Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Η ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Η ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή

2022-01-06

Latest company news about Η ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή

Q1: Η διαφορά μεταξύ sifter δόνησης και της ταμπλέτας ξεσκονίζει τη μηχανή.

Α: Δομένος sifter χρησιμοποιείται για τη διαλογή σκονών, και η ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό ταμπλετών.

 

Q2: Η ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή διαιρείται σε επάνω-περιστροφή και κάτω-περιστροφή; Ποια είναι η διαφορά;

Α: Τοπ περιστροφή: το υλικό πηγαίνει μέσα από το κατώτατο σημείο και βγαίνει από την κορυφή.

Κάτω από την περιστροφή: το υλικό προέρχεται μέσα από την κορυφή και προέρχεται από το κατώτατο σημείο. Η τοπ ταχύτητα περιστροφής είναι γρήγορη, η τιμή είναι ακριβότερη.

 

Q3: Η λειτουργία sifter δόνησης.

Α: Μέσω του κόσκινου των διαφορετικών πλεγμάτων, τα μόρια των διαφορετικών μεγεθών ταξινομούνται και ταξινομούνται για να προετοιμαστούν για.

 

Q4: Μπορεί sifter δόνησης να έχει μόνο μια έξοδο;

Α: Όχι, ο σκοπός της μηχανής είναι να ταξινομηθούν τα διαφορετικά μόρια. Η παραγωγή μιας εξόδου δεν μπορεί να επιτύχει αυτόν τον σκοπό. Τουλάχιστον δύο έξοδοι απαιτούνται.

 

Q5: Πώς να διαιρέσει το πλέγμα της ταμπλέτας ξεσκονίστε τη μηχανή; Μπορεί μια μηχανή να έχει δύο μεγέθη πλέγματος;

Α: Η ταμπλέτα ξεσκονίζει δεν διαιρεί τον αριθμό πλέγματος, και το κανάλι είναι σπειροειδές.

 

Q6: Υπάρχει μια χοάνη στην ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή; Μπορεί να προσαρμοστεί;

Α: Γενικά, ο λιμένας τροφών της ταμπλέτας ξεσκονίζει τη μηχανή τίθεται άμεσα προς τα πάνω του λιμένα απαλλαγής εξοπλισμού, και το σταθερό πρόβλημα της προσαρμοσμένης χοάνης πρέπει να εξεταστεί.

 

Q7: Ποιο είναι το μέγιστο και τα ελάχιστα πλέγματα ότι η ταμπλέτα ξεσκονίζει τη μηχανή μπορούν να αντισταθούν;

Α: Ο μέγιστος αριθμός πλέγματος συνηθισμένων κόσκινων είναι 200, και το ελάχιστο είναι απεριόριστο.

 

Q8: Είναι η ταχύτητα της χρυσής μηχανής επιθεώρησης σταθερή;

Α: Σταθερής ταχύτητας μέσα ότι η ταχύτητα τίθεται μια ορισμένη ταχύτητα και δεν μπορεί να αλλάξουν. Αυτή η ταχύτητα υπολογίζεται βασισμένος στην παραγωγή. Θέστε την ταχύτητα ολόκληρης της μηχανής ως σταθερή ταχύτητα στα μέτρα ανά λεπτό. Εάν η ταχύτητα ρυθμίζεται, ο ταχύτητα-διευθετήσιμος μετατροπέας συχνότητας πρέπει να προστεθεί, ο οποίος θα αυξήσει το κόστος.

 

Q9: Εκτός από το Φε, NOFe, Sus304, είναι εκεί άλλα μέταλλα που ανιχνεύονται από τη χρυσή μηχανή επιθεώρησης;

Α: Χαλκός, αργίλιο, κ.λπ.

 

Q10: Χρυσή μηχανή επιθεώρησης αναφερθείσα: 52 είδη προϊόντων μπορούν να αποθηκευτούν και καταγραμμένος, ισοδύναμο με υπάρχει μια λειτουργία ανιχνευσιμότητας;

Α: Όχι, τα εξεταστικά πρότυπα των διαφορετικών προϊόντων είναι διαφορετικό. Τα εξεταστικά πρότυπα 52 διαφορετικών προϊόντων μπορούν να σωθούν. Αυτή τη φορά, κατά τη δοκιμή του προϊόντος Α, καθορίστε τα εξεταστικά πρότυπα του προϊόντος Α. Το προϊόν Α την επόμενη φορά δοκιμής, εσείς μπορεί να εξετάσει εάν βρίσκετε αυτό το αρχείο.

