Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας

2021-06-11

Latest company news about Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας

Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας

 

Το σχέδιο μηχανημάτων συσκευασίας LTPM ΚΊΝΑ είναι βασισμένο στην έρευνα αγοράς και την ανάλυση αγοράς, και προσπαθεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Με την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας και την ενδυνάμωση του ανταγωνισμού αγοράς, οι πελάτες έχουν τις υψηλότερες και υψηλότερες απαιτήσεις για τη μηχανική απόδοση, κυρίως στις ακόλουθες πτυχές:

 

1. Υψηλή παραγωγικότητα για να καλύψει τις απαιτήσεις του χρόνου παράδοσης και να μειώσει το κόστος της κυκλοφορίας διαδικασίας για μερικά προϊόντα, τα συσκευάζοντας μηχανήματα και τα μηχανήματα παραγωγής πρέπει επίσης για να συνδεθούν.

2. Για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες της ανανέωσης προϊόντων, τα συσκευάζοντας μηχανήματα πρέπει να έχουν την υψηλή ευελιξία και την ευελιξία.

3. Υπάρχουν λίγες αποτυχίες εξοπλισμού, και οι μακρινές υπηρεσίες διαγνώσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν εάν υπάρχει μια αποτυχία.

4. Χαμηλή περιβαλλοντική ρύπανση, συμπεριλαμβανομένης της ρύπανσης θορύβου, σκόνης και αποβλήτων.

5. Η επένδυση στην αγορά του εξοπλισμού πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερη, και η τιμή πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας  0

 

LTPM ΚΊΝΑ έχει λάβει τα ακόλουθα μέτρα για να καλυφθούν οι ανωτέρω απαιτήσεις πελατών:

 

1. Βελτιώστε το βαθμό αυτοματοποίησης της διαδικασίας

 

Πριν από λίγα χρόνια, η τεχνολογία αυτοματοποίησης που αποτελείται μόνο 30% του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας, τώρα αυτό αποτελεί περισσότερο από 50%, και ένας μεγάλος αριθμός σχεδίου μικροϋπολογιστών και mechatronics ελέγχου χρησιμοποιείται. Ο σκοπός το βαθμό αυτοματοποίησης των συσκευάζοντας μηχανημάτων είναι να αυξηθεί η παραγωγικότητα ο δεύτερος πρόκειται να βελτιώσει την ευελιξία και την ευελιξία του εξοπλισμού το τρίτο είναι να βελτιωθεί η δυνατότητα των συσκευάζοντας μηχανημάτων να ολοκληρωθούν οι σύνθετες ενέργειες, δηλ., η χρήση των ρομπότ για να ολοκληρώσει τη διαδικασία συσκευασίας. Παραδείγματος χάριν, η συσκευασία των καραμελών σοκολάτας έχει πραγματοποιήσει τη χρήση των ρομπότ για να αντικαταστήσει το αρχικό εγχειρίδιο.

 

Το σχέδιο αυτοματοποίησης μηχανημάτων συσκευασίας έχει τα ακόλουθα δύο κύρια χαρακτηριστικά:

 

1. Κάθε χειριστής ελέγχεται από έναν χωριστό υπολογιστή

Προκειμένου να ολοκληρωθεί μια σύνθετη δράση συσκευασίας, μια μηχανή συσκευασίας πρέπει να ολοκληρωθεί από τους πολλαπλάσιους χειριστές. Όταν η δράση συσκευασίας ολοκληρώνεται, κάτω από τις πληροφορίες και τον έλεγχο της με έλεγχο από υπολογιστή κάμερας, ο χειριστής ολοκληρώνει τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τις οδηγίες του προγράμματος υπολογιστών για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της συσκευασίας.

 

2. Με τη υψηλή ανάλυση του υλικού και του πάχους

Στη διαδικασία συσκευασίας, το πάχος και οι υλικές αλλαγές των υλικών συσκευασίας δεν διακρίνονται εύκολα από τα ανθρώπινα μάτια. Επομένως, οι με έλεγχο από υπολογιστή κάμερες και οι ανιχνευτές χρησιμοποιούνται συχνά για να διακρίνουν το πάχος και τις υλικές αλλαγές των υλικών συσκευασίας κατά το σχεδιασμό των συσκευάζοντας μηχανημάτων. Η κάμερα έχει αναπτυχθεί τώρα για να είναι σε θέση να ελέγξει και να διακρίνει τις φωτογραφισμένες εικόνες από μόνο του, και να το επιδείξει στην οθόνη. Αυτή τη στιγμή, την ταχύτητα της μηχανής δεν μπορεί να αλλάξουν κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Στο μέλλον, την ταχύτητα πρέπει να αλλάξουν μετά από να διακρίνει σύμφωνα με την αλλαγή του υλικού, ώστε να ελεγχθεί η εργασία κάτω από το αυτόματο κράτος, να ολοκληρωθεί η διαδικασία συσκευασίας σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα, και να πραγματοποιηθούν ο αυτόματος καθαρισμός, η αυτόματη απολύμανση και αυτόματος καθαρός.

