Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πιέζοντας μηχανή ταμπλετών
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Πιέζοντας μηχανή ταμπλετών

2021-11-30

Latest company news about Πιέζοντας μηχανή ταμπλετών

Πιέζοντας μηχανή ταμπλετών

 

Q1: Μπορεί η διάτρηση να αποτελεσθεί από το τιτάνιο για όλα τα διαφορετικά είδη μηχανής Τύπου ταμπλετών;

Α: Το υλικό διατρήσεων μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την απαίτηση πελατών για τη μηχανή Τύπου ταμπλετών, αλλά οι δαπάνες θα αυξηθούν στα σίγουρα.

 

Q2: Κάτω από ποιες περιστάσεις η πιέζοντας μηχανή ταμπλετών πρέπει να αυξήσει το κόστος;

Α: Κανονικά διαιρούμε τη μηχανή Τύπου ταμπλετών σε διαφορετική σειρά, ZP-σειρές, ZPT-σειρές, GZP-σειρές και μεταβλητές FZP-σειρές.

Η zp-σειρά είναι η τυποποιημένη μηχανή Τύπου ταμπλετών μας που μπορεί να κάνει τη μέγιστη διάμετρο 25mm.

Η zpt-σειρά είναι η βελτιωμένη μηχανή Τύπου ταμπλετών τύπων μας που έρχεται με το αυτόματο σύστημα λίπανσης και όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα το ίδιο πράγμα στη μηχανή Τύπου ταμπλετών υψηλής ταχύτητας, ακριβώς με την πιό αργή ταχύτητα περιστροφής από τη μηχανή Τύπου ταμπλετών υψηλής ταχύτητας.

Η gzp-σειρά είναι η μηχανή Τύπου ταμπλετών υψηλής ταχύτητας μας που μπορεί να κάνει μέγιστο 110rpm/min με τη μέγιστη διάμετρο 25mm.

Η fzp-σειρά είναι η μεταβλητή μηχανή Τύπου ταμπλετών μας που μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την απαίτηση πελατών, ειδικά όταν έχετε το μεγαλύτερο μέγεθος ταμπλετών που υπερβαίνουν τη διάμετρο 25mm μας.

 

Q3: Η διαφορά μεταξύ της ευρωπαϊκής τυποποιημένης διάτρησης Β και της ευρωπαϊκής τυποποιημένης διάτρησης Δ στην πιέζοντας μηχανή ταμπλετών.

Α: Ευρωπαϊκά πρότυπα: IPT

Η διάτρηση δ-τύπων αναφέρεται στη διάμετρο της ράβδου διατρήσεων: 25.35mm, η μέση φόρμα: 38.1mm,

B-type η διάτρηση αναφέρεται στη διάμετρο διατρήσεων: 19mm, η μέση φόρμα: 30.16mm,

Η διάτρηση τύπων του BB αναφέρεται στη διάμετρο διατρήσεων: 19mm, η μέση φόρμα: 24mm,

Επομένως, μετά από να επιβεβαιώσει τον τύπο κύβων, η διάμετρος ταμπλετών καθορίζεται.

Με άλλα λόγια, μετά από να επιβεβαιώσει τη μέγιστη διάμετρο φύλλων, ο τύπος κύβου μπορεί να επιβεβαιωθεί.

 

Q4: Πόσα σύνολα φορμών μπορεί να αλλαχτεί το πολύ-πολύ για μια μηχανή Τύπου ταμπλετών;

Α: Αλλαγή τόσο πολύς όπως θέλετε μέσα στη σειρά μεγέθους.

 

Q5: Ποιες είναι οι απαιτήσεις φορμών προσαρμογής;

Α: Το σχέδιο δεν πρέπει να περιπλεχτεί επίσης, χωρίς αιχμηρές γωνίες, επειδή οι περισσότερες γωνίες, ο δυσκολότερος αυτό είναι να επεξεργαστούν. Κατόπιν το γωνιακό εργαλείο δεν μπορεί να μπεί και δεν μπορεί να το επεξεργαστεί.

