Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!

2021-06-30

Latest company news about Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!

Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!

 

Γρήγορο Granulator μίξης είναι κατάλληλο για την ιατρική, τη χημική ουσία, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες. Είναι μια μηχανή που μπορεί να αναμίξει τη σκόνη και τη σκόνη και να κοκκοποιήσει τη σκόνη και το σύνδεσμο.

 

Ολόκληρη η διαδικασία γρήγορο Granulator μίξης αποτελείται από δύο διαδικασίες: μίξη και να κοκκοποιήσει. Ο συγκολλητικός σύνδεσμος εισάγει το υλικό δοχείο από την κωνική χοάνη. Αφότου κλείνουν τη χοάνη, κάτω από το ανακάτωμα του κουπιού μίξης, η σκόνη περιστρέφεται στο εμπορευματοκιβώτιο ενώ το υλικό αλλάζει κατά μήκος της κατεύθυνσης του κωνικού τοίχου για να διαμορφώσει βαθμιαία μια υγρή γέφυρα. Στο πλαίσιο της πράξης της συμπίεσης, της τριβής και να ζυμώσει του υλικού από τις λεπίδες και τον τοίχο βαρελιών, το υλικό μετασχηματίζει βαθμιαία σε ένα χαλαρό υλικό. Κατόπιν, την πόρτα απαλλαγής ανοίγουν, και τα υγρά μόρια ωθούν τη χοάνη απαλλαγής στο πλαίσιο της δράσης της φυγοκεντρικής δύναμης της λεπίδας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!  0

Το μαλακό υλικό της δομής συσσωματωμάτων δεν κοκκοποιείται από την αναγκασμένη εξώθηση, αλλά κόβεται από ένα κοκκοποιώντας μαχαίρι. Το μαλακό υλικό κόβεται στα μικρά και ομοιόμορφα μόρια σε ένα semi-fluid κράτος, που πραγματοποιεί τον αμοιβαίο μετασχηματισμό των υλικών.

 

Προηγμένο γρήγορο Granulator μίξης είναι προγραμματίσημο από ολόκληρη τη μηχανή, και η διαδικασία είναι ενοποιημένη για να εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με το χέρι για να διευκολύνει την εξερεύνηση των παραμέτρων και των διαδικασιών διαδικασίας. Και η λεπίδα ανακατώματος και το τέμνον μαχαίρι εκδίδουν τον κανονισμό ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, ο οποίος είναι εύκολο να ελεγχτεί το μέγεθος μορίων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!  1

 

Επιπλέον, η περιστρεφόμενη κοιλότητα άξονων γρήγορο Granulator μίξης είναι διογκωμένη και σφραγισμένη, το οποίο αποβάλλει το φαινόμενο της προσκόλλησης σκόνης και έχει μια αυτόματη λειτουργία καθαρισμού. Η κωνική υδατόπτωση κάνει τον υλικό ρόλο ομοιόμορφα. Το κατώτατο σημείο του βαρελιού είναι ένα ενδιάμεσο στρώμα με ένα ενσωματωμένο water-cooling σύστημα κυκλοφορίας. Η σταθερή απόδοση θερμοκρασίας είναι καλύτερη από το γενικό αέρας-δροσίζοντας σύστημα, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα των μορίων.

 

Το καπάκι γρήγορο Granulator μίξης ανοίγει αυτόματα και κλείνει, οι αντιστοιχίες λιμένων απαλλαγής ο ξεραίνοντας εξοπλισμός, και το μεγάλο πρότυπο έρχεται με μια κυλιόμενη σκάλα για την εύκολη λειτουργία. Το ανυψωτικό σύστημα με τις λεπίδες είναι πιό συμβάλλον στον καθαρισμό των λεπίδων και του σώματος δοχείων.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!  2

 

Έτσι, πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Παίρνοντας το granulator μεγάλης υγρό μίξης εξοπλισμό για παράδειγμα, το προσωπικό LTPM ΚΊΝΑ δήλωσε ότι η συντήρηση πρέπει διαιρώ σε καθημερινή, εξαμηνιαία και συντήρηση πλήρης-έτους.