 

Q11: Χρυσή μηχανή επιθεώρησης: Ακριβώς χρειάζεστε τη διάμετρο και το ύψος του μεγαλύτερου μπουκαλιού, ή χρειάζεστε ακόμα τη διάμετρο και το ύψος του μικρότερου μπουκαλιού; Όσο υψηλότερο το ύψος και το πλάτος ανίχνευσης, τόσο χαμηλότερη η ευαισθησία. Για την ίδια μηχανή, παραδείγματος χάριν, η τρέχουσα ανίχνευση είναι 200 (πλάτος) * 200 (ύψος). Μέσα σε αυτήν την σειρά, είναι η χρυσή μηχανή επιθεώρησης περισσότερος αποτελεσματικός στην ανίχνευση των μεγάλων μπουκαλιών απ'ό, τι στα μικρά κιβώτια;

Α: Στην ίδια σειρά ανίχνευσης, η επίδραση ανίχνευσης είναι η ίδια, και το μέγεθος του μπουκαλιού είναι το ίδιο. εκτός αν τα χαρακτηριστικά του προϊόντος είναι διαφορετικά, η επίδραση ανίχνευσης είναι διαφορετική. Συμβατικά, τα μεγαλύτερα και μικρότερα μεγέθη μπουκαλιών πρέπει να παρασχεθούν, επειδή θα εξετάσουμε ποιο πρότυπο είναι καταλληλότερο.

Η ακρίβεια ανίχνευσης της μηχανής επιθεώρησης μετάλλων καθορίζεται από το μέγεθος του καναλιού ανίχνευσης που ανοίγει, όσο μεγαλύτερο το άνοιγμα, τόσο χειρότερη η επίδραση.

1. Η μέγιστη διάμετρος του μπουκαλιού είναι 100mm και το ύψος είναι 180mm. Η ελάχιστη διάμετρος είναι 60mm και το ύψος είναι 80mm.

2. Υπάρχουν 2 τύποι επιλογών:

Ένας: Μπορείτε να επιλέξετε μια χρυσή μηχανή επιθεώρησης κατάλληλη για όλα τα μεγέθη να επιθεωρήσουν όλα τα μπουκάλια.

Δύο: Μπορείτε να επιλέξετε δύο τύπους χρυσών μηχανών επιθεώρησης για να επιθεωρήσετε τα μπουκάλια των διαφορετικών μεγεθών.

3. Εκείνοι που δεν απαιτούν την υψηλή ακρίβεια ανίχνευσης και δεν θέλουν να ξοδεψουν περισσότερα χρήματα μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν μια γενικής χρήσης χρυσή μηχανή επιθεώρησης.

4. Η καθολική χρυσή μηχανή επιθεώρησης ανιχνεύει όλα τα μπουκάλια, τα οποία θα μειώσουν την ακρίβεια της ανίχνευσης των μικρών μπουκαλιών. Εάν θέλετε την υψηλή ακρίβεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια χρυσή μηχανή επιθεώρησης με την καλύτερη επίδραση. Εφ' όσον τα προϊόντα σε όλα τα μπουκάλια είναι τα ίδια, τα αποτελέσματα ανίχνευσης θα είναι παρόμοια.

 

Q12: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κάθετου μύλου κολλοειδών και ενός διασπασμένου μύλου κολλοειδών;

Α: Ο διασπασμένος μύλος κολλοειδών, η θερμότητα που παράγεται κατά τη διάρκεια της εργασίας δεν παρεμποδίζει ο ένας τον άλλον, το οποίο είναι κατάλληλο για τη μακροπρόθεσμη εργασία.

Οι κάθετοι μύλοι κολλοειδών είναι κατάλληλοι για τα χαμηλή έντασης, πειραματικά εργοστάσια, αλλά η θερμότητα που παράγονται από τη μηχανή και η θερμότητα που παράγεται από το εργαλείο θα διασχίσουν η μια την άλλη, το οποίο είναι εύκολο να αναγκαστεί τη μηχανή για να παραγάγει τη θερμότητα.

 

Q13: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός κάθετου μύλου κολλοειδών και ενός διασπασμένου μύλου κολλοειδών;

Α: Ο διασπασμένος μύλος κολλοειδών, η θερμότητα που παράγεται κατά τη διάρκεια της εργασίας δεν παρεμποδίζει ο ένας τον άλλον, το οποίο είναι κατάλληλο για τη μακροπρόθεσμη εργασία.

Οι κάθετοι μύλοι κολλοειδών είναι κατάλληλοι για τα χαμηλή έντασης, πειραματικά εργοστάσια, αλλά η θερμότητα που παράγονται από τη μηχανή και η θερμότητα που παράγεται από το εργαλείο θα διασχίσουν η μια την άλλη, το οποίο είναι εύκολο να αναγκαστεί τη μηχανή για να παραγάγει τη θερμότητα.

Ο κάθετος τύπος συστήνεται για το χειρισμό των γενικών ρευστών υλικών, και ο διασπασμένος τύπος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το χειρισμό των ρευστών και των κολλοειδών ή των υλικών με το ιξώδες ή τη συνέπεια.

 

Q14: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του ενιαίου δροσίζοντας μύλου κολλοειδών και του διπλού δροσίζοντας μύλου κολλοειδών;

Α: Δεν υπάρχει καμία διαφορά στη μηχανική απόδοση, και οι μέθοδοι χρήσης και λειτουργίας είναι διαφορετικές. Η ενιαία ψύξη είναι εύκολο να διατηρηθεί, η διπλή ψύξη είναι δύσκολο να διατηρηθεί. Η ενιαία ψύξη είναι μια βελτίωση βάσει της διπλής ψύξης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.