 

Q6: Πόσο συχνά το διαβρωτικό υλικό της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών αλλάζει τις φόρμες;

Α: Δεν είναι εύκολο να υπολογίσει. Συνήθως, η φόρμα πρέπει να αποσυντεθεί και η περιστροφική πλάκα πρέπει να καθαριστεί μετά από κάθε batch. Εάν χρησιμοποιείτε το διαβρωτικό υλικό για τον Τύπο ταμπλετών, θα χρησιμοποιήσουμε το διαφορετικό υλικό για τη διάτρηση και για τον πυργίσκο. Έτσι προτού να διατάξετε τη μηχανή Τύπου ταμπλετών, πρέπει να μας πείτε ποιο υλικό πρόκειται να πιέσετε.

 

Q7: Μπορεί η περιστροφική πλάκα της ταμπλέτας να πιέσει τη μηχανή αποσυντίθεται και καθαρίζεται;

Α: Μπορεί να αποσυντεθεί, και η περιστροφική πλάκα μπορεί αντικαθ:ιστώ από μια μεγάλη μηχανή συνολικά.

 

Q8: Ποιο είναι το μέγιστο πάχος της μηχανής Τύπου ταμπλετών zp-420 σειρών;

Α: Τα πρότυπα είναι 6mm. Η αύξηση του πάχους θα αυξήσει το πρόσθετο κόστος. Εάν είναι περισσότερο από 12mm, προσθέστε 2,000USD. Το πρόσθετο κόστος όχι περισσότεροι από 12mm δεν θα αυξηθεί πολύ.

 

Q9: Μπορεί η ταμπλέτα να πιέσει τους σβόλους Τύπου μηχανών; Διάμετρος 2mm

Α: Ναι, η μηχανή Τύπου ταμπλετών μπορεί να κάνει αυτήν την λειτουργία.

 

Q10: Ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος ταμπλετών της μηχανής Τύπου ταμπλετών;

Α: Καθορισμένος σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρότυπο. Το τυποποιημένο ευρωπαϊκό σταθεράς μορφής Δ είναι 25 χιλ. στη διάμετρο. Εάν υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις, πρέπει να προσαρμόσουμε για σας.

 

Q11: Πώς να εξασφαλίσει το ομοιόμορφο μέγεθος κάθε ταμπλέτας;

Α: Η υλική ρευστότητα, η μορφή τροφοδοτών, η υλική σύνθεση, η πίεση, η περιβαλλοντική θερμοκρασία και η υγρασία, όλες επάνω από τους όρους είναι πολύ κρίσιμες για τη μηχανή Τύπου ταμπλετών.

 

Q12: Μπορεί το πάχος της ταμπλέτας να ελεγχθεί μέσα στη σειρά της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών; Παραδείγματος χάριν, πάχος 34MM

Α: Ναι, όσο καλύτερη η ρευστότητα του υλικού, τόσο καλύτερη η ομοιομορφία, ανάλογα με το υλικό, αυτό είναι συνήθως περίπου 0,1 χιλ.

 

Q13: Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της υδραυλικής πιέζοντας μηχανής ταμπλετών από την άποψη της απόδοσης και της σταθερότητας;

Α: Ο υδραυλικός Τύπος ταμπλετών είναι σχετικά εύκολο να ρυθμιστεί την πίεση, αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος διαρροής πετρελαίου. Τώρα οι GZP-σειρές και οι ZPT-σειρές μας μπορούν να εξοπλίσουν με το αυτόματο σύστημα ρύθμισης πίεσης χωρίς υδραυλικό σύστημα.

 

Q14: Τι είναι η διαφορά μεταξύ zps-8 και πιέζοντας μηχανή ταμπλετών ZP-σειρών;

Α: ZPS είναι μια ευρωπαϊκή τυποποιημένη διάτρηση δ-τύπων με την προ-πίεση, την κύρια πίεση και το αισθαμένος σύστημα πίεσης. Τυποποιημένος έλεγχος οθόνης αφής.

