Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Αρχή, χαρακτηριστικά, συντήρηση και επισκευή της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Αρχή, χαρακτηριστικά, συντήρηση και επισκευή της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator

2021-05-28

Latest company news about Αρχή, χαρακτηριστικά, συντήρηση και επισκευή της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator

Αρχή, χαρακτηριστικά, συντήρηση και επισκευή της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator

 

Η υψηλή ταχύτητα που αναμιγνύει granulator είναι ένας νέος τύπος granulator, ο οποίος ενσωματώνει τη συντριβή, τη μίξη και να κοκκοποιήσει. Οδηγημένη από ένα ειδικό στροφείο, η μηχανή μπορεί να περιστραφεί, να ωθήσει και να διασκορπίσει τα υλικά, και μπορεί να επιτύχει το ιδανικό αναμιγνύοντας σε έναν πολύ λίγος χρόνο. Κατόπιν, στο πλαίσιο της δράσης του συνδέσμου, το πλήρως βρεγμένο μαλακό υλικό γίνεται, και έπειτα στο πλαίσιο της δράσης του ειδικού κοκκοποιώντας κουπιού, τα ομοιόμορφα μόρια κόβονται γρήγορα.

 

Η υψηλή ταχύτητα που αναμιγνύει granulator υποστηρίζεται από την άτρακτο, το δοχείο είναι το υλικό εμπορευματοκιβώτιο, η ανακατώνοντας περιστροφή και η τέμνουσα πετώντας μετάδοση μαχαιριών είναι η δύναμη, το υλικό ανακατώνεται από το ανακατώνοντας στροφείο, έτσι ώστε το υλικό μπορεί να κυληθεί και να αναμιχθεί ομοιόμορφα σε σύντομο χρονικό διάστημα, και έπειτα τα μόρια γίνονται από το τέμνον πετώντας μαχαίρι, και απαλλάσσονται έπειτα από το λιμένα απαλλαγής, και την ταχύτητα περιστροφής του πετώντας μαχαιριού ανακατώματος και κοπής αλλάζουν, ώστε να ληφθούν τα διαφορετικά μεγέθη των μορίων. Η υψηλή ταχύτητα που αναμιγνύει granulator είναι ένα είδος εξοπλισμού που μπορεί να αναμίξει τα διαφορετικά κωνιώδη υλικά σε μια διαδικασία και να κάνει τους κόκκους. Χρησιμοποιείται ευρέως στο φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, τη χημική ουσία και άλλες βιομηχανίες.

 

 

Αρχή της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator:

 

Η υψηλή ταχύτητα που αναμιγνύει granulator χρησιμοποιεί τη μεγάλη δευτερεύουσα φέτα και την περιστρεφόμενη λεπίδα κατώτατων αεροπλάνων για να αναμίξει τη σκόνη των διαφορετικών μορίων υπό όρος της διαγώνιας περιστροφής. Επειδή τα μέσων και ανώτερων μέρη κατώτατων σημείων, της δεξαμενής μίξης είναι παράλληλα, το κυλινδρικό και κωνικό σχέδιο, οι πρώτες ύλες σκονών παρουσιάζεται συνεχώς στο κέντρο της δεξαμενής κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μίξης, και ενεργημένος από την ισχυρή και ισχυρή δύναμη σπασίματος κουράς του δευτεροβάθμιου άξονα, η επίδραση κοκκιοποίησης της επάνω-κάτω και περιστροφικής ροής θα διαμορφωθεί στη δεξαμενή.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator:

 

1. Σύντομοι να κοκκοποιήσει χρόνος και ενέργεια - αποταμίευση.

2. Ολόκληρη η λειτουργία έχει τα ακριβή μέτρα προστασίας ασφάλειας.

3. Έναντι της παραδοσιακής διαδικασίας, η κόλλα μειώνεται από 25% και το χρόνο ξήρανσης κονταίνουν.

4. Η μηχανή υιοθετεί τον οριζόντιο κύλινδρο ή η κωνική δομή, χρήστες μπορεί να επιλέξει ελεύθερα.

5. Δεν υπάρχει καμία νεκρή γωνία στην εσωτερική επιφάνεια του εξοπλισμού, και λειτουργεί σε ένα κλειστό κράτος, που καλύπτει τις απαιτήσεις «της κκπ».

