Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή

2021-08-23

Latest company news about LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή

LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή

 

Η αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή χρησιμοποιείται συνήθως στο φαρμακευτικό είδος, το νοσοκομείο και άλλες βιομηχανίες για να μετρήσει τις κάψες, τις ταμπλέτες, τους κόκκους και άλλα φάρμακα. Η μηχανή είναι μικρή σε μέγεθος, φως σε βάρος, ακριβές στον υπολογισμό και εύκολο να λειτουργήσει. Η επιφάνεια επαφών των μετρώντας στοιχείων αποτελείται από το ανοξείδωτο, το οποίο είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για τα εμφιαλωμένα, τοποθετημένα σε σάκκο και κονσερβοποιημένα προϊόντα στις διάφορες σχετικές βιομηχανίες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  0

 

Η αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή υιοθετεί τη διεθνώς προηγμένη πολυδιαυλική σίτιση δόνησης, τον έλεγχο υπολογιστών, το δυναμικό υπολογισμό ανίχνευσης, το σύστημα self-checking, το συναγερμό ένδειξης ελαττωμάτων, το αυτόματο κλείσιμο και άλλες προηγμένες τεχνολογίες. Σχεδιάζεται σύμφωνα με τα πρότυπα της κκπ και είναι ενσωματωμένο με στο φως και τη μηχανή. Ιατρική υψηλής τεχνολογίας που μετρά και εξοπλισμός πλήρωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρέως στο γρήγορο υπολογισμό και την εμφιάλωση των διάφορων μορφών και των μεγεθών των ταμπλετών, των καψών, των χαπιών, των διαφανών μαλακών καψών και άλλων φαρμάκων. Η ακρίβεια υπολογισμού και εμφιάλωσης έχει φθάσει στο προηγμένο επίπεδο παρόμοιων προϊόντων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  1

 

Η αντι-υψηλή ηλεκτρονική μετρώντας τεχνολογία σκόνης που υιοθετείται από την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή μας έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 

1. Ισχυρή συμβατότητα, υψηλό ποσοστό ακρίβειας, ευρεία σειρά εφαρμογής, υπολογισμός και εμφιάλωση των ταμπλετών, των καψών, και των μαλακών χαπιών καψών

2. Έχει την ισχυρή δυνατότητα εφαρμογής και μπορεί να εργαστεί σταθερά ακόμη και υπό τους υψηλούς όρους σκόνης

3. Το ξεφορτώνοντας τύπων δόνησης, μοναδικοί χτύπημα και ο μηχανισμός υποσυγκροτημάτων δεν βλάπτουν τα φάρμακα

4. Ο υψηλός βαθμός της νοημοσύνης, με τις πολλαπλάσιες λειτουργίες ανίχνευσης και ελέγχου συναγερμών όπως κανένα μπουκάλι, καμία αρίθμηση, σφάλλει self-checking, κ.λπ.

5. Πλήρως αυτόματη λειτουργία, ευφυής κοινός έλεγχος με τις ανώτερες και χαμηλότερες διαδικασίες, καλός συντονισμός, καμία ανάγκη για το ειδικό προσωπικό για να λειτουργήσει, σώζοντας την εργασία

6. Μικρό ίχνος και χαμηλότερο κόστος της χρήσης

7. Το είναι κατάλληλο να αλλαχτούν οι ποικιλίες, μπορεί να αυξηθεί αυτόματα και να χαμηλώσουν, και δεν απαιτεί οποιαδήποτε εργαλεία για την αποσύνθεση και το καθάρισμα, το οποίο είναι κατάλληλο και γρήγορο

8. Το τσιπ ελέγχου είναι *, η δομή είναι έξοχη, δεν υπάρχει κανένα ακριβό φορώντας μέρος, και το κόστος συντήρησης είναι χαμηλό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  2

 

Σε καθημερινή λειτουργία, ποιες προφυλάξεις ασφάλειας θα έπρεπε να πληρωθεί στην αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή;

 

1. Δώστε προσοχή στην τάση στον κολπίσκο του ηλεκτρικού πίνακα εγκαταστάσεων στα πλαίσια.

2. Ο εξοπλισμός επιβεβαιώνεται για να εγκατασταθεί ομαλά.

3. Κατά τη διατήρηση, τον καθαρισμό της περιοχής, ή το επισκευή του εξοπλισμού, βγάλτε τους συνδετήρες. Είναι αυστηρά απαγορευμένο για να τραβήξει τα καλώδια. Πιάστε το κεφάλι βουλωμάτων και το τραβήξτε έξω αργά για να αποφύγετε το κύκλωμα.

4. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να έχει αξιόπιστη να στηρίξει. Η το παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να κοπεί κατά αντικατάσταση, τη σύνδεση ή την αποσύνδεση του βουλώματος δύναμης.

5. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να κοπεί όταν διατηρείται ο εξοπλισμός, καθαρίζεται, και καθαρίζεται. Παραδείγματος χάριν, κατά καθαρισμό των συστατικών όπως η ιατρική την κάδος και δομένος το πιάτο, δεν καταβρέχουν καθαριστικό στα ηλεκτρικά συστατικά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  3

 

Λύσεις σε 3 κοινά προβλήματα της αυτόματης ηλεκτρονικής μετρώντας μηχανής:

 

1. Να στοχεύσει στο πρόβλημα ότι το δοχείο εκφόρτωσης της αυτόματης ηλεκτρονικής μετρώντας μηχανής επηρεάζεται από τη βαρύτητα του υλικού.

