Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Μετρώντας μηχανή
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Μετρώντας μηχανή

2021-11-30

Latest company news about Μετρώντας μηχανή

Μετρώντας μηχανή

 

Q1: Γιατί ο υπολογισμός ltmc-α επεξεργάζεται στη μηχανή απαιτεί το ύψος μπουκαλιών και τη διάμετρο ΚΑΠ για να κατασκευαστεί; Μπορεί να ρυθμιστεί;

Α: Το ύψος είναι διευθετήσιμο, και το ακροφύσιο τροφών γίνεται σύμφωνα με τη διάμετρο της ΚΑΠ μπουκαλιών. Η διάμετρος της ΚΑΠ μπουκαλιών είναι διαφορετική, και το ακροφύσιο σίτισης είναι διαφορετικό. Το μέγεθος του ακροφυσίου σίτισης δεν υπερβαίνει 3, και το ακροφύσιο σίτισης μπορεί να παρασχεθεί δωρεάν, το οποίο είναι κατάλληλο για τους πελάτες να αντικαταστήσουν.

 

Q2: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ηλεκτρικής και πνευματικής ημιαυτόματης μηχανής κάλυψης υπολογιστών γραφείου;

Α: Η ηλεκτρική μηχανή κάλυψης καλύπτει τα πλαστικά καλύμματα, η πνευματική μηχανή κάλυψης μπορεί καλύμματα αργιλίου ΚΑΠ, και το ύψος μπορεί να προσαρμοστεί.

 

Q3: Η διαφορά μεταξύ της μηχανής κάλυψης βιδών και της πτυχώνοντας μηχανής.

Α: Η μηχανή κάλυψης βιδών είναι κατάλληλη για τις πλαστικές κεφαλές κοχλίου, και η μηχανή κάλυψης είναι συνήθως κατάλληλη για κτύπημα-από τα καλύμματα και τα καλύμματα αργιλίου.

 

Q4: Ποια είναι τα υπολογίσιμα προϊόντα της μετρώντας μηχανής; Μπορούν οι μαλακές κάψες να μετρηθούν;

Α: Το υλικό δεν είναι μεγαλύτερο από 40mm, και ο εξοπλισμός μπορεί να μετρηθεί για την αυτόματη μετρώντας μηχανή καψών μας.

 

Q5: Το περισσότερο κανάλι, όσο γρηγορότερη η ταχύτητα ή τόσο μετρημένη;

Α: Τα περισσότερα κανάλια, όσο γρηγορότερη η ταχύτητα.

 

Q6: Πόσο ακριβής είναι η ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή για να μετρήσει τις κάψες;

Α: 100% ενώ μετρώντας κάψες στα μπουκάλια.

 

Q7: Πώς να καθαρίσει και να καθαρίσει την ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή;

Α: Συνήθως, όπως την ιατρική σκόνη, μπορείτε να το καθαρίσετε με μια ηλεκτρική σκούπα και να το σκουπίσετε με ένα υγρό ύφασμα που βυθίζεται στο οινόπνευμα.

 

Q8: Η ηλεκτρομαγνητική σφραγίζοντας μηχανή φύλλων αλουμινίου αργιλίου επαγωγής διαιρείται σε υδρόψυξη και αερόψυξη; Πώς να διακρίνει;

Α: Η υδρόψυξη είναι ακριβότερη από αεροψυίδα, και η υδρόψυξη απαιτεί μια δεξαμενή νερού. Αλλά η υδρόψυξη είναι καλύτερη να χρησιμοποιήσει στη γραμμή παραγωγής για την εργασία 24 ωρών. Έτσι εάν αγοράζετε τη μετρώντας γραμμή παραγωγής, προτείνουμε σε σας για να χρησιμοποιήσουμε τη σφραγίζοντας μηχανή επαγωγής αργιλίου υδρόψυξης.

 

Q9: Αυτό που είναι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην ταχύτητα παραγωγής της μετρώντας μηχανής.

Α: Υλικό μέγεθος, μετρώντας ποσότητα ανά μπουκάλι, διαφορετικό μετρώντας πρότυπο μηχανών, κ.λπ. Μπορείτε να μας πείτε τη μετρώντας ποσότητά σας και η επιθυμητή ικανότητα παραγωγής σας το μήνα, μπορούμε να υπολογίσουμε που είναι το καλύτερο μετρώντας πρότυπο μηχανών για την παραγωγή σας.

 

Q10: Η ταξινόμηση των μπουκαλιών unscrambler και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων κάθε κατηγορίας.

Α: Το περιστροφικό ημιαυτόματο μπουκάλι unscrambler πρέπει να βάλει τα μπουκάλια με το χέρι, το οποίο είναι κατάλληλο για τα αργά μπουκάλια εξοπλισμού και γυαλιού. Κανονικά καλούμε αυτήν την μηχανή ως αυτόματο πίνακα στροφής μπουκαλιών. Αυτή η μηχανή είναι κατάλληλη και για το πλαστικό μπουκάλι και για το μπουκάλι γυαλιού.

Το αυτόματο μπουκάλι unscrambler έχει τη μεγάλη ταχύτητα, τα οποία πρέπει να αλλάξουν τη φόρμα, και η ταχύτητα είναι σχετικά γρήγορη, αλλά είναι κατάλληλος μόνο για τα πλαστικά μπουκάλια.