 

Q15: Τι είναι ένα σύστημα προσυμπίεσης και ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας διπλός-συμπίεσης επιλέγει το σύστημα;

Α: Η προσυμπίεση χρησιμοποιείται κυρίως για να αφαιρέσει τη σκόνη και τον αέρα για να αποτρέψει το ανώμαλο βάρος ταμπλετών. Αφότου η σκόνη είναι pre-pressed, φθάνει στην κύρια πίεση. Μετά από την κύρια πίεση, η ταμπλέτα φθάνει στο βάρος και τη σκληρότητα ταμπλετών στόχων. Το μέγεθος της κύριας πίεσης μπορεί να ελεγχθεί μέσω της οθόνης αφής. Η κύρια διαφορά μεταξύ της προσυμπίεσης και της διπλός-πίεσης επιλέγει είναι ότι υπάρχει μόνο ένας λιμένας σίτισης για την προσυμπίεση, και δύο για την διπλός-πίεση επιλέγουν.

 

Q16: Ποιος τύπος πιέζοντας μηχανής ταμπλετών έχει ένα σύστημα προσυμπίεσης;

Α: Οι μηχανές Τύπου μεγάλων ταμπλετών GZP-σειρών είναι εξοπλίζω με την προσυμπίεση, μηχανή zp-540, αργόστροφη μηχανή zp-420 υπο--υψηλός-ταχύτητας διπλή ενιαία παραγωγή πίεσης.

 

Q17: Για να συμπιέσει τις ταμπλέτες διπλός-στρώματος, η παραγωγή είναι μικρή και μέσος, που διαμορφώνει μπορεί να επιλεχτεί; Μπορεί η συνηθισμένη σειρά ZP να το κάνει;

Α: Συνηθισμένο ZP μπορεί να το κάνει, αλλά τουλάχιστον δύο ταΐζοντας χοάνες απαιτούνται για να κάνουν τα διπλά στρώματα, το καλούμε επίσης μηχανή Τύπου ταμπλετών δις-στρώματος.

 

Q18: Μπορεί η αναλογία χρώματος της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών να διατεθεί όπως απαιτείται;

Α: Ναι, μπορεί να ρυθμιστεί με το χέρι μέσα στην αποτελεσματική γεμίζοντας σειρά του εξοπλισμού.

 

 

Q19: Ποια είναι η πραγματική πιέζοντας ταχύτητα ταμπλετών TDP1.5, 5, πιέζοντας μηχανή 6 ταμπλετών, ή την καλείτε ενιαία μηχανή Τύπου ταμπλετών διατρήσεων;

Α: Ο ενιαίος υπολογισμός ικανότητας παραγωγής μηχανών Τύπου ταμπλετών διατρήσεων, δακτυλογραφεί 1,5: 4500 ταμπλέτες/ώρα. Τύπος 5: 4000 κομμάτια/ώρα. Τύπος 6: 2500 ταμπλέτες/ώρα.

 

Q20: Η ταμπλέτα ενιαίος-διατρήσεων πιέζει την κανονική συντήρηση ανάγκης μηχανών; Πώς να διατηρήσει;

Α: Ενιαία διαδικασία λίπανσης και καθαρισμού ανάγκης μηχανών Τύπου ταμπλετών διατρήσεων μετά από κάθε batch παραγωγής.

 

Q21: Το μέγεθος ταμπλετών είναι 5mm, μπορούν η ταμπλέτα ενιαίος-διατρήσεων να πιέσουν τη σκόνη αργιλίου Τύπου μηχανών;

Α: Αυτό εξαρτάται από το μέγεθος και την παραγωγή. Για μηχανή ταμπλετών ενιαίος-διατρήσεων, μόνο το υψηλό πρότυπο tdp-6 μπορεί να συστηθεί.

 

Q22: Τι θα έπρεπε να κάνω εάν υπάρχει πολλή σκόνη που βγαίνει από την πιέζοντας μηχανή ταμπλετών;

Α: Το υλικό γίνεται στα μόρια με τη λιγότερη σκόνη για να λύσει αυτό το πρόβλημα. Ο ίδιος ο εξοπλισμός δεν μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, ή να προσθέσει μια μηχανή κοσκινίσματος στην πλάτη.

