Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης

2021-02-26

Latest company news about Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης

Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης

 

Ο φούρνος κυκλοφορίας ζεστού αέρα είναι ένας πολύ κοινός εξοπλισμός φούρνων στη βιομηχανία φαρμάκων. Χρησιμοποιεί τον ατμό ή την ηλεκτρική ενέργεια ως πηγή θερμότητας, και χρησιμοποιεί τον αξονικό ανεμιστήρα για να θερμάνει τον ανταλλάκτη θερμότητας από τη μεταφορά. Όταν οι ελασματικές ροές ζεστού αέρα μέσω του ξεραίνοντας πιάτου και του υλικού για τη μεταφορά θερμότητας, ο καθαρός αέρας μπορούν να προέλθουν μέσα από τον κολπίσκο αέρα, και ο καυτός και υγρός αέρας αποβλήτων απαλλάσσεται από την υγρή έξοδο, και ολόκληρο το σύστημα ξαναγεμίζεται συνεχώς μέσω αυτού τη σχετική υγρασία στο φούρνο διατηρείται με την πλήρωση του καθαρού αέρα και συνεχώς την απαλλαγή του καυτού και υγρού αέρα.

 

Αυτή τη στιγμή, με την προώθηση των πολιτικών προστασίας εξοικονόμησης ενέργειας και του περιβάλλοντος και τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας εξοικονόμησης ενέργειας, η θερμική αποδοτικότητα του φούρνου κυκλοφορίας ζεστού αέρα στην αγορά μπορεί γενικά να φθάσει σε 70% ή περισσότερο, οι οποίοι έχουν τα πλεονεκτήματα της ομοιόμορφης ξήρανσης, ενέργεια - αποταμίευση, έλεγχος θερμοκρασίας, χαμηλού θορύβου, μακριά ζωή υπηρεσιών και ούτω καθεξής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης  0

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί η επίδραση επεξεργασίας των υλικών, η σωστή χρήση του φούρνου κυκλοφορίας ζεστού αέρα είναι πολύ σημαντική. Παραδείγματος χάριν, κατά χρησιμοποίηση της ηλεκτρικής ενέργειας, τη χειριστές δεν πρέπει να αγγίξουν τα ηλεκτρικά μέρη στη αριστερή πλευρά του κιβωτίου με το χέρι, ή να τα σκουπίσουν με το υγρό ύφασμα ή να τα πλύνουν με το νερό μην τοποθετήστε τα στοιχεία στο πεδίο που συσσωρεύεται πάρα πολύ, και αφήστε αρκετό χώρο για να επιτρέψετε στον υγρό αέρα για να δραπετεύσει στην κορυφή του αέρα. Η χρήση του εξοπλισμού πρέπει να είναι στη δαπάνη ενός ειδικού προσώπου, και η εξωτερική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να κοπεί στο τέλος της χρήσης του εξοπλισμού για να αποφύγει τα ατυχήματα.

 

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές εργασίες συντήρησης, οι οποίες απαιτούν τους χειριστές εξοπλισμού για να κυριαρχήσουν τη γνώση συντήρησης. Οι τεχνικοί μερικών κατασκευαστών απαρίθμησαν τις ακόλουθες στρατηγικές συντήρησης, και ο συντάκτης έκανε ένα συνοπτικό λανάρισμα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης  1

 

Καθημερινή στρατηγική συντήρησης

 

Η συντήρηση εξοπλισμού μπορεί να διαιρεθεί σε καθημερινή συντήρηση και μηνιαία συντήρηση. Η απαραίτητη εργασία είναι αναπόφευκτη και πρέπει να ληφθεί σοβαρά από τους χειριστές.

 

Μεταξύ τους, από την άποψη της καθημερινής συντήρησης, ο χειριστής πρέπει να καθαρίσει την εσωτερική δεξαμενή εγκαίρως μετά από κάθε επεξεργασία για να εξασφαλίσει την υγιεινή του φούρνου. Οι τεχνικοί υπενθυμίζουν ότι μερικά εργαστήρια φούρνων είναι σταθερά ενώνοντας στενά ράφια και φύλλα πλαστικού. Αυτή τη στιγμή, είναι απαραίτητο να δοθεί η προσοχή για να αποφύγει γρατσούνισμα με το γρήγορο άνοιγμα μετάλλων.