 

Στις καθημερινές εργασίες συντήρησης, έλεγχος εάν η μηχανή είναι καθαρή πρίν ξεκινά. Εάν υπάρχει ρύπος, τον καθαρίστε εγκαίρως, και σκουπίστε τον εσωτερικό τοίχο του δοχείου και την επιφάνεια του σώματος μηχανών με το οινόπνευμα 75%. Για να ελέγξει την πίεση συμπιεσμένου αέρα, η πίεση πρέπει να είναι 0.6Pa. Εάν είναι πάρα πολύ υψηλό ή πάρα πολύ χαμηλό, ρυθμίστε τη βαλβίδα πίεσης εγκαίρως.

 

Ο μεταφορέας πρέπει να ελέγξει την ευελιξία περιστροφής του μαχαιριού ανακατώματος γρήγορο Granulator μίξης, την ευελιξία της τέμνουσας περιστροφής μαχαιριών, το δείκτη διακοπτών κουμπιών, τη συμπίεση αέρα του σφραγίζοντας δαχτυλιδιού κάλυψης δοχείων, τη συμπίεση αέρα του σφραγίζοντας δαχτυλιδιού λιμένων απαλλαγής, και την ευελιξία του εμβόλου απαλλαγής. Η ευελιξία και η κατεύθυνση της περιστροφής του ανακατώματος κωπηλατούν και το τεμαχίζοντας μαχαίρι, η ακρίβεια του ανακατώματος και χρονόμετρο κοπής, κ.λπ. Εάν ο εξοπλισμός είναι ανώμαλος, πρέπει να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί εγκαίρως.

 

Κατά τη διάρκεια των εξαμηνιαίων εργασιών συντήρησης γρήγορο Granulator μίξης, ο χειριστής πρέπει να ελέγξει την ένδυση της ζώνης συγχρονισμού μηχανών, να αντικαταστήσει τη χαλασμένη ζώνη συγχρονισμού, να ρυθμίσει τη ζώνη που εντείνει το μηχανισμό για να το καταστήσει κατάλληλο προσθέστε το λαδώνοντας πετρέλαιο και την επιφάνεια πετρελαίου στο μειωτή που δεν πρέπει να είναι χαμηλότερη από την κεντρική γραμμή του μετρητή στάθμης πετρελαίου.

 

Επιπλέον, ελέγξτε εάν οι συνδέοντας βίδες καθορισμού στα πλαίσια είναι χαλαρές, και προσθέστε το λίπος στο λιπαντήρα ελέγξτε το κιβώτιο διανομής, αφαιρέστε τη σκόνη από το, σφίγξτε τα τερματικά καλωδίωσης, και ελέγξτε τη λειτουργία του αναστροφέα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών γρήγορο Granulator μίξης; Μην ξεχάστε τις εργασίες συντήρησης εξοπλισμού!  3

 

Από την άποψη της ετήσιας συντήρησης γρήγορο Granulator μίξης, ο χειριστής πρέπει να κόψει την παροχή κύριου ηλεκτρικού ρεύματος Granulator μεγάλης γρήγορο μίξης για να καθαρίσει λεπτομερώς εσωτερικό της κύριας μηχανής για να αφαιρέσει το πετρέλαιο και τη σκόνη. Τα ηλεκτρικά συστατικά και όργανο granulator μεγάλης υγρό μίξης πρέπει να επιθεωρηθούν και να αντικατασταθούν εάν.

 

Αυτό που πρέπει να υπενθυμιστεί είναι ότι είναι απαραίτητο να ελεγχθεί σύνδεση της μεγάλης υγρός-διαδικασίας αναμιγνύοντας granulator, και να εξεταστεί ή να αντικατασταθεί εάν είναι χαλαρή ή οξύδωσε. Ελέγξτε την επίδραση anti-rotation φραγμός granulator μεγάλης υγρό μίξης, και αντικαταστήστε τη φτωχή επίδοση.

 

Οι επιχειρήσεις πρέπει να εγκαταστήσουν μεγάλη υγρός-διαδικασία αναμιγνύοντας granulator για να ρυθμίσουν τα χάσματα μεταξύ των συστατικών, να αποσυνθέσουν κύρια μηχανή της μεγάλης υγρός-διαδικασίας αναμιγνύοντας granulator, και να καθαρίσουν λεπτομερώς το εσωτερικές πετρέλαιο και τη σκόνη. Ανεξάρτητα από εάν είναι καθημερινό, ένα εξάμηνο, ή καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, τα σχετικά αρχεία συντήρησης πρέπει να γεμίσουν μέσα εγκαίρως.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.