Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Μέθοδος χωρισμού και καθαρισμού (2)
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Μέθοδος χωρισμού και καθαρισμού (2)

2022-03-29

Latest company news about Μέθοδος χωρισμού και καθαρισμού (2)

Μέθοδος χωρισμού και καθαρισμού (2)

 

1χωρισμός、(φυγοκεντρικήμηχανή)

 

Q1: Τι είναι μια φυγοκεντρική αντλία;

Α: Μια φυγοκεντρική αντλία είναι μια υλική αντλία μεταφοράς.

 

Q2: Ο ρόλος του φυγοκεντρωτή.

Α: Οι φυγοκεντρωτές χρησιμοποιούνται για solid-liquid το χωρισμό και υγρού-υγρού τις συμπυκνώσεις χωρισμού, καθαρισμού τα αποσπάσματα ή. Ο χωρισμός από τη φυγοκεντρική μηχανή ανήκει στο φυσικό καθαρισμό.

 

 

διπλήσυγκέντρωσηεπίδρασης 2、

 

Q1: Οι μηχανές εξαγωγής και συγκέντρωσης απαιτούν τον εξοπλισμό θέρμανσης;

Α: Εφ' όσον εξάγεται με τη θέρμανση, ο εξοπλισμός θέρμανσης απαιτείται.

 

Q2: Ποια είναι η συγκέντρωση του οινοπνεύματος μετά από τη συγκέντρωση;

Α: Η συγκέντρωση του οινοπνεύματος μετά από τη συγκέντρωση είναι 10% χαμηλότερο από αυτό της αρχικής τροφής.

 

Q3: Τι είναι διπλή συγκέντρωση επίδρασης;

Α: Καταρχάς, «η επίδραση» σημαίνει: επίδραση ανταλλαγής θερμότητας. Η διπλή επίδραση σημαίνει ότι υπάρχουν δύο αποτελέσματα ανταλλαγής θερμότητας. Η πρώτη επίδραση: ο εξοπλισμός θερμαίνεται από μια εξωτερική πηγή θερμότητας. Δεύτερη επίδραση: Η ενέργεια θερμότητας που παράγεται εξοπλισμό από την πρώτη επίδραση θερμαίνει εκ νέου το.

 

Q4: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός διπλού συμπυκνωτή επίδρασης και ενός σφαιρικού συμπυκνωτή;

Α: Ο συμπυκνωτής διπλός-επίδρασης είναι βασικά χρησιμοποιημένος για τον εξοπλισμό με το ποσοστό εξαγωγής και εξάτμισης νερού μεγαλύτερο από 500kg/h. Ο σφαιρικός συμπυκνωτής πρόκειται να αυξήσει την αναλογία συγκέντρωσης. Ο σφαιρικός συμπυκνωτής πραγματοποιείται μετά από το συμπυκνωτή διπλός-επίδρασης.

 

Q5: Εάν ο διαλύτης είναι οινόπνευμα, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί η συγκέντρωση διπλός-επίδρασης ή η συγκέντρωση ενιαίος-επίδρασης; Πού είναι η διαφορά;

Α: Εαν πρέπει να χρησιμοποιηθεί το οινόπνευμα ως διαλύτη εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά διαλυτότητας του υλικού. Το ποσοστό ενεργειακής χρησιμοποίησης συγκέντρωσης διπλός-επίδρασης είναι υψηλότερο. Εάν ο διαλύτης είναι οινόπνευμα, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί ένας συμπυκνωτής διπλός-επίδρασης, και το ποσοστό αεριοποίησης οινοπνεύματος είναι χαμηλό.

 

Q6: Ποιοι είναι οι τύποι και οι λειτουργίες των συμπυκνωτών;

Α: Οι συμπυκνωτές διαιρούνται κυρίως σε σφαιρικούς συμπυκνωτές, συμπυκνωτές ενιαίος-επίδρασης και συμπυκνωτές διπλός-επίδρασης.

Ο συμπυκνωτής ενιαίος-επίδρασης είναι κατάλληλος για την αποκατάσταση του βιομηχανικού οινοπνεύματος όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κενή συγκέντρωση των υλικών με τις μικρές batch, πολλές ποικιλίες και χαμηλή ευαισθησία θερμότητας.

Ο συμπυκνωτής διπλός-επίδρασης είναι κατάλληλος για τη συγκέντρωση της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου, της δυτικής ιατρικής, της ζάχαρης αμύλου, των τροφίμων και των γαλακτοκομικών προϊόντων, κ.λπ. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τη χαμηλής θερμοκρασίας κενή συγκέντρωση των heat-sensitive υλικών.

Ο σφαιρικός συμπυκνωτής αποτελείται κυρίως από τέσσερα μέρη: το κύριο σώμα της δεξαμενής συγκέντρωσης, του συμπυκνωτή, του ατμός-υγρού διαχωριστή, και του υγρού λαμβάνοντος βαρελιού. Επειδή ο σφαιρικός συμπυκνωτής υιοθετεί τη συγκέντρωση αποσυμπίεσης, ο χρόνος συγκέντρωσης είναι σύντομος, και τα αποτελεσματικά συστατικά των heat-sensitive υλικών δεν θα καταστραφούν.

 

 

αποθήκευση 3、

 

Q1: Η διαφορά μεταξύ των single-layer δεξαμενών αποθήκευσης και των δεξαμενών αποθήκευσης διπλός-στρώματος.

Α: Η single-layer δεξαμενή αποθήκευσης διαδραματίζει μόνο το ρόλο της αποθήκευσης απομονωτών.

Η δεξαμενή αποθήκευσης διπλός-στρώματος έχει τη λειτουργία της κράτησης θερμή και κρύα.

 

 

πτώσηοινοπνεύματος 4、

 

Q1: Ο ρόλος του εξωτερικού συστήματος ψύξης.

Α: Δροσίζεται με το οινόπνευμα για να χωρίσει το κερί και το λίπος από τις καννάβεις, και φιλτράρεται έπειτα μέσω του φίλτρου της δεξαμενής εξαγωγής.

 

Q2: Η διαδικασία και η αρχή της πτώσης οινοπνεύματος.

Α: Αρχή: Οι ακαθαρσίες στις καννάβεις είναι αδιάλυτες σε μια ορισμένη συγκέντρωση του οινοπνεύματος, και η πτώση των ακαθαρσιών αφαιρείται μετά από να προσθέσει ένα κατάλληλο ποσό οινοπνεύματος στο εκχύλισμα νερού.

Διαδικασία: Μετά από να δροσίσει τη συμπύκνωση, προσθέστε αργά το οινόπνευμα ανακατώνοντας για να φθάσει στη διευκρινισμένη περιεκτικότητα σε οινόπνευμα. Σφραγισμένος και κατεψυγμένος για 24 έως 48 ώρες, που φιλτραρίστηκαν, ανάκτησε το οινόπνευμα, που πλύθηκε με το οινόπνευμα πτώσης, και έλαβε έπειτα μια καθαρισμένη λύση.

 

Q3: Ποια είναι η κύρια λειτουργία της δεξαμενής πτώσης οινοπνεύματος;

Α: Η δεξαμενή πτώσης οινοπνεύματος χρησιμοποιείται στην πτώση οινοπνεύματος της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου, των προφορικών προϊόντων υγρού, τροφίμων και υγείας, κ.λπ. Η δεξαμενή πτώσης οινοπνεύματος είναι ο βασικός εξοπλισμός στη διαδικασία πτώσης οινοπνεύματος.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.