 

Q23: Ποια μηχανή απαιτείται για να γυαλίσει τις ταμπλέτες;

Α: Συνήθως μια ταμπλέτα SP-σειρών ή GSP-σειρών ξεσκονίζει τη μηχανή απαιτείται.

 

Q24: Ποιος είναι ο συλλέκτης σκόνης της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών;

Α: Ο συλλέκτης σκόνης, αποκαλούμενος επίσης remover σκονών, χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει και να συλλέξει την υπερβολική σκόνη που πέφτει εξωτερικό όταν πιέζεται η σκόνη. Η μηχανή Τύπου ταμπλετών ενιαίος-χρώματος απαιτεί 1 συλλέκτη σκόνης, η μηχανή Τύπου ταμπλετών 2 χρώματος απαιτεί 2 συλλέκτες σκόνης, και η μηχανή Τύπου ταμπλετών 3 χρώματος απαιτεί 3 συλλέκτες σκόνης.

 

Q25: Τι είναι η διαφορά μεταξύ του κεντρικού συστήματος λίπανσης πετρελαίου και αυτόματο σύστημα λίπανσης κυκλοφορίας για τη μηχανή Τύπου ταμπλετών;

Α: Συγκεντρωμένο σύστημα λίπανσης: Αυτό απαιτεί μια αντλία πετρελαίου, η οποία πρέπει να πιεστεί με το χέρι πριν από κάθε παραγωγή batch.

Αυτόματο σύστημα λίπανσης κυκλοφορίας: Αφότου ανοίγεται αυτός ο εξοπλισμός, θα κυκλοφορήσει αυτόματα τη λίπανση.

Το αυτόματο λαδώνοντας σύστημα κυκλοφορίας είναι ένα πλήρως εσωκλειόμενο σύστημα, με τη λιγότερη απώλεια πετρελαίου στην κυκλοφορία, και η παραγωγή δεν θα διαρρεύσει το πετρέλαιο.

 

 

Q26: Το αυτόματο σύστημα λίπανσης κυκλοφορίας πρέπει να εξοπλιστεί με τη διάτρηση ZPT;

Α: ZP η διάτρηση φορμών δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, και το ύψος διατρήσεων του κύβου δεν είναι αρκετό. Αλλά αυτό το σύστημα λίπανσης μπορεί να εξοπλιστεί με τις φόρμες ZPT και IPT.

 

Q27: Μπορεί την εσωτερική δομή (σκελετός) της μηχανής Τύπου ταμπλετών να χρώμα-αλλάξουν;

Α: Το χρώμα μπορεί να αλλάξουν, και κίτρινος είναι ένα χρώμα προειδοποίησης.

 

Q28: Τι η κολλώδης-διάτρηση στην ταμπλέτα πιέζει τα μέσα μηχανών;

Α: Επειδή το υλικό είναι πάρα πολύ κολλώδες, κάποια σκόνη θα παραμείνει στον κύβο κατά τη διάρκεια της tableting διαδικασίας, και η επιφάνεια της ταμπλέτας δεν θα είναι ομαλή. Αυτή τη στιγμή, μια πρόσθετη φυσώντας μηχανή σκονών πρέπει να εξοπλιστεί για την καλύτερη παραγωγή ταμπλετών.

 

Q29: Πώς να αποτρέψει το υλικό από να κολλήσει;

Α: Κανονικά ο πελάτης απαιτεί να αλλάξει τη διατύπωση κοκκιοποίησης ή να χρησιμοποιήσει μια φυσώντας μηχανή σκονών για την καλύτερη παραγωγή ταμπλετών.

 

Q30: Ο συγκεκριμένος σκοπός του ανιχνευτή μετάλλων; Γιατί απαιτείται; Εάν δεν χρειαζόμαστε αυτό θα έχει οποιαδήποτε επίδραση;

Α: Χρησιμοποιείται κυρίως για να ανιχνεύσει τα υπολείμματα μετάλλων στα υλικά, επειδή μερικές μηχανές μπορούν να παραγάγουν τη σκουριά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και οι αρχειοθετήσεις σιδήρου αναμιγνύονται στα υλικά, έτσι μια μηχανή ανιχνευτών μετάλλων απαιτείται. Οι κανονισμοί της κκπ απαιτούν την ανίχνευση των υπολειμμάτων μετάλλων.

