Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Στερεά προετοιμασία
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Στερεά προετοιμασία

2022-10-08

Latest company news about Στερεά προετοιμασία

Οι συνήθως χρησιμοποιημένες στερεές μορφές δόσης περιλαμβάνουν τη σκόνη, τον κόκκο, την ταμπλέτα, την κάψα, το χάπι πτώσης, την ταινία, κ.λπ., που αποτελεί για 70% των φαρμακευτικών προετοιμασιών. Τα κοινά χαρακτηριστικά των στερεών προετοιμασιών είναι ότι έναντι των υγρών προετοιμασιών, οι στερεές προετοιμασίες έχουν την καλή φυσική και χημική σταθερότητα, το χαμηλότερο κόστος παραγωγής και παραγωγής, και είναι εύκολο να παρθούν και να φέρουν Η προεπεξεργασία της διαδικασίας προετοιμασιών περνά από την ίδια λειτουργία μονάδων να εξασφαλίσει την ομοιόμορφη μίξη και την ακριβή δόση των φαρμάκων, και οι μορφές δόσης είναι στενά συνδεδεμένες Το φάρμακο μπορεί να απορροφηθεί στην κυκλοφορία αίματος μέσω της φυσιολογικής μεμβράνης μετά από να διαλυθεί στο σώμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στερεά προετοιμασία  0

Εργαστήριο προετοιμασιών που εκδίδει και που μεταδίδει ραδιοφωνικά

 

Γενικό φαρμακευτικό είδος, τρόφιμα, χημική ουσία και άλλη παραγωγή κοκκιοποίησης επιχειρηματικής ανάγκης. Τα κοκκοποιώντας μηχανήματα και ο εξοπλισμός θα διατηρηθούν τακτικά, ειδικά ο κοκκοποιώντας φούρνος, η βράζοντας ξηρότερη και υγρή μηχανή, οι οποίοι είναι ο κύριος κοκκοποιώντας εξοπλισμός. Ο μηχανικός εξοπλισμός δεν θα χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 18 ώρες κάθε μέρα, ή θα προκαλέσει τον κίνδυνο έκρηξης σκόνης αιθανόλης για πολύ καιρό. Μερικές φαρμακευτικές εγκαταστάσεις πρέπει να λειτουργήσουν σε τρεις μετατοπίσεις. Συνιστάται κάθε μετατόπιση να ελέγχεται μέσα σε 6 ώρες, και 1 ώρα του εξοπλισμού κλεισίματος θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια της αλλαγής μετατόπισης.

 

Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, τα φαρμακευτικά εργοστάσια πρέπει να σταματήσουν την παραγωγή για το τέταρτο κάθε χρόνο για την περίοδο απομονωτών συντήρησης, και η ετήσια παραγωγή δεν πρέπει να υπερβεί εννέα μήνες. Ο κρατικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων έχει γίνει όλο και περισσότερο ακριβής στα φάρμακα, ειδικά ταμπλέτες, κάψες και άλλα φάρμακα. Από το 2020, τα περισσότερα από τα φάρμακα θα έχουν μια περίοδο ισχύος περίπου ενός έτους. Επομένως, πολλά φαρμακευτικά εργοστάσια σταματούν την παραγωγή μετά από να αποθηκεύσουν τα φάρμακα για το πρώτο τρίμηνο, το οποίο δεν θα προκαλέσει σε οποιεσδήποτε απώλεια και σε περαιτέρω αύξηση την ασφάλεια.

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ασφαλής παραγωγή και να προστατευθούν η ιδιοκτησία της επιχείρησης από την απώλεια και το προσωπικό από τον τραυματισμό, η ασφαλής λειτουργία και η ανίχνευση μηχανικών βλαβών του μηχανικού εξοπλισμού, η κυκλοφορία κλιματισμού, το δωμάτιο διανομής δύναμης, το βοηθητικό δωμάτιο μηχανών, κ.λπ. θα επιτευχθούν. Οι φαρμακοβιομηχανίες (εργοστάσια) πρέπει να στείλουν το προσωπικό για να είναι στο καθήκον 24 ώρες την ημέρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στερεά προετοιμασία  1

Διαδικασία προετοιμασιών

 

Στη διαδικασία προετοιμασιών των στερεών μορφών δόσης, τα φάρμακα συντρίβονται αρχικά και κοσκινίζονται πρίν υποβάλλονται σε επεξεργασία στις διάφορες μορφές δόσης. Εάν αναμιγνύεται ομοιόμορφα με άλλα συστατικά και άμεσα υπο- συσκευασμένη, η σκόνη μπορεί να ληφθεί Εάν τα ομοιόμορφα μικτά υλικά είναι κοκκοποιημένα, ξηρός και το υποβρύχιο που συσκευάζεται, οι κόκκοι μπορεί να ληφθεί Εάν τα έτοιμα μόρια συμπιέζονται στη μορφή, μπορούν να προετοιμαστούν στις ταμπλέτες Παραδείγματος χάριν, η μικτά σκόνη ή τα μόρια μπορεί να διαιρεθεί σε κάψες για να προετοιμάσει τις κάψες. Για τις στερεές προετοιμασίες, ο βαθμός μίξης, η ρευστότητα και η γεμίζοντας ιδιοκτησία των υλικών είναι πολύ σημαντικοί. Παραδείγματος χάριν, η συντριβή, το κοσκίνισμα και η μίξη είναι οι κύριες διαδικασίες μονάδων για να εξασφαλίσουν την ικανοποιημένη ομοιομορφία των φαρμάκων. Σχεδόν όλες οι στερεές προετοιμασίες πρέπει να πάνε κατευθείαν. Η καλή ρευστότητα και η γεμίζοντας ιδιοκτησία των στερεών υλικών μπορούν να εξασφαλίσουν την ακριβή δόση των προϊόντων. Η προσθήκη της ενίσχυσης κοκκιοποίησης ή ροής είναι ένα από τα κύρια μέτρα για να βελτιωθεί η ρευστότητα και η γεμίζοντας ιδιοκτησία.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Στερεά προετοιμασία  2

