Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων για ομοιόμορφη επικάλυψη στις φαρμακευτικές βιομηχανίες
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων για ομοιόμορφη επικάλυψη στις φαρμακευτικές βιομηχανίες

2024-06-04

Latest company news about Διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων για ομοιόμορφη επικάλυψη στις φαρμακευτικές βιομηχανίες

Διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων για ομοιόμορφη επικάλυψη στις φαρμακευτικές βιομηχανίες

Η φαρμακευτική βιομηχανία έχει την ανάγκη για σημαντικό εξοπλισμό. Τα δισκία και τα εμφιαλωμένα υγρά είναι δύο από τα πιο δημοφιλή προϊόντα.Ο κύριος σκοπός της επικάλυψης είναι να καλύψει τη μυρωδιάΕπιπλέον, είναι επίσης ευεργετικό στην παροχή φυσικής και χημικής προστασίας στο φάρμακο.Η επικάλυψη χρησιμεύει επίσης για τον προσδιορισμό της αποτελεσματικότητας της δοσολογίας..

Υπάρχουν πολλοί τύποι επικάλυψης δισκίων όπως το εντερικά επικαλυμμένο δισκίο, το επικαλυμμένο με λεπτό υμένιο δισκίο, το επικαλυμμένο με συμπίεση δισκίο και το επικαλυμμένο με ζάχαρη δισκίο.Το επιχρισμένο με ζάχαρη δισκίο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πολλοί από εμάς μπορεί να το γνωρίζουν.Χρησιμοποιείται συνήθως για τα παιδιά για να απορροφήσουν την πικρία του φαρμάκου, είναι επίσης χρήσιμο για φαρμακευτικά δισκία που είναι πολύ πικρά. Είναι πολύ αποτελεσματικό στην απορρόφηση της κακής μυρωδιάς και της πικρής γεύσης.Αυτός ο τύπος επικάλυψης δημιουργείται με την εξάτμιση του σιροπιού, δημιουργώντας αποτελεσματικά ένα παχύ στρώμα ζάχαρης και τείνει να είναι λαμπερό και φωτεινό χρώμα..

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων για ομοιόμορφη επικάλυψη στις φαρμακευτικές βιομηχανίες  0

 

Αρχή της μηχανής επικάλυψης δισκίων

ΑΜηχανή επικάλυψης δισκίωνείναι πολύ αποτελεσματικό όταν πρόκειται για την επικάλυψη της εξωτερικής επιφάνειας ενός δισκίου με ειδική λεπτή ταινία του υλικού επικάλυψης.Η βασική αρχή του υλικού επικάλυψης εφαρμόζεται σε ένα κινούμενο κρεβάτι από δισκίαΤα δισκία τοποθετούνται σε ένα κλειστό τύμπανο και περιστρέφονται με τροχιακό τρόπο με την επίδραση μιας ευθείας πλάκας.Το μέσο επικάλυψης ψεκάζει αυτόματα τα δισκία κατά τη διάρκεια αυτής της τροχιακής κίνησης με μια μέθοδο που αποφεύγει την υπερβολική επικάλυψη.

Επιπρόσθετα, στο τύμπανο έχουν τοποθετηθεί γωνιακές συσκευές για να βοηθηθούν στη διαδικασία ανάμειξης των δισκίων.Το πλεονέκτημα της χρήσης των φασών είναι ότι ανυψώνει και περιστρέφει τα δισκία για να διασφαλιστεί ότι όλα τα δισκία εκτίθενται πλήρως στην ψεκασμένη επικάλυψη.Η θερμοκρασία και ο όγκος του θερμού αέρα ρυθμίζονται και προορίζονται για την αποτελεσματική ξήρανση του μέσου επικάλυψης.Μηχανή επικάλυψης δισκίων περιλαμβάνει θήκη επικάλυψης, ψεκαστικά όπλα, καθώς και σωλήνες εξάτμισης και θέρμανσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων για ομοιόμορφη επικάλυψη στις φαρμακευτικές βιομηχανίες  1

 

Θεωρία του επεξεργαστή υγρού κρεβατιού

ΑΕπεξεργαστής υγρής βάσηςΒοηθά στη διαδικασία της επικάλυψης, της κοκκώσεως, της στρώσεως του φαρμάκου και της ξήρανσης του σωματιδιακού υλικού.Το υγρά στρώμα επικάλυψης εφαρμόζεται στη φαρμακευτική βιομηχανία χρησιμοποιώντας μια διαδικασία bottom-spray (Wurster) που εξασφαλίζει ομοιόμορφη επικάλυψηΑποτελείται από ένα υγροποιημένο στρώμα στερεών σωματιδίων που επιτρέπει στον θερμό αέρα να περάσει υπό υψηλή πίεση μέσω της πλάκας διανομής αέρα του δοχείου.Τα σωματίδια τοποθετούνται σε υγροποιημένη κατάσταση ανυψώνοντάς τα από τον πυθμένα και αναστέλλοντάς τα σε ένα ρεύμα αέραΟι πύλες ψεκασμού χρησιμοποιούνται για να ψεκάσουν το διάλυμα επικάλυψης το οποίο στεγνώνεται με ζεστό αέρα.

 

Αποτελεσματικότητα του επεξεργαστή υγρού

Το γεγονός ότι ο ίδιος εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοκκωτότητα κορυφής ψεκασμού, την επικάλυψη και την ξήρανση κορυφής ψεκασμού είναι πολύ επωφελές.Η μέθοδος αυτή εξασφαλίζει ομοιόμορφη επικάλυψηΑυτό το μηχάνημα χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία για να εξασφαλίσει ότι η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς ελαττώματα για την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας για τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.