 

2. Βελτιώστε την παραγωγικότητα, μειώστε το κόστος διαδικασίας, και καλύψτε τις απαιτήσεις παραγωγής στην απώτατη έκταση

 

Τα συσκευάζοντας μηχανήματα LTPM ΚΊΝΑ έχουν τα χαρακτηριστικά της υψηλής ταχύτητας, του πλήρους συνόλου, του υψηλού βαθμού της αυτοματοποίησης και της καλής αξιοπιστίας. Η γεμίζοντας ταχύτητα ποτών της είναι τόσο υψηλή όπως 1200 μπουκάλια/ώρα. Η αύξηση της ταχύτητας μηχανών είναι ένα περίπλοκο πρόβλημα. Όσο γρηγορότερη η ταχύτητα, τόσο χαμηλότερο το κόστος παραγωγής ανά κομμάτι, αλλά η περιοχή των εγκαταστάσεων θα αυξηθεί αναλόγως.

 

Επιπλέον, η ταχύτητα μηχανών είναι επίσης περιορισμένη, έτσι δεν μπορείτε να σκεφτείτε τόσο γρήγορα όσο θέλετε. Κατά γενική ομολογία, μια αύξηση 15-20% στην ταχύτητα θα επιφέρει μια σειρά σύνθετων προβλημάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας  1

 

Εκτός από την αύξηση της ταχύτητας, η παραγωγικότητα μπορεί επίσης να λυθεί μέσω άλλων καναλιών:

 

1. Συνεχής εργασία χρήσης ή εργασία πολυ-κεφαλιών

Υπάρχουν διαλείποντες και συνεχείς τρόποι εργασίας συσκευάζοντας μηχανημάτων. Κατά σχεδιασμό, την πρέπει να προσπαθήσετε να έχετε ως σκοπό να εργαστείτε συνεχώς, το οποίο αυξάνει την παραγωγικότητα μπορούν επίσης να υπάρξουν πολλαπλάσιες γραμμές παραγωγής σε έναν εξοπλισμό για να παραγάγουν το ίδιο προϊόν ή διάφορα διαφορετικά προϊόντα, αλλά η αξιοπιστία πρέπει να βελτιωθεί.

 

2. Μειώστε το ποσοστό απορρίματος και παρέχετε το σύστημα ανάλυσης αποτυχίας

Η απώλεια που προκαλείται από τα προϊόντα αποβλήτων στην παραγωγή είναι τεράστια, όχι μόνο απώλεια προϊόντων, αλλά και υλική απώλεια. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να μειώσουμε το ποσοστό απορρίματος όταν τα συσκευάζοντας μηχανήματα πωλούνται, πρέπει επίσης να παρέχουμε ένα σύστημα ανάλυσης ελαττωμάτων για τις υπηρεσίες συντήρησης, δηλ., διευθύνουμε την τροπική ανάλυση για να βρούμε τα ελαττώματα, ή εκτελούμε τη μακρινή διάγνωση μέσω του δικτύου για να μεγιστοποιήσουμε τις ανάγκες πελατών. Στο μέλλον, τα συσκευάζοντας μηχανήματα θα είναι περαιτέρω, δηλ., ο εξοπλισμός βρίσκουν τα ελαττώματα από μόνο του, και λύνουν τα ελαττώματα από μόνο του, ώστε να μειωθούν το ποσοστό απόρριψης και το ποσοστό αποτυχίας, έτσι ώστε η κανονική παραγωγικότητα μπορεί να βελτιωθεί.