Ροή της δουλειάς

 

Το ζύγισμα μετα είναι μια σημαντική σύνδεση στη φαρμακευτική διαδικασία. Οι μετα ανάγκες ζυγίσματος να κοσκινιστούν οι πρώτες ύλες και τα έκδοχα, και να ζυγιστούν έπειτα χωριστά ή από κοινού. Τώρα, τα περισσότερα από τα υλικά απαλλάσσονται αυτόματα και ζυγίζονται από τη μηχανή επεξεργασίας κατά δεσμίδες, σώζοντας το εργατικό δυναμικό. Μερικά πρώτες ύλες και έκδοχα πρέπει να ζυγιστούν με το χέρι. Μετά από να ζυγίσουν, τοποθετούνται στο δωμάτιο προσωρινής αποθήκευσης και διανέμονται στο κοκκοποιώντας ταχυδρομείο.

 

Η προετοιμασία κοκκιοποίησης είναι μια πολύ σημαντική σύνδεση στη διαδικασία παραγωγής. Στο παρελθόν, η παλαιά διαδικασία χρησιμοποιήθηκε συνήθως με το χέρι, η οποία είναι πολύ εύκολο να μολυθεί τα φάρμακα και ασκεί επίσης επίδραση στις ανθρώπινες υγείες. Τώρα, η εθνική επαλήθευση της κκπ εφαρμόζει ομοιόμορφα τη νέα διαδικασία, οι πρώτες ύλες είναι απομονωμένες από τους ανθρώπους, και η αυτόματη γραμμή παραγωγής κοκκιοποίησης χρησιμοποιείται. Η παραγωγή προσαρμόζεται στα διεθνή πρότυπα, πολύ που μειώνουν τη ρύπανση, και σημαντικά που βελτιώνουν την ποιότητα φαρμάκων.

 

1. Έλεγχος εάν το ζύγισμα μετα έχει το πιστοποιητικό εκκαθάρισης περιοχών που εκδίδεται από το προσωπικό QA, και εάν οι κλίμακες, Pulverizers, οι δομένος οθόνες, οι ζυγίζοντας μηχανές επεξεργασίας κατά δεσμίδες και οι συσκευές χρησιμοποιούμενες είναι καθαρές και πλήρεις. Μόνο όταν καλύπτουν τις απαιτήσεις μπορεί η παραγωγή επεξεργασίας κατά δεσμίδες να πραγματοποιηθεί.

 

2. Έλεγχος εάν το κοκκοποιώντας ταχυδρομείο έχει το πιστοποιητικό εκκαθάρισης περιοχών που εκδίδεται από το προσωπικό QA μετά από την παραγωγή της τελευταίας batch φαρμάκων, και εάν η ξηρότεροι, υγροί διαδικασία, Granulator, Granulator, ο αναμίκτης και οι συσκευές χρησιμοποιούμενοι είναι καθαροί και πλήρεις. Μόνο όταν καλύπτουν τις απαιτήσεις μπορεί η να κοκκοποιήσει λειτουργία να πραγματοποιηθεί.

 

3. Πάρτε τα υλικά παραχθε'ντα στην τρέχουσα batch στη θέση ζυγίσματος

 

4. Υγρή μίξη των μαλακών υλικών

 

5. Κοκκιοποίηση

 

6. Ξήρανση στο φούρνο ή τη βράζοντας μηχανή

 

7. Ολόκληρο σιτάρι

 

8. Μετά από το σύνολο που αναμιγνύει, βάλτε τη batch μορίων στη χοάνη εμπορευματοκιβωτίων, και τα ζυγίστε και καταγράψτε και τα στείλετε στον ενδιάμεσο σταθμό (δειγματοληψία και επιθεώρηση).

 

9. Tableting, επίστρωμα και συσκευασία

 

Η διαδικασία κοκκιοποίησης μπορεί να καθορίσει την ποιότητα των ταμπλετών (η ταμπλέτα που πιέζει και που ντύνει μπορεί επίσης να καθορίσει την ποιότητα των ταμπλετών). Αυστηρά εφαρμόστε μια batch ανά βάρδια. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να παραγάγει μια συνολική μικτή batch με τις πολλαπλάσιες batch υλικών. Είναι απαγορευμένο για να παραγάγει τις διαφορετικές ποικιλίες των φαρμάκων στην ίδια γραμμή. Δεν επιτρέπεται για να παραβιάσει τους κανονισμούς της κκπ, διαφορετικά το πιστοποιητικό της κκπ θα επιστραφεί.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.