 

Q31: Αφότου συμπιέζεται η ταμπλέτα, η σκληρότητα δεν είναι αρκετή. Τι θα έπρεπε να κάνω εάν το πιέζω ελαφριά με τα δάχτυλά μου;

Α: Αρχικά ρυθμίστε την προ-πίεση, την κύριες πίεση και την ταχύτητα περιστροφής, κ.λπ. της μηχανής Τύπου ταμπλετών, και έπειτα εάν αποτυγχάνει, μπορείτε μόνο να ψάξετε τα μόρια, όπως τα μόρια είναι πάρα πολύ ξηρός, η υγρασία είναι πάρα πολύ μικρή, το συγκολλητικό ιξώδες δεν είναι αρκετό, και ούτω καθεξής.

 

Q32: Ποιος είναι ο λόγος για τη διαφορά στην παραλλαγή βάρους των ταμπλετών μετά από τη συμπίεση;

Α: Αυτό είναι γενικά επειδή η ρευστότητα των μορίων δεν είναι πολύ καλή, ή μπορεί να είναι ότι η μετάβαση του τροφοδότη εμποδίζεται, με συνέπεια την ανώμαλη σίτιση.

 

Q33: Κάτω από ποιες περιστάσεις η κενή σίτιση θα χρησιμοποιηθεί στη μηχανή Τύπου ταμπλετών; ποια είναι η τιμή;

Α: Συνήθως οι Τύποι ταμπλετών μεγάλος-όγκου πρέπει να χρησιμοποιήσουν έναν τροφοδότη. Για τα πρότυπα επάνω από zp-31D, η τιμή ενός τροφοδότη είναι 3,000USD.

 

Q34: Ποιος είναι ο κενός τροφοδότης της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών;

Α: Ο κενός τροφοδότης είναι μια αυτόματη συσκευή σίτισης που εγκαθίσταται στη μηχανή Τύπου ταμπλετών. Ενιαίος-χρώματος απαιτεί 1 κενό τροφοδότη, 2 χρώματος απαιτεί 2 κενούς τροφοδότες, και 3 χρώματος απαιτεί τον κενό τροφοδότη 3.

 

Q35: Τι ο ρόλος της βαρύτητας ταΐζει;

Α: Στηργμένος στη μόνος-ρευστότητα του υλικού για να γεμίσει τη μέση κοιλότητα κύβων για τη συμπίεση ταμπλετών, η ρευστότητα του υλικού πρέπει για να είναι καλή.

 

Q36: Πότε για να χρησιμοποιήσει την κλειστή αναγκασμένη σίτιση και πότε για να χρησιμοποιήσει τον ανοικτό τροφοδότη δύναμης τύπων;

Α: Συνήθως, ο κλειστός τύπος χρησιμοποιείται για τη μηχανή Τύπου μεγάλων ταμπλετών, και ο ανοικτός τύπος χρησιμοποιώ για την αργόστροφη μηχανή Τύπου ταμπλετών.

 

Q37: Τι είδους τα υλικά πρέπει να προστεθούν βίαια;

Α: Η ρευστότητα είναι φτωχή, η διάμετρος της ταμπλέτας είναι μεγάλη, και η ταχύτητα μηχανών Τύπου ταμπλετών είναι γρήγορη.

 

Q38: Ποια είναι η αρχή λειτουργίας και εργασίας της αναγκασμένης σίτισης στην πιέζοντας μηχανή ταμπλετών;

Α: Υπάρχει μια περιστρεφόμενη μεταλλουργική ξύστρα στον αναγκασμένο τροφοδότη για να βοηθήσει τον υλικό να γεμιστεί στο μέσο κύβο, ο οποίος είναι κατάλληλος για τα υλικά με τη φτωχή ρευστότητα και μπορεί επίσης να καταστήσει την υλική πλήρωση πιό ομοιόμορφη.