Μπορείτε να θεωρήσετε τα σιλό σε σταθερές βαριές αποθήκες εμπορευμάτων και βαριές αποθήκες εμπορευμάτων μη-σταθεράς. Κατά αυτόν τον τρόπο, η επιρροή της βαρύτητας του υλικού στον όρο χωρισμού του υλικού στο δομένος πιάτο μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία αποτελεσματικά. Όσον αφορά το πρόβλημα ότι ο χρόνος για το υλικό να πέσει από το διάφραγμα μνήμης στο μπουκάλι είναι πάρα πολύ μακροχρόνιος, πρέπει να θεωρηθεί για να προσθέσει ένα άλλο επίπεδο διαφράγματος μνήμης, το οποίο μπορεί να εξετάσει τα ακόλουθα προβλήματα. Είναι απαραίτητο να είναι σε θέση να διαιρέσει το υλικό από το διάφραγμα μνήμης κάτω στη στιγμή που το μπουκάλι διαιρείται σε δύο σημεία, το γεμίζοντας χρόνο του μπουκαλιού κονταίνουν, και το διάφραγμα μνήμης είναι κλειστό όταν φορτώνεται το μπουκάλι. Ο μετρητής συνεχίζει να λειτουργεί, έτσι ώστε δύο ενέργειες μπορούν να ολοκληρωθούν, την εκφόρτωση και την εμφιάλωση του προηγούμενου μπουκαλιού και τον υπολογισμό του επόμενου μπουκαλιού, και η ταχύτητα παραγωγής έχει βελτιωθεί. Αφετέρου, μπορεί να εξετάσει το πρόβλημα της ηλεκτροστατικής προσρόφησης των υλικών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  4

 

2. Τρόποι να αποφευχθεί η στατική ηλεκτρική ενέργεια.

Μπορείτε να προσθέσετε τα χωρίσματα ή να συνδέσετε τα μη-υλικά με τον εσωτερικό τοίχο της ασπίδας για να αποτρέψετε τον ηλεκτρονικό χειρισμό. Προσθέστε μια στηριγμένη σύνδεση σκοινιού και εξοπλισμού δύναμης στην ασπίδα για να απαλλάξετε αποτελεσματικά τη στατική ηλεκτρική ενέργεια και να αποφύγετε τη στατική ηλεκτρική ενέργεια. Ρυθμίστε τη θέση του διαφράγματος μνήμης και η ασπίδα έτσι ώστε το διάφραγμα ανάκλησης μπορεί εντελώς να εμποδίσει το υλικό, και η ασπίδα μπορούν να εξασφαλίσουν ότι τα μόρια ιατρικής εισάγουν το συσκευάζοντας μπουκάλι ομαλά. Όταν η συσκευή ρυθμίζει τη μηχανή, το επίπεδο του δομένος πιάτου ρυθμίζεται προς τα πίσω, έτσι ώστε όταν σταματά το δομένος πιάτο, το υλικό δεν μπορεί να περιέλθει φυσικά στο κανάλι ανίχνευσης και να προκαλέσει τον ψεύτικο υπολογισμό. Το στοιχείο του υλικού, η κατάλληλη συχνότητα δόνησης τίθεται για την κάψα, την ταμπλέτα και το χάπι. Περιοδικά χρησιμοποιήστε μια ηλεκτρική σκούπα για να αφαιρέσετε τη σκόνη από τις ταμπλέτες και τις κάψες.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  5

 

3. Τρόποι να βελτιωθεί η ευαισθησία κυλίνδρων.

Αυστηρά ελέγξτε την περιεκτικότητα σε νερό του συμπιεσμένου αέρα. Ειδικά οι λειτουργούντες όροι του στεγνωτήρα αέρα πρέπει να κρατηθούν σταθεροί. Αυστηρά ελέγξτε την είσοδο του λίπους μη-κυλίνδρων μέσα σε τα τμήματα εκπλήρωσης. Να είστε βέβαιος να αντικαταστήσει τον αρχικό κύλινδρο κατά το επισκευή και την αντικατάσταση των τμημάτων εκπλήρωσης. Όταν οι όροι επιτρέπουν, είναι καλύτερο να αντικατασταθούν τα τμήματα απόδοσης όλων των καναλιών για να εξασφαλίσει αμέσως τη συνέπεια της ευαισθησίας των τμημάτων απόδοσης. Εύλογα ρυθμίστε τις παραμέτρους μηχανών, προετοιμάστε τον υπολογισμό και τη μετρώντας ταχύτητα για να κάνετε το προϊόν να επιτύχει μια καλή επίδραση χωρισμού. Κατόπιν βελτιώστε την ταχύτητα παραγωγής και τη μετρώντας ακρίβεια. Για τον καθορισμό της ταχύτητας χωρισμού, προσπαθήστε να θέσετε την ταχύτητα χωρισμού τόσο στενή ή όπως τη μετρώντας ταχύτητα. Σύμφωνα με την εμπειρία, η ταχύτητα χωρισμού πρέπει να είναι 5-10% χαμηλότερο από τη μετρώντας αξία ταχύτητας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για LTPM ΚΊΝΑ σας παίρνει για να καταλάβει την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή  6

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.