 

Όταν ο υψηλής θερμοκρασίας φούρνος στο εργαστήριο είναι στο κρύο κράτος, ελέγξτε εάν η αξία του ελεγκτή θερμοκρασίας είναι στενή στη θερμοκρασία δωματίου. Εάν η διαφορά είναι προφανής, επισκευάστε τον ελεγκτή θερμοκρασίας εγκαίρως.

 

Σε περίπτωση ξαφνικής διακοπής ρεύματος, ο χειριστής πρέπει πρώτα να κλείσει το διακόπτη θέρμανσης και να ανοίξει την πόρτα κιβωτίων για να αποτρέψει το αυτόματο ξεκίνημα σε περίπτωση κλήσης δύναμης.

 

Επιπλέον, πριν από κάθε ξεκίνημα, ο χειριστής πρέπει να ελέγξει εάν ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά και εάν υπάρχει οποιοσδήποτε ανώμαλος ήχος. Εάν υπάρχει οποιαδήποτε ανωμαλία, ο φούρνος πρέπει να διακοπεί αμέσως και ο εργαζόμενος συντήρησης πρέπει να ενημερωθεί για τη συντήρηση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επίδραση επεξεργασίας φούρνων κυκλοφορίας ζεστού αέρα δεν είναι ιδανική; Πάρτε αυτήν την στρατηγική συντήρησης  2

 

Μηνιαία στρατηγική συντήρησης

 

Οι τεχνικοί είπαν ότι ο γενικός φούρνος κυκλοφορίας ζεστού αέρα μπορεί να διατηρηθεί μια φορά το μήνα, τα κύρια βήματα είναι τα ακόλουθα 6 σημεία.

 

1. κατά τη διάρκεια της συντήρησης, ο χειριστής πρέπει να ελέγξει εάν η οπή αερισμού του φούρνου εμποδίζεται και καθαρός επάνω η σκόνη εγκαίρως. Συγχρόνως, έλεγχος εάν η συναλλαγματική ισοτιμία αέρα του κολπίσκου αέρα και της οπής αερισμού είναι κατάλληλη.

 

2. ελέγξτε εάν ο ανεμιστήρας λειτουργεί κανονικά, εάν ο ανεμιστήρας μπορεί να αρχίσει κανονικά και εάν υπάρχει ανώμαλος ήχος. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε ελάττωμα, σταματήστε τη μηχανή αμέσως και την επισκευάστε πρίν βάζει την στη χρήση.

 

3. μετά από να ελέγξει τον ανεμιστήρα, έλεγχος εάν υπάρχει πάρα πολλή σκόνη στα ηλεκτρικά συστατικά. Εάν υπάρχει πάρα πολλή σκόνη, έχει επιπτώσεις στο διασκεδασμό θερμότητας των ηλεκτρικών συστατικών και θα προκαλέσει τα ελαττώματα. Επομένως, είναι απαραίτητο να καθαριστεί επάνω η σκόνη εγκαίρως.

 

4. αφαιρέστε τη σκόνη μηχανών, το τεχνικό προσωπικό είπε ότι εάν ο φτωχός διασκεδασμός θερμότητας της μηχανής, ή μόλυβδος στην αποτυχία μηχανών.

 

5. ελέγξτε εάν ο ελεγκτής θερμοκρασίας είναι ακριβής. Εάν όχι, το διορθώστε εγκαίρως. Επιπλέον, αξίζει ότι ο χειριστής πρέπει να αντικαταστήσει τον αισθητήρα εγκαίρως μετά από τη μακροπρόθεσμη χρήση για να το αποτρέψει από την οξείδωση στο υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον για πολύ καιρό και να μειώσει την ακρίβεια.

 

6. ο χειριστής πρέπει επίσης να ελέγξει εάν το ποσοστό θέρμανσης του υψηλής θερμοκρασίας φούρνου στο εργαστήριο επιβραδύνει, εάν ο σωλήνας θέρμανσης είναι χαλασμένος, και εάν το κύκλωμα γερνά.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.