Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;

2021-03-31

Latest company news about Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;

Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;

 

Ο καθαρισμένος εξοπλισμός νερού μπορεί να συναντήσει τον υψηλό - απαιτήσεις ποιοτικού νερού των φαρμακευτικών εργοστασίων και των νοσοκομείων, όπως η καθαρισμένη προετοιμασία νερού, μεγάλη προετοιμασία έγχυσης και ούτω καθεξής. Χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, τη βιοχημεία, τη χημική βιομηχανία, το νοσοκομείο και άλλες βιομηχανίες. Τα τελευταία χρόνια, η βιομηχανία φαρμάκων της Κίνας έχει αναπτυχθεί γρήγορα. Μερικά στοιχεία προβλέπουν ότι ως τα τέλη του 2020, η κλίμακα αγοράς της βιομηχανίας φαρμάκων της Κίνας θα φθάσει 1,79 τρισεκατομμύρια σε yuan, ο οποίος φέρνει επίσης τις ευκαιρίες στην καθαρισμένη βιομηχανία εξοπλισμού νερού. Συγχρόνως, με την όλο και περισσότερο ακριβή επίβλεψη της βιομηχανίας φαρμάκων, οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις υποβάλλουν επίσης τις υψηλότερες απαιτήσεις για την ποιότητα νερού του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού.

 

Το στοιχείο φίλτρων είναι η καρδιά του εξοπλισμού καθαρισμού νερού, η οποία διαδραματίζει έναν αποφασιστικό ρόλο στην ποιότητα των αποβλήτων αποχέτευσης, έτσι είναι απαραίτητο να προστατευθούν αποτελεσματικά όλα τα επίπεδα στοιχείων φίλτρων. Γίνεται κατανοητό ότι ένας καθαρισμένος εξοπλισμός νερού αποτελείται συνήθως από τη ΔΕΗ, τον ενεργοποιημένο άνθρακα, τη μεμβράνη RO και άλλα στοιχεία φίλτρων. Όλα τα επίπεδα στοιχείων φίλτρων έχουν τις διαφορετικές λειτουργίες. Παραδείγματος χάριν, το πρώτο επίπεδο προεπεξεργασίας μπορεί να αφαιρέσει τα μεγάλα μόρια, το υπόλοιπο χλώριο, τα ιόντα ασβεστίου και τα ιόντα μαγνήσιου στο νερό για να επιτύχει την καλύτερη επίδραση προεπεξεργασίας το δεύτερο επίπεδο αντίστροφης όσμωσης μπορεί να φιλτραρίσει τους περισσότερους ρύπους συμπεριλαμβανομένων των ανόργανων ιόντων το τρίτο επίπεδο ιονικής ανταλλαγής μπορεί να αφαιρέσει τις ιοντικές ουσίες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;  0

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η ποιότητα του παραχθε'ντος νερού, το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού πρέπει να λυθεί εγκαίρως. Αφ' ενός, πρέπει να εγκατασταθεί σωστά, διαφορετικά μπορεί να μην είναι σε θέση να εξασφαλίσει τη σταθερή λειτουργία του φαρμακευτικού καθαρισμένου εξοπλισμού νερού, προκαλώντας τη ρύπανση των υδάτων. Ενώπιον της εγκατάστασης, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή εάν η περιοχή εγκαταστάσεων είναι επίπεδη, εάν το περιβάλλον είναι καθαρό και εάν η θέση εγκαταστάσεων είναι ασφαλής κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, όλα οι σωληνώσεις, οι βαλβίδες, τα όργανα και τα μεγάλα μέρη θα συγκεντρωθούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα, και τα σχετικά σημάδια θα κολληθούν.

 

Αφ' ετέρου, εάν το στοιχείο φίλτρων χρησιμοποιείται για πολύ καιρό, θα απορροφήσει πολλές ακαθαρσίες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν την παρεμπόδιση και να αποδυναμώσουν πολύ τη δυνατότητα του καθαρισμού της ποιότητας νερού. Επομένως, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί το στοιχείο φίλτρων για να αποφύγει τακτικά τη δευτεροβάθμια ρύπανση στο νερό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;  1

 

Ο συντάκτης έμαθε ότι λόγω του υψηλών κόστους και της τιμής του στοιχείου φίλτρων, πολλοί χρήστες θα θελήσουν να πάρουν έξω το στοιχείο φίλτρων και να το καθαρίσουν, και να το εγκαταστήσουν έπειτα πίσω. Έτσι είναι αυτό επιστημονικό;

 

Εν προκειμένω, μερικοί τεχνικοί που επισημαίνουν ότι αυτή η προσέγγιση δεν είναι επιθυμητή. Ο λόγος είναι ότι η δομή του στοιχείου φίλτρων είναι σύνθετη. Μετά από να απορροφήσει πάρα πολλές ακαθαρσίες, το στοιχείο φίλτρων θα αλλάξει το χρώμα. Το απλό ξέπλυμα δεν μπορεί να αφαιρέσει τις υπόλοιπες ακαθαρσίες στο στοιχείο φίλτρων, και δεν μπορεί να εγγυηθεί την επίδραση φιλτραρίσματος. Επομένως, προκειμένου να βελτιωθεί η ικανότητα καθαρισμού νερού του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού, είναι απαραίτητο να αντικατασταθεί το στοιχείο φίλτρων τακτικά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;  2

 

Έτσι, πόσο συχνά το στοιχείο φίλτρων της καθαρισμένης ανάγκης εξοπλισμού νερού να αντικατασταθεί; Ο τεχνικός είπε ότι σύμφωνα με το διαφορετικό στοιχείο φίλτρων, ο χρονικός κύκλος αντικατάστασης δεν είναι ο ίδιος. Υπό κανονικές συνθήκες, ο κύκλος αντικατάστασης ultrafiltration του υλικού στοιχείου φίλτρων είναι 12-24 μήνες, αυτοί του ενεργοποιημένου στοιχείου φίλτρων άνθρακα είναι 6-18 μήνες, και αυτοί του στοιχείου φίλτρων μεμβρανών αντίστροφης όσμωσης είναι 18-36 μήνες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να λύσει το πρόβλημα στοιχείων φίλτρων του καθαρισμένου εξοπλισμού νερού;  3

 

Εκτός από την ανάγκη να δοθεί προσοχή στην προστασία του στοιχείου φίλτρων, η ποιότητα του στοιχείου φίλτρων είναι επίσης πολύ κρίσιμη, που υπενθυμίζει επίσης στους κατασκευαστές για να εξετάσει όχι μόνο τον παράγοντα τιμών, αλλά και την ποιότητα των προϊόντων κατά την επιλογή του στοιχείου φίλτρων, ώστε να αποφύγει τους κρυμμένους κινδύνους στην επόμενη παραγωγή και τις οικονομικές απώλειες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.