 

3. Ενσωματώστε τα μηχανήματα παραγωγής προϊόντων και τα συσκευάζοντας μηχανήματα

Πολλά προϊόντα συσκευάζονται έπειτα όταν ολοκληρώνεται η παραγωγή, η οποία είναι επίσης ευεργετική να αυξήσει την παραγωγικότητα του προϊόντος. Παραδείγματος χάριν, ο εξοπλισμός παραγωγής σοκολάτας και ο εξοπλισμός συσκευασίας που παράγονται στη Γερμανία ελέγχονται από ένα σύστημα. Το κλειδί για την ολοκλήρωση των δύο είναι να λυθεί το πρόβλημα το ένα το άλλο στην παραγωγικότητα. Μεταξύ τους, τα συσκευάζοντας μηχανήματα γίνονται συχνά η δυσχέρεια της παραγωγής, έτσι είναι απαραίτητο να παρασχεθεί ο εξοπλισμός τους διαφορετικούς τύπους παραγωγικοτήτων.

 

3. Προσαρμοστείτε στον εξοπλισμό αλλαγών και σχεδίου προϊόντων με την καλή ευελιξία και την ευελιξία

 

Προκειμένου να προσαρμοστούν στο άγριο μέρος της αγοράς, πολλά συσκευασμένα προϊόντα έχουν τους πιό σύντομους και πιό σύντομους κύκλους αντικατάστασης. Παραδείγματος χάριν, η παραγωγή των καλλυντικών αλλάζει κάθε τρία έτη ή ακόμα και κάθε τέταρτο, και ο όγκος παραγωγής είναι πολύ μεγάλος. Επομένως, τα συσκευάζοντας μηχανήματα απαιτούνται για να έχουν την καλή ευελιξία και την ευελιξία, έτσι ώστε η ζωή των συσκευάζοντας μηχανημάτων είναι πολύ μακρύτερη από τον κύκλο ζωής του προϊόντος, έτσι ώστε μπορεί να είναι οικονομικό. Σεξουαλικές απαιτήσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας  2

 

Προκειμένου να γίνουν τα συσκευάζοντας μηχανήματα να έχουν την καλή ευελιξία και την ευελιξία, και να βελτιώσουν το βαθμό αυτοματοποίησης, είναι απαραίτητο να υιοθετηθεί ένας μεγάλος αριθμός τεχνολογίας μικροϋπολογιστών, τεχνολογίας ενότητας και μορφών συνδυασμού μονάδων. Προκειμένου να προσαρμοστεί στις αλλαγές στις ποικιλίες προϊόντων συσκευασίας και τους τύπους συσκευσίας, η ευελιξία και η ευελιξία των συσκευάζοντας μηχανημάτων και του εξοπλισμού φανερώνονται συχνά στις ακόλουθες τρεις πτυχές:

 

1. Ευελιξία όγκου

Μπορεί όχι μόνο να συσκευάσει ένα ενιαίο προϊόν, αλλά και να προσαρμοστεί στη συσκευασία των διαφορετικών batch προϊόντων.

 

2. Ευελιξία της κατασκευής

Ολόκληρος ο εξοπλισμός αποτελείται από τις μονάδες, και μια ή περισσότερες μονάδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμοστούν στις αλλαγές προϊόντων.

 

3. Ευελιξία του ανεφοδιασμού

Συνδυασμός μονάδων χρήσης για να συνδυάσει όλες τις μονάδες μαζί για τον ανεφοδιασμό, όπως μια μηχανή συσκευασίας καραμελών. Σε κοινή βάση, συνδυάστε διαφορετικές μονάδες, τρεις κολπίσκους, και τέσσερις διαφορετικές διπλώνοντας συσκευάζοντας μορφές, έτσι ώστε μια μηχανή μπορεί να είναι χρησιμοποιημένο συγχρόνως πακέτο 8-10 διαφορετικά είδη καραμελών. Χρησιμοποιημένος από τους πολλαπλάσιους χειριστές, κάτω από τη επίβλεψη μιας κάμερας, διατάξτε τις ενέργειές του, και τους διαφορετικούς τύπους πακέτων καραμελών στους διαφορετικούς τρόπους σύμφωνα με τις οδηγίες. Εάν το προϊόν αλλάζουν, αλλάξτε ακριβώς το πρόγραμμα στη κάμερα, έτσι ώστε η συσκευή έχει την καλή ευελιξία και την ευελιξία.

