Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών

2021-07-30

Latest company news about Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών

Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών

 

Η εξαγωγή και η συγκέντρωση είναι εξαιρετικά σημαντικές στη φυσική βοτανική βιομηχανία ιατρικής. Με τη σταθερή βελτίωση της τεχνολογίας εξαγωγής και συγκέντρωσης, η αγορά για την εξαγωγή και οι μηχανές συγκέντρωσης έχουν γίνει μεγαλύτερες και μεγαλύτερες. Όχι μόνο ο τύπος εξοπλισμού έχει αυξηθεί, αλλά πολλοί νέοι τύποι των μηχανών εξαγωγής και συγκέντρωσης έχουν προκύψει βαθμιαία.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών  0

 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής της εξάγοντας και συγκεντρωμένος μηχανής της φυσικής βοτανικής ιατρικής, ο καυτός διαλύτης θα αυξηθεί συνεχώς στην επιφάνεια της ιατρικής, θα περάσει μέσω του ιατρικού υλικού στρώματος με υψηλή ταχύτητα από πάνω προς τα κάτω, και θα διαλύσει έπειτα το διαλύτη στο ιατρικό υλικό. Το περιεχόμενο λύσης στα ιατρικά υλικά και το περιεχόμενο λύσης στο διαλύτη διατηρούν μια υψηλή κλίση έως ότου διαλύεται εντελώς. Ο ρυθμός εκχύλισης των αποτελεσματικών συστατικών είναι υψηλός, και η παραγωγή της κόλλας συγκέντρωσης είναι υψηλή, και το περιεχόμενο των αποτελεσματικών συστατικών στην αλοιφή είναι επίσης υψηλό.

 

Σύμφωνα με μερικούς κατασκευαστές, ο συμπυκνωτής εξαγωγής είναι κατάλληλος για την ατμοσφαιρική πίεση, την πίεση μικροϋπολογιστών, νερού, τη θερμή ενυδάτωση, reflux θερμότητας, τη διείσδυση, την εξαγωγή των αρωματικών τμημάτων πετρελαίου, και την αποκατάσταση των οργανικών διαλυτών στη φυσική βοτανική ιατρική, των εγκαταστάσεων, των τροφίμων, των ποτών, και των χημικών βιομηχανιών.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών  1

 

Επειδή η φυσική βοτανική ιατρική περιέχει τα σύνθετα χημικά συστατικά, υπάρχουν συνήθως σάκχαρα, αμινοξέα, πρωτεΐνες, έλαια, κεριά, ένζυμα, χρωστικές ουσίες, βιταμίνες, οργανικά οξέα, τανίνες, ανόργανα άλατα, πτητικά έλαια, αλακαλοειδή, glycosides, κ.λπ. Αυτά τα συστατικά έχουν και τα αποτελεσματικά συστατικά και τις ατελέσφορες ακαθαρσίες. Εάν οι ακαθαρσίες δεν αφαιρούνται όσο το δυνατόν περισσότερο, η ποιότητα και η σταθερότητα της προετοιμασίας θα επηρεαστούν. Επομένως, η φυσική βοτανική μηχανή συγκέντρωσης εξαγωγής ιατρικής είναι πολύ σημαντική.

 

Ο συντάκτης έχει μάθει ότι η εξαγωγή και ο συμπυκνωτής που χρησιμοποιούνται αυτήν την περίοδο στην παραγωγή της φυσικής βοτανικής ιατρικής όχι μόνο έχουν ένα μικρό ίχνος, παράγονται εξαίσια, και έχουν τις πλήρεις ενισχυτικές εγκαταστάσεις, αλλά είναι επίσης πολύ κατάλληλοι να λειτουργήσουν. Είναι καταλληλότερο για τις μικρές batch και τις μεθόδους παραγωγής πολυ-ποικιλίας. Ο εξοπλισμός έχει τις πλήρεις λειτουργίες και είναι κατάλληλος για την εξαγωγή νερού και την εξαγωγή οινοπνεύματος. Μπορεί να πραγματοποιήσει την εξαγωγή ατμοσφαιρικής και αρνητικής πίεσης και μπορεί να ανακτήσει το πτητικό πετρέλαιο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών  2

 

Επιπλέον, ο εξοπλισμός είναι επίσης εξοπλισμένος με έναν κενό μετατροπέα και ένα κιβώτιο ελέγχου, που είναι εύκολο να λειτουργηθεί, και μπορεί να επιτύχει την κανονική εξαγωγή θερμοκρασίας και τη συγκέντρωση χαμηλής θερμοκρασίας κανονική εξαγωγή θερμοκρασίας και κανονική συγκέντρωση θερμοκρασίας συγκέντρωση εξαγωγής χαμηλής θερμοκρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας και άλλες απαιτήσεις διαδικασίας.

