Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής

2021-09-28

Latest company news about Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής

Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής

 

Με τη βελτίωση της ιατρικής απαίτησης, η παραγωγή της ιατρικής αυξάνεται. Κάποια ιατρική είναι εύκολο να παραχθεί το πικάντικο και δυσάρεστο γούστο στη διαδικασία παραγωγής, η οποία το καθιστά δύσκολο για τους ασθενείς να πάρουν την ιατρική.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής  0

 

Προκειμένου να ενισχυθούν οι ασθενείς να πάρουν την ιατρική, πολλές φαρμακοβιομηχανίες χρησιμοποιούν τις μηχανές επιστρώματος ταινιών ταμπλετών. Ο συντάκτης έμαθε ότι η μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την εμφάνιση, να διευκολύνει τον προσδιορισμό, να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά, να διευκολύνει την υπομονετική κατάποση, να μειώσει τη γαστροεντερική αντίδραση, την απελευθέρωση ναρκωτικών ελέγχου, και την καμπύλη απελευθέρωσης φαρμάκων αλλαγής.

 

Συγχρόνως, η μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών μπορεί επίσης να κρατήσει μακρυά από την υγρασία, το φως και τον αέρα, ώστε να αυξηθεί η σταθερότητα της ιατρικής. Έναντι του επιστρώματος ζάχαρης, έχει τα χαρακτηριστικά του σύντομου κύκλου παραγωγής, των λιγότερων υλικών και της ισχυρής αντίστασης υγρασίας. Η διαδικασία επιστρώματος ταινιών μπορεί να διαιρεθεί σε υδροδιαλυτή διαδικασία επιστρώματος και διαδικασία επιστρώματος οργανικών διαλυτών σύμφωνα με τους διαφορετικούς διαλύτες.

 

Σύμφωνα με τους σχετικούς εμπειρογνώμονες, αφότου αρχίζει η μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών, οι εσωτερικές ταμπλέτες κάνουν τη σύνθετη μετακίνηση στο δοχείο επιστρώματος ανοξείδωτου στο πλαίσιο της δράσης της βαρύτητας και της τριβής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής  1

 

Αφότου ψεκάζεται ομοιόμορφα η ταινία που ντύνει τα βοηθητικά υλικά στην επιφάνεια των ταμπλετών, οι ταμπλέτες είναι ξηρές από το ζεστό αέρα που στέλνεται στο δοχείο επιστρώματος. Κατά αυτόν τον τρόπο, η ταινία επιστρώματος στην επιφάνεια των ταμπλετών είναι ομοιόμορφη μετά από τους πολλαπλάσιους κύκλους, και έπειτα να χρωματίσουν και να γυαλίσουν πραγματοποιούνται για να καταστήσουν τις ταμπλέτες ομορφότερες και κατάλληλες για τη συντήρηση και τη διαφοροποίηση.

 

«Η προηγμένη μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών έχει τα πλεονεκτήματα της κατάλληλης λειτουργίας, της όμορφης εμφάνισης και του κατάλληλου καθαρισμού. Το δοχείο επιστρώματος αποτελείται από το ανοξείδωτο που καλύπτει τις απαιτήσεις της κκπ οι εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες του δοχείου επιστρώματος είναι γυαλισμένες και φωτεινός, χωρίς νεκρές γωνίες, οι αιχμηρές γωνίες, ξελέπιασμα, ο εύκολος καθαρισμός και η ρύπανση,» είπαν τον κατασκευαστή μηχανών επιστρώματος ταινιών ταμπλετών.

 

Αυτή τη στιγμή, η μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών έχει κυρίως τρεις διαφορετικές μεθόδους επιστρώματος., Fluidization τη μέθοδο επιστρώματος κοκκιοποίησης, την περιστροφική μέθοδο επιστρώματος ταινιών ταμπλετών και το εσωτερικό επίστρωμα πυρήνων ταμπλετών..