 

4. Παρέχετε τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού

 

Το σχέδιο μηχανημάτων συσκευασίας LTPMC ΚΊΝΑΣ, βασισμένο στις ανάγκες των χρηστών, παρέχει στις επιχειρήσεις παραγωγής μια δομική και οικονομική πλήρη λύση συστημάτων, και χρησιμοποιεί την τεχνολογία προσομοίωσης υπολογιστών για να καταδείξει τη λειτουργία στους χρήστες, και να τους τροποποιήσει μετά από να ζητήσει τις απόψεις των χρηστών. Κατά παροχή των χρηστών τις αυτόματο γραμμές παραγωγής ή τον εξοπλισμό γραμμών συνελεύσεων παραγωγής, τη ειδική προσοχή πληρώνεται στην ακεραιότητα του πλήρους συνόλου εξοπλισμού. Εάν είναι υψηλή τεχνολογία και υθηλής προστιθέμενης αξίας εξοπλισμός ή σχετικά απλός εξοπλισμός, παρέχεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της συμβατότητας.

 

LTPM ΚΊΝΑ θα παράσχει επίσης τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού ως στόχο του. Παραδείγματος χάριν, μια γεμίζοντας γραμμή ποτών έχει περισσότερους από 200 μικροϋπολογιστές, πολλές σωληνώσεις, οθόνες επίδειξης, και περισσότερα από 100 προγράμματα λογισμικού που ελέγχουν τις διάφορες ενέργειες συσκευασίας. Προκειμένου να συναντηθεί η παραγωγικότητα 1200 μπουκαλιών/ώρα, δύο γραμμές πρέπει να λειτουργήσουν από κοινού. Επομένως, η παραγωγή της ολόκληρης γεμίζοντας γραμμής ποτών λαμβάνει το μισό τομέα ενός αγωνιστικού χώρου ποδοσφαίρου, και όλος ο εξοπλισμός πρέπει για να είναι σε ένα εργοστάσιο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας  3

 

5. Καθολική χρήση της τεχνολογίας σχεδιασμού προσομοίωσης υπολογιστών

 

Με τη συνεχή επιτάχυνση της νέας ανάπτυξης προϊόντος, το σχέδιο μηχανημάτων συσκευασίας LTPM ΚΊΝΑ υιοθετεί γενικά την τεχνολογία προσομοίωσης υπολογιστών, έτσι σημαίνει ότι τα διάφορα στοιχεία μηχανών αποθηκεύονται σε έναν υπολογιστή σε μια βάση δεδομένων, και τα σχέδια μεταλλάσσονται και εισαγωγή στον υπολογιστή, και ο υπολογιστής μπορεί αυτόματα να συνθέσει ένα τρισδιάστατο πρότυπο. Κατόπιν εισάγετε τα πραγματικούς στοιχεία και τους δείκτες παραγωγής, εισάγει τις διάφορες πιθανές αποτυχίες, και το τρισδιάστατο πρότυπο υπολογιστών μπορεί να μιμηθεί την κατάσταση πραγματικής δουλειάς για να λειτουργήσει, καταδεικνύοντας πόση παραγωγικότητα μπορεί να επιτευχθεί, πόσα απορρίματα είναι εκεί, και η γραμμή παραγωγής έχει πέντε εάν ένα τμήμα μπορεί να ταιριάξει με την παραγωγή και πού είναι η δυσχέρεια, έτσι ώστε οι πελάτες μπορούν να δουν με μια ματιά σύμφωνα με την καμπύλη που επιδεικνύεται στην οθόνη, και μπορούν να τροποποιήσουν το πρότυπο σύμφωνα με τις απόψεις των πελατών. Η ταχύτητα σύνθεσης υπολογιστών είναι πολύ γρήγορη, έτσι η εργασία τροποποίησης είναι γρήγορη και κατάλληλη, μέχρι τον πελάτη ή ο σχεδιαστής ικανοποιεί. Η χρήση της τεχνολογίας σχεδιασμού προσομοίωσης υπολογιστών κονταίνει πολύ τον κύκλο ανάπτυξης και σχεδίου των συσκευάζοντας μηχανημάτων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Έρευνα για την τάση του σχεδίου μηχανημάτων συσκευασίας  4

 

Το σχέδιο μηχανημάτων συσκευασίας πρέπει όχι μόνο να δώσει προσοχή στη λειτουργία και την αποδοτικότητά του, αλλά και στην οικονομία του. Αλλά τα οικονομικά δεν είναι εξ ολοκλήρου το κόστος των μηχανημάτων και ο εξοπλισμός ο ίδιος, σημαντικότερο είναι η λειτουργική δαπάνη, επειδή η υποτίμηση εξοπλισμού αποτελεί μόνο 6-8% του κόστους, και το υπόλοιπο είναι η λειτουργική δαπάνη.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.