Κύριοι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα παραγωγής της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών

December 26, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Κύριοι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα παραγωγής της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών

Κύριοι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα παραγωγής της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών, μεταξύ της οποίας ο γεμίζοντας μηχανισμός σκονών και οι θέσεις του πυργίσκου καψών είναι σοβαροί παράγοντες. Στην πτυχή του γεμίζοντας μηχανισμού σκονών, ο γεμίζοντας μηχανισμός σκονών αποτελείται κυρίως από 6 ίσα μέρη του διαλείποντος περιστροφικού μετρώντας πιάτου μετακίνησης, 6 ομάδες αξονικής ράβδου διατρήσεων μετακίνησης (διευθετήσιμη αξονική θέση) και η σκόνη βιδώνει τον αυτόματο τροφοδότη. Υπάρχουν 6 ομάδες κυλινδρικών τρυπών (που μετρούν το δοχείο) με την αντίστοιχη διάμετρο τρυπών του αριθμού καψών σε περιστροφικό μετρώντας δίσκο, οι οποίες τακτοποιούνται symmetrically στο κέντρο. Η διαστατική ανοχή, η ανοχή θέσης, η ακρίβεια και το τέρμα της κυλινδρικής τρύπας όλες έχουν επιπτώσεις στη φόρτωση καψών.

 

Επιπλέον, η έκτη θέση της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών είναι να πιεστεί η στήλη σκονών που έχει δημιουργηθεί στο μετρώντας δοχείο του μετρώντας δίσκου στην κάψα της πέμπτης θέσης του πυργίσκου καψών με τον πλήρη αριθμό βάσης φορμών Β από τη σκληρή punching ράβδο. Επομένως, η ακρίβεια εγκαταστάσεων και ο συγχρονισμός της μηχανής έχουν επιπτώσεις άμεσα στη γεμίζοντας ποιότητα της κάψας.

 

Από την άποψη κάθε θέσης εργασίας του πυργίσκου καψών, συχνά φαίνεται ότι η κάψα δεν εισάγει τη βάση φορμών καψών στην κατεύθυνση της κάθετης μετακίνησης δικράνων, ή η κάψα εισάγει φορμάρει μπροστά τη βάση αλλά η κάψα α και τα κεφάλια Β δεν είναι όλα που χωρίζονται, τα οποία έχουν επιπτώσεις επίσης στην ποιότητα της κάψας σε κάποιο βαθμό.

 

Επιπλέον, οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών περιλαμβάνουν επίσης το περιστατικό μερικών κοινών ελαττωμάτων. Εάν αυτά τα ελαττώματα δεν αντιμετωπίζονται εγκαίρως, η ποιότητα του εξοπλισμού θα επηρεαστεί επίσης. Σύμφωνα με την περίληψη των σχετικών κατασκευαστών, οι κοινές αποτυχίες είναι ότι η κάψα δεν εμπίπτει ομαλά στη φωτογραφική διαφάνεια καψών, η εξωτερική διάμετρος μερικών καψών είναι πάρα πολύ μεγάλη ή υπάρχει φράξιμο ξένου θέματος.

 

Αυτή τη στιγμή, η μηχανή πλήρωσης καψών πρέπει να αντικαταστήσει τις κατάλληλες κάψες και να πάρει έξω τα ξένα θέματα με τα εργαλεία. Επιπλέον, ο χειριστής πρέπει να δώσει προσοχή σε αυτή η κάψα απαλλαγής δεν μπορεί να εισαγάγει στην τρύπα του πιάτου καψών, ο χρόνος ανοίγματος και λήξης της προθεσμίας υποβολής του ελατηρίου στερέωσης πρέπει να είναι κατάλληλος, και η θέση των ωθώντας και πιέζοντας νυχιών πρέπει να επιβεβαιωθεί.

 

Εάν ο κενός σωλήνας δεν σφραγίζεται στενά ή ο κενός βαθμός αποτυγχάνει να καλύψει τις απαιτήσεις, η κάψα αποβλήτων μπορεί να αφαιρεθεί και τα ξένα θέματα μπορούν να καθαριστούν η τοπ θέση πόλων μπορεί να ρυθμιστεί και η θέση της τσάντας μπορεί να σφιγχτεί το φίλτρο μπορεί να καθαριστεί, το κενό σύστημα μπορεί να ελεγχθεί και η πίεση μετρητών μπορεί να ρυθμιστεί. Εάν ο συμπλέκτης είναι υπερφορτωμένος, είναι πιθανό ότι η τριβή μεταξύ του μετρώντας πιάτου και του σφραγίζοντας δαχτυλιδιού οφείλεται πάρα πολύ μεγάλος στην υγρή σκόνη η τριβή μεταξύ της ράβδου πλήρωσης και της μετρώντας τρύπας οφείλεται πάρα πολύ μεγάλος στη μη ευθυγράμμιση το χάσμα μεταξύ του μετρώντας πιάτου και του σφραγίζοντας δαχτυλιδιού είναι ανάρμοστο.

 

Η αυτόματη μηχανή πλήρωσης καψών είναι ένας σημαντικός εξοπλισμός για την παραγωγή των καψών. Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα στην ποιότητα του εξοπλισμού, τα προϊόντα καψών θα επηρεαστούν επίσης. Επομένως, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της κάψας η παραγωγή, σε αυτό το μέρος του εξοπλισμού, των χειριστών και των κατασκευαστών εξοπλισμού πρέπει να εξετάσει τους παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ποιότητα της αυτόματης μηχανής πλήρωσης καψών.