, για να επιτύχει την ασφαλή παραγωγή.

 

Η συντήρηση είναι επίσης η βασική εργασία για να εξασφαλίσει τη μακροπρόθεσμη σταθερή λειτουργία του στεγνωτήρα παγώματος. Παραδείγματος χάριν, για τη συντήρηση του εξοπλισμού σε λειτουργία, είναι απαραίτητο να ελεγχθεί εάν υπάρχει διαρροή του νερού, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου εάν η επίδραση ψύξης πύργων ψύξης είναι καλή καθαρίστε τα αναγεννόμενα μέρη της μηχανής πριν από την παράδοση μετατόπισης καταγράψτε την αναρρόφηση, την εξάτμιση και την πίεση κάθε επιπέδου τακτικά, και συμπληρώστε το αρχείο σύμφωνα με το περιεχόμενο του φύλλου αρχείων ελέγξτε τη θερμοκρασία κολπίσκων αέρα του κρύου στεγνωτήρα ελέγξτε την αυτόματη διαφυγή εάν η χειρωνακτική διαφυγή είναι κανονική, εάν η λειτουργία του κρύου στεγνωτήρα είναι κανονική, εάν οποιαδήποτε παρεμπόδιση βρίσκεται, αυτό πρέπει να αφαιρεθεί και να καθαριστεί εγκαίρως ελέγξτε εάν η ροή πίεσης νερού του δροσίζοντας υδάτινου συστήματος είναι ικανοποιητική καθαρίστε το συμπυκνωτή κάθε μήνα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η απαίτηση του φαρμακευτικού στεγνωτήρα παγώματος επεκτείνεται, αλλά αυτά τα προβλήματα είναι αντάξια της προσοχής  2

 

Επιπλέον, τα φορώντας μέρη πρέπει να αντικατασταθούν σύμφωνα με τη ζωή υπηρεσιών τους: υπό κανονικές συνθήκες, η αρχή αντικατάστασης είναι: η ζωή υπηρεσιών όλων των επιπέδων φίλτρων (3 μ μ, 1 μ μ, 0,01 μ μ) είναι 6000 ώρες για τους εισαγόμενους αυτούς και 4000 ώρες για εσωτερικές. Αξίζει ότι εάν ο εξοπλισμός διακόπτεται για πολύ καιρό, προσοχή πρέπει να δοθεί στην απαλλαγή λυμάτων για να στραγγίξει όλο το νερό. Και πρέπει να κανονίσετε το προσωπικό για να κάνει τα αρχεία συντήρησης, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου, του προσωπικού, του περιεχομένου συντήρησης ή ελαττωμάτων, του καταλόγου μερών αντικατάστασης και άλλων στοιχείων.

 

Συγχρόνως, είναι επίσης απαραίτητο για τους χειριστές να καταλάβουν τις κοινές αιτίες ελαττωμάτων και τις λύσεις του εξοπλισμού, ώστε να αποφύγουν ανίσχυρο όταν αποτυγχάνει ο εξοπλισμός. Παραδείγματος χάριν, ο κενός βαθμός κενού στεγνωτήρα παγώματος είναι συχνά χαμηλός, το οποίο μπορεί να προκληθεί από την πάρα πολύ υψηλή θερμοκρασία αντλιών, το πρόβλημα πετρελαίου αντλιών, τη διαρροή αέρα της αντλίας η ίδια, την παρεμπόδιση της οθόνης φίλτρων κολπίσκων αέρα, κ.λπ. που οι λύσεις περιλαμβάνουν την επανασυναρμολόγηση μετά από την επισκευή ανεφοδιασμός σε καύσιμα αλλαγή πετρελαίου έλεγχος του κολπίσκου πετρελαίου του κυκλώματος πετρελαίου και της βαλβίδας πετρελαίου αντικατάσταση του κομματιού σφραγίζοντας δαχτυλιδιών ή βαλβίδων σύμφωνα με τους συγκεκριμένους όρους αφαίρεση και καθαρισμός, κ.λπ.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.