 

Όσον αφορά στην αρχή της ρευστοποιημένης κοκκιοποίησης επένδυσης, μερικοί κατασκευαστές είπαν ότι είναι βασικά παρόμοιο με την αρχή της ρευστοποιημένης κοκκιοποίησης. Η fluidization μέθοδος επιστρώματος είναι κυρίως να τοποθετηθεί ο πυρήνας τσιπ ρευστοποιημένη - κρεβάτι, να εισαχθεί η ροή αέρα, να ανασταλεί ο πυρήνας τσιπ στην αίθουσα επιστρώματος από τη δύναμη της γρήγορα αυξανόμενης ροής αέρα, και να γυριστεί πάνω-κάτω στο fluidization (ταινία ταμπλετών) κράτος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής  2

 

Κατόπιν ψεκάστε τη λύση ή την αναστολή του υλικού επιστρώματος ρευστοποιημένη - κρεβάτι σε ένα ψεκασμένο κράτος, έτσι ώστε ένα στρώμα του υλικού επιστρώματος διανέμεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια του πυρήνα τσιπ, και την ξεράνετε με το ζεστό αέρα, ώστε να ντύσετε επανειλημμένα έως ότου καλύπτονται οι συγκεκριμέές απαιτήσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής  3

 

Δεύτερον, περιστροφική μέθοδος επιστρώματος. Η περιστροφική μέθοδος επιστρώματος, επίσης γνωστή ως μέθοδος επιστρώματος δοχείων, είναι ένας κλασικός και ευρέως χρησιμοποιημένος ντύνοντας τη μέθοδο, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το επίστρωμα ζάχαρης, το επίστρωμα ταινιών και το εντερικό επίστρωμα, συμπεριλαμβανομένης της συνηθισμένης περιστροφικής μεθόδου επιστρώματος και της θαμμένης μεθόδου επιστρώματος σωλήνων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η ευφυής μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών διαδραματίζει έναν μεγάλο ρόλο να καλύψει επάνω την κακή μυρωδιά της ιατρικής  4

 

Τρίτον, μέθοδος επιστρώματος καταστολής. Η μέθοδος επιστρώματος Τύπου υιοθετεί γενικά το συνδυασμό δύο Τύπων ταμπλετών για να εφαρμόσει το επίστρωμα Τύπου, το οποίο είναι να συνδεθούν οι δύο περιστροφικοί Τύποι ταμπλετών με έναν ενιαίο άξονα μετάδοσης.

 

Συγκεκριμένα, κατά την επένδυση, πιέστε αρχικά το υλικό σε έναν πυρήνα ταμπλετών με έναν Τύπο ταμπλετών, και μεταφέρετε έπειτα τον πυρήνα ταμπλετών στην τρύπα κύβων ενός άλλου Τύπου ταμπλετών από τη συσκευή μεταφοράς. Στη διαδικασία μεταφοράς, η λεπτή σκόνη έξω από την ταμπλέτα αφαιρείται από την αντλία αναρρόφησης.

 

Προτού να φθάσει ο πυρήνας τσιπ στο δεύτερο Τύπο ταμπλετών, μέρος του υλικού επιστρώματος έχει συμπληρωθεί την τρύπα κύβων καθώς το κατώτατο στρώμα, κατόπιν ο πυρήνας τσιπ τοποθετείται σε τον, και έπειτα το υλικό επιστρώματος προστίθεται για να γεμίσει την τρύπα κύβων για δεύτερη φορά που πιέζει στις ντυμένες ταμπλέτες.

 

 

 

Ο κατασκευαστής είπε: «η πιέζοντας μέθοδος επιστρώματος μπορεί να αποφύγει τα δυσμενή αποτελέσματα της υγρασίας και υψηλής θερμοκρασίας στην ιατρική. Η διαδικασία παραγωγής είναι σύντομη, ο βαθμός αυτοματοποίησης είναι υψηλός και οι συνθήκες εργασίας είναι καλές, αλλά η ακρίβεια των πιέζοντας μηχανημάτων ταμπλετών είναι υψηλή.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.