 

Q39: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των απαιτήσεων της μηχανής Τύπου ταμπλετών του nutraceutical εργοστασίου προϊόντων και του φαρμακευτικού εργοστασίου;

Α: Τα φαρμακευτικά εργοστάσια έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις για το βάρος, έτσι οι πιέζοντας μηχανές μεγάλων ταμπλετών είναι εξοπλίζω με την αυτόματη δειγματοληψία και τα αυτόματα συστήματα ανίχνευσης πίεσης.

 

Q40: Ποιες είναι οι ζωηρές απαιτήσεις μηχανών Τύπου ταμπλετών;

Α: Ανάλογα με το ιξώδες του υλικού, stearate μαγνήσιου προστίθεται γενικά, η επιφάνεια θα είναι ομαλότερη, αλλά το ολοκληρωμένο προϊόν θα διαλύσει αργά στο νερό.

 

Q41: Υπάρχει οποιαδήποτε άλληδήποτε λύση για τις ζωηρές ταμπλέτες εκτός από την προσθήκη μιας φυσώντας μηχανής σκονών;

Α: Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του υλικού, ελέγξτε τη θερμοκρασία (17°C) και την υγρασία (17%), παράγετε για 2-3 ώρες, και καθαρίστε μιά φορά.

 

Q42: Πώς να λύσει το να κολλήσει πρόβλημα των ζωηρών ταμπλετών;

Α: Δύο λύσεις: φυσώντας stearate μαγνήσιου στη φόρμα, και η χαμηλότερη φόρμα περιστρέφονται αυτόματα όταν απαλλάσσεται το υλικό για να αποτρέψει να κολλήσει.

 

Q43: Πώς η πιέζοντας μηχανή ταμπλετών αυξάνει τεχνικά την πίεση;

Α: Το κτύπημα του κινούμενου κυλίνδρου πίεσης.

 

Q44: Ποια μέρη της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών πρέπει να αντικατασταθούν με το υλικό 316L;

Α: Περιστροφική πλάκα, χοάνη τροφών, λιμένας απαλλαγής.

 

Q45: Συνηθισμένος τοποθετεί σε μορφή ταμπλέτας την πιέζοντας μηχανή έχει τη λειτουργία επιθεώρησης;

Α: Όχι, μόνο Τύποι μεγάλων ταμπλετών έχει αυτήν την λειτουργία.

 

Q46: Ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα της πιέζοντας μηχανής ταμπλετών;

Α: Ανάλογα με το συγκεκριμένο υλικό, ο αργόστροφος είναι 25rpm, η υπο--υψηλή ταχύτητα είναι 35-45rpm, και η υψηλή ταχύτητα είναι 80-120rpm.

 

Q47: Zp-5D πιέζοντας μηχανή ταμπλετών, μπορείτε να παρέχετε τα έγγραφα valication και σε ποια γλώσσα;

Α: Διαθέσιμη, αγγλική εκδοχή.

 

Q48: Εκεί είναι οι απαιτήσεις για τη σκληρότητα ταμπλετών, πώς να το εξετάσουν;

Α: Υπάρχουν απαιτήσεις για τη σκληρότητα, και τα εργοστάσια φαρμακευτικών ειδών έχουν τις πιό αυστηρές απαιτήσεις, και οι ελεγκτές σκληρότητας χρησιμοποιούνται συνήθως για τη δειγματοληψία και τη δοκιμή.

 

Q49: Εάν το υλικό είναι πολύ κολλώδες και stearate μαγνήσιου πρέπει να προστεθεί, πόσο μπορεί να προστεθεί το πολύ-πολύ;

Α: Οι εθνικοί κανονισμοί δεν υπερβαίνουν 1%.

 

Q50: Αλατισμένοι κύβοι: 50g, 25g, 15g, ποια είναι τα μεγέθη τους;

Α: 30*20mm (50g), 30*16mm (25g), 25mm diameter*8mm (15g).

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.