Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Διήθηση, καθαρισμός, μίξη και χορήγηση της δόσης
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Διήθηση, καθαρισμός, μίξη και χορήγηση της δόσης

2022-03-29

Latest company news about Διήθηση, καθαρισμός, μίξη και χορήγηση της δόσης

Διήθηση, καθαρισμός, μίξη και χορήγηση της δόσης

 

 

Διήθηση και καθαρισμός

 

Q1: Χρόνος καθαρισμού και κατανάλωση νερού καθαρίζοντας μηχανής πορτών ³ LTSQX-1m διπλής.

Α: Ένα ενιαίο καθαρίζοντας βήμα κύκλων διαρκεί περίπου 3 λεπτά, και η κατανάλωση νερού είναι 80L ο καθαρισμός με ένα προϊόν καθαρισμού διαρκεί περίπου 8 λεπτά, και η κατανάλωση νερού είναι επίσης 80L.

 

Q2: Καθαρίζοντας κύκλος καθαρίζοντας μηχανής πορτών ³ LTSQX-1m της διπλής.

Α: Ένας καθαρίζοντας κύκλος απαιτεί περίπου 6-9 υπο--βήματα.

 

Q3: Ο ρόλος του εσωτερικού σχεδίου τόξων στον καθαρισμό της μηχανής.

Α: Αυτόματη κλίση αποξηράνσεων σχεδίου, καμία νεκρή γωνία, εύκολη να καθαρίσει.

 

Q4: Πώς να ελέγξει την επίδραση καθαρισμού;

Α: Δοκιμή κάλυψης επίδρασης καθαρισμού: Η λύση ριβοφλαβίνης ψεκάζεται στο στοιχείο, και ακτινοβολείται με έναν φθορισμού λαμπτήρα μετά από να καθαρίσει. Εάν δεν καθαρίζεται, ο φθορισμός θα εμφανιστεί.

 

Q5: Πόσο καιρό παίρνει συνήθως για να καθαρίσει και να ξεράνει;

Α: Γενικά, διαρκεί 60-90 λεπτά για να καθαρίσει και να ξεράνει.

 

Q6: Γιατί δύο δοκιμές αγωγιμότητας;

Α: Μια δοκιμή αγωγιμότητας είναι μια σε απευθείας σύνδεση δοκιμή αγωγιμότητας, και η άλλη δοκιμή αγωγιμότητας είναι μια σε μη απευθείας σύνδεση δοκιμή αγωγιμότητας. Οι δύο δοκιμές ελέγχονται για να εξασφαλίσουν την ακρίβεια.

 

Q7: Η θερμοκρασία απαλλαγής της καθαρίζοντας μηχανής ελέγχεται;

Α: Η καθαρίζοντας μηχανή υιοθετεί ένα νερό προσμειγνύοντας τη συσκευή, η οποία μπορεί πλήρως να αναμίξει το καυτό και κρύο νερό για να καλύψει τις απαιτήσεις των διαφορετικών χρηστών στη θερμοκρασία αποξηράνσεων.

 

Q8: Μπορεί η καθαρίζοντας μηχανή να ελεγχθεί μακρινά;

Α: Το πλυντήριο μπορεί να παρέχει μια εναλλάσσομαι διεπαφή Ethernet για το χρήστη για να πραγματοποιήσει τις λειτουργίες τηλεχειρισμού.

 

Q9: Ασφάλεια δεδομένων.

Α: Οι χειριστές και το προσωπικό συντήρησης δεν μπορούν να τροποποιήσουν τα μόνιμα στοιχεία σε καμία περίπτωση. (ιστορικά στοιχεία, εκτός από τα αρχεία)

 

Q10: Η διαφορά μεταξύ μιας ιατρικής καθαρίζοντας μηχανής και μιας συνηθισμένης καθαρίζοντας μηχανής.

Α: Οι ιατρικές καθαρίζοντας μηχανές έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις, η υπερηχητική συχνότητα είναι υψηλότερη από 20.000 Hz, και τα υλικά μέρη επαφών απαιτούνται για να συναντήσουν S316, το οποίο πρέπει να ανταποκριθεί στα ιατρικά πρότυπα απολύμανσης.

 

Q11: Πόσους τρόπους η καθαρίζοντας μηχανή πρέπει να ανοίξει την πόρτα;

Α: Υπάρχουν δύο τύποι, χειρωνακτικό άνοιγμα και αυτόματο άνοιγμα. Τα μικρά πρότυπα του καθαρισμού των μηχανών μπορούν μόνο να ανοίξουν με το χέρι, και μια μεγαλύτερη κοιλότητα μπορεί να υποστηρίξει το αυτόματο άνοιγμα.

 

Q12: Πώς η καθαρίζοντας μηχανή εξασφαλίζει τη συναρμολόγηση ασφάλειας;

Α: Το πρόγραμμα δεν μπορεί να αρχίσει έως ότου χαμηλώνουν την πόρτα στην κανονική θέση σφράγισης και σφραγίζεται. Η διαδικασία δεν μπορεί να αρχίσει εάν η σφραγίζοντας πόρτα δεν είναι κλειστή. Μόλις το πρόγραμμα είναι σε υπηρεσία, τη σφραγισμένη πόρτα είναι κλειδωμένη και δεν μπορεί να ανοίξουν για να εξασφαλίσει ασφαλή λειτουργία. Όταν το πρόγραμμα δεν τελειώνει ή η θερμοκρασία στην καμπίνα υπερβαίνει την καθορισμένη αξία, την αεροστεγή πόρτα θα προστατευθεί και δεν μπορεί να ανοίξουν για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του εξοπλισμού και του προσωπικού. Οι διπλές πόρτες (εξοπλισμός διπλός-φύλλων) ενδασφαλίζονται για να εξασφαλίσουν αποτελεσματική απομόνωση μεταξύ των περιοχών. Θέστε το διακόπτη ανίχνευσης εμποδίων, η πόρτα θα σταματήσει αυτόματα κατά την αντιμετώπιση των εμποδίων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κλεισίματος.

 

Q13: Σύστημα θέρμανσης τη μηχανή.

Α: Το σύστημα θέρμανσης της καθαρίζοντας μηχανής μπορεί να τεθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα. Στα διαφορετικά στάδια, οι ηλεκτρικές σωλήνες θέρμανσης ή οι σπείρες ατμού χρησιμοποιούνται για να θερμάνουν το καθαρίζοντας κυκλοφορώντας νερό στην καμπίνα, η οποία μπορεί να θερμαθεί μέχρι 93°C και να διατηρηθεί για να αποστειρώσει θερμικά τα καθαρίζοντας στοιχεία.

 

Q14: Η καθαρίζοντας μηχανή έχει ένα καροτσάκι;

Α: Όχι, η καθαρίζοντας μηχανή με το καροτσάκι πρέπει να προσθέσει το πρόσθετο κόστος.

 

 

Μίξη και χορήγηση της δόσης

 

Q15: Η διαφορά μεταξύ του ανώτερου ανακατώματος και του κατώτατου μαγνητικού ανακατώματος της δεξαμενής χορήγησης της δόσης.

Α: Η δύναμη του ανώτερου ανακατώματος είναι μεγάλη, και δεν είναι εύκολο να καθαρίσει. Η μαγνητική ανακατώνοντας δύναμη είναι μικρή και εύκολο να καθαριστεί.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.