6. Οι έτοιμοι κόκκοι έχουν την ομοιόμορφη σύσταση και την καλή ρευστότητα, που παρέχουν τις ιδανικές κοκκώδεις πρώτες ύλες για την πιέζοντας διαδικασία ταμπλετών.

7. Κάθε batch είναι μόνο ξηρά που αναμιγνύεται για 2 λεπτά, κοκκιοποίηση για 1-4 λεπτά, η αποδοτικότητα είναι 4-5 φορές υψηλότερη από την παραδοσιακή διαδικασία.

8. Όταν η διαφορά μεταξύ του κύριων φαρμάκου και των έκδοχων είναι μεγάλη, μπορεί ακόμα να επιτύχει τον ομοιόμορφο συνδυασμό χωρίς στρωματοποίηση.

 

 

Συντήρηση της υψηλής ταχύτητας που αναμιγνύει granulator:

 

1. Ο χρόνος επέκτασης της μηχανής είναι 10 δευτερόλεπτα από το κλείσιμο της τελευταίας μηχανής. Επομένως, ο παραταθείς χρόνος πρέπει να ελεγχθεί πρίν χρησιμοποιεί τη μηχανή, η οποία μπορεί μόνο να ρυθμιστεί από το επαγγελματικό προσωπικό, και το χρόνο ενδασφάλισης δεν πρέπει να αλλάξουν αυθαίρετα.

2. Η τρύπα διεξόδων και η τρύπα παρατήρησης στην υλική κάλυψη δοχείων είναι εξοπλισμένες με την προστατευτική λουρίδα, η οποία δεν μπορεί να αφαιρεθεί κατά βούληση.

3. Κατά την αλλαγή του αριθμού προϊόντων ή batch, καθαρίστε τη σφραγίδα (μετά από να καθαρίσει το υλικό δοχείο). Τα καθαρίζοντας και σφραγίζοντας βήματα είναι τα ακόλουθα:

(1) Supination το κεντρόσωμα (που αφήνεται την περιστροφή)

(2) αφαιρέστε το μαξιλάρι και αφαιρέστε τον πηλό μίξης με τον εξολκέα πηλού

(3) χαλαρώστε και αφαιρέστε τις βίδες πρίν αφαιρεί τη συνέλευση σφραγίδων. Καθαρίστε και ελέγξτε τα συστατικά, που πρέπει να είναι άθικτα, ή να τους αντικαταστήσουν

(4) καθαρίστε τη σφραγίζοντας αίθουσα με τη βούρτσα και το νερό

(5) αφότου η σφραγίδα είναι ξηρά ή μια νέα σφραγίδα αντικαθίσταται, εφαρμόστε τη λίπανση στη φλάντζα στο δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο άξονων.

4. Ελέγξτε ότι η β-ζώνη για να εξασφαλίσει μία φορά την εβδομάδα εκεί δεν είναι καμία σοβαρή ένδυση και κατάλληλη ένταση. Διαφορετικά, αντικαταστήστε την β-ζώνη ή ρυθμίστε την ένταση με τις βίδες. Ο μειωτής χρησιμοποιεί το πετρέλαιο 90 °. Μετά το 1500 ώρες της λειτουργίας, το πετρέλαιο στο μειωτή θα αλλάξουν εντελώς, και έπειτα το πετρέλαιο θα αλλάξουν κάθε έξι μήνες.

5. Το τεμαχίζοντας μέρος θα αποσυντεθεί και θα καθαριστεί κάθε μήνα, και το λαδώνοντας πετρέλαιο θα προστεθεί μιά φορά.

6. Πάντα παρατηρήστε τις δύο τρύπες διαρροής νερού στο οπίσθιο χαμηλότερο πιάτο του εξοπλισμού, οι οποίες συνδέονται με τις αποξετεύσεις της μίξης της σφραγίδας και του τεμαχισμού της σφραγίδας. Όταν η διαρροή νερού εμφανίζεται στην τρύπα διαρροής νερού, δείχνει ότι τα σφραγίζοντας δαχτυλίδια της μίξης και του τεμαχισμού είναι χαλασμένα και πρέπει να αντικατασταθούν εγκαίρως.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.