 

«Η ηλεκτρική δομή θέρμανσης της μηχανής εξαγωγής και συγκέντρωσης είναι προηγμένη, χρηματοκιβώτιο, γρήγορα που θερμαίνει και δροσίζοντας, και ακόμη και που θερμαίνει. Η δεξαμενή είναι εξοπλισμένη με μια συσκευή αποσυμπίεσης ασφάλειας για να εξασφαλίσει ασφαλή χρήση.» Ο κατασκευαστής είπε ότι η reflux διαδικασία εξαγωγής μπορεί να πραγματοποιηθεί, μειώνοντας το χρόνο εξαγωγής και συγκέντρωσης και σώζοντας το διαλύτη. Το μοναδικό σχέδιο διαχωριστών λάδι-νερού ενσωματώνει την κενή λειτουργία μετατροπής για να καταστήσει την επίδραση χωρισμού λάδι-νερού καλύτερη. Ο εξοπλισμός αποτελείται από το γυαλί για την εύκολη παρατήρηση.

 

Οι εμπειρογνώμονες υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν μερικά πράγματα για να δώσουν το προσοχή κατά χρησιμοποίηση της φυσικών βοτανικών εξαγωγής και του συμπυκνωτή ιατρικής. Πάρτε τη μονάδα επανακυκλοφορίας θερμότητας για παράδειγμα, 4 το σημεία πρέπει να δοθούν προσοχή κατά χρησιμοποίηση της μονάδας επανακυκλοφορίας θερμότητας. Για να καθορίσει το ποσό ιατρικών υλικών σε κάθε δεξαμενή μέσω της επαλήθευσης, η αρχή reflux θερμότητας της εξαγωγής αποφασίζει ότι το ποσό υλικού είναι μεγαλύτερο από αυτό της πολυσύνθετης δεξαμενής εξαγωγής.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών  3

 

Δεύτερον, καθορίστε το χρόνο να αρχιστεί reflux σύμφωνα με τη συγκέντρωση της χημικής λύσης. Εάν του reflux χρόνου είναι πάρα πολύ στις αρχές και η συγκέντρωση του αποσπάσματος είναι χαμηλή, ο αποτελεσματικός χρόνος εξαγωγής θα παραταθεί. Εάν ο reflux χρόνος είναι πάρα πολύ αργά, ο κορεσμός του αποσπάσματος δεν είναι συμβάλλων στην εξαγωγή των ενεργών συστατικών και σπαταλά την ενέργεια.

 

«Μια ώρα μετά από την εξαγωγή (να βράσει), μέρος της υγρής ιατρικής πρέπει να τεθεί στη δεξαμενή συγκέντρωσης, και reflux και ο συγχρονισμός πρέπει να αρχίσουν. Σημειώστε ότι ο αέρας στη δεξαμενή πρέπει να αφαιρεθεί όταν βράζει η δεξαμενή εξαγωγής, διαφορετικά η πίεση θα παραχθεί στη δεξαμενή.» Εμπειρογνώμονες εν λόγω.

 

Τρίτον, η θερμοκρασία του reflux υγρού πρέπει να ελεγχθεί και όχι πάρα πολύ χαμηλός. Συγχρόνως, είναι απαραίτητο να ελεγχθεί η θερμοκρασία στη δεξαμενή εξαγωγής και να προσπαθήσει να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία. Η κρύα εξαγωγή (κάτω από 90℃) έχει τις λιγότερες ακαθαρσίες, την καλή σαφήνεια, την υψηλή αποδοτικότητα εξαγωγής θερμότητας, και τη φτωχή σαφήνεια.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η μηχανή εξαγωγής και συγκέντρωσης αφαιρεί αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες ιατρικό σε βοτανικό και βελτιώνει τη σταθερότητα των προετοιμασιών  4

 

Ο σκοπός είναι να ενισχυθεί η διάχυση και η διείσδυση της λύσης. Να βράσει Ruiran μπορεί να μειώσει τη διαφορά συγκέντρωσης της λύσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά θα διαλύσει πολλές μακρομοριακές ακαθαρσίες.

 

Τέταρτο, καθορίστε το χρόνο εξαγωγής και συγκέντρωσης. Η υπερβολική εξαγωγή θα αυξήσει τις ακαθαρσίες στη λύση εξαγωγής και θα καταστήσει τον πιό πρόσφατο χωρισμό δυσκολότερο. Εάν ο χρόνος είναι πάρα πολύ σύντομος, η εξαγωγή θα είναι ελλιπής, και οι πρώτες ύλες θα σπαταληθούν (η συγκέντρωση λύσης πρέπει να ελεγχθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαγωγής).

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.