 

Q11: Στο μπουκάλι unscrambler, εάν η διάμετρος του μπουκαλιού είναι διαφορετική, πρέπει να αλλάξω την περιστροφική πλάκα μέσα;

Α: Τα μπουκάλια με μια διάμετρο παρόμοια με 1cm μπορούν να μην πρέπει να αντικατασταθούν, και εάν διαφέρουν πάρα πολύ, η περιστροφική πλάκα φορμών πρέπει να αντικατασταθεί. Έτσι πρέπει να μας πείτε το διαφορετικό μέγεθος μπουκαλιών σας ενώπιον σας διαταγή η μηχανή.

 

Q12: Υπάρχει μια λειτουργία που μπορεί αυτόματα να ανιχνεύσει την ποσότητα σε κάθε μπουκάλι; Εάν όχι, ποια μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελέγξει.

Α: Δεν είναι δυνατό να ανιχνευθεί πόσα PC σε κάθε μπουκάλι, αλλά μόνο το βάρος του περιεχομένου μέσα, έτσι σαν εσείς θέλουν να ελέγξουν εάν η αρίθμηση είναι σωστή, η μηχανή μας έρχεται με το αυτόματο σύστημα ανίχνευσης και απόρριψης, αλλά κανονικά ο πελάτης θα προσθέσει επίσης τον ελεγκτή ενός βάρους μετά από να μετρήσει τη μηχανή για το συνολικό βάρος της αρίθμησης, η ακρίβεια μπορεί να φθάσει σε +/--0.4gram.

 

 

Q13: Μέσα στη μετρώντας μηχανή: Οι φωτοηλεκτρικοί αισθητήρες και τα μετρώντας φωτοηλεκτρικά κεφάλια αυξάνονται σύμφωνα με τον αριθμό υπολογισμού των καναλιών;

Α: Ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας είναι ο μετρώντας κύριος πίνακας. Τα 12 διοχετεύουν τη μετρώντας μηχανή έχουν μόνο έναν μετρώντας φωτοηλεκτρικό κύριο πίνακα. Υπάρχουν 12 φωτοηλεκτρικές περιοχές ανίχνευσης στον κύριο πίνακα. Από κοινού, 12 σιλό χρησιμοποιούνται για την απαλοιφή. Κάθε σιλό έχει 8 φωτοηλεκτρικά μάτια. Ανιχνεύστε τα αντικείμενα από τις διαφορετικές γωνίες και τα μετρήστε.

 

Q14: Ο αριθμός που τίθεται στη μετρώντας μηχανή είναι 60 ταμπλέτες. Θα μετρηθεί λιγότερο;

Α: Δεν θα υπάρξει καμία έλλειψη, επειδή ο αισθητήρας μετρά τον αριθμό μορίων. Εάν η αξία στόχων δεν επιτυγχάνεται, ο δονητής δεν θα σταματήσει, και ο συναγερμός θα ανησυχήσει πότε ο αριθμός είναι πάρα πολύ μεγάλος ή η έλλειψη συμβαίνει. Εάν έρθει με τη λανθασμένη αρίθμηση, η μηχανή θα απορρίψει το λανθασμένο μπουκάλι αρίθμησης.

 

 

Q15: Πώς να πραγματοποιήσει αυτόματη λειτουργία απόρριψης των πρότυπων countPro-σειρών μεγάλων μετρώντας μηχανών;

Α: Ο υπολογισμός των μορίων μέσω του φωτοηλεκτρικού ματιού ανιχνεύει εάν την ποσότητα που πέφτουν στο μπουκάλι είναι ακριβή, και απορρίπτει αυτόματα το λανθασμένο μπουκάλι.

 

 

Q16: Πόσα λίτρα είναι χοάνη 8 καναλιών της νέας μεγάλης μετρώντας μηχανής; Μπορεί να αντικατασταθεί με έναν μεγαλύτερο;

Α: Μπορέστε να προσαρμοστείτε σύμφωνα με τις απαιτήσεις, τα πρότυπα που ένα στη μετρώντας μηχανή είναι 40L.

 

 

 

Q17: Είναι το ύψος ζώνη μεταφορέων της μεγάλης μετρώντας μηχανής διευθετήσιμο;

Α: Ναι, η τυποποιημένη διευθετήσιμη σειρά είναι 850±50mm. Εάν έχετε τη διαφορετική απαίτηση στη ζώνη μεταφορέων heigh της μετρώντας μηχανής καψών, μπορείτε να μας πείτε και μπορούμε να προσαρμόσουμε για σας.

 

Q18: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του κατώτατου ορίου διαφάνειας και του παράγοντα διαφάνειας;

Α: Ρυθμίστε όταν το μήκος κατώτατων ορίων αλλάζει, και ρυθμίστε το συντελεστή διαφάνειας όταν χρησιμοποιούνται οι μαλακές κάψες.

 

Q19: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των παραμέτρων δόνησης επιβράδυνσης και των παραμέτρων δονητών;

Α: Η παράμετρος επιβράδυνσης αναφέρεται στη συχνότητα στην οποία ο δονητής πρέπει να επιβραδύνει μετά από την πρώτη αρίθμηση μπουκαλιών. Η παράμετρος δονητών είναι η συχνότητα δόνησης.

 

 

Q20: Η μαλακή μετρώντας μηχανή καραμελών, η ικανότητα είναι 30-60 ταμπλέτες, η παραγωγή: 30 μπουκάλια ανά λεπτό, που κάποιο είναι καλύτερο, countPro-8 και ltec-16;

Α: CountPro-8 είναι το καλύτερο, επειδή η μαλακή καραμέλα παράγει συχνά την κονιοποιημένη ζάχαρη, η μηχανή έχουν τις λειτουργίες του αυτόματου φυσήγματος σκονών και της αυτόματης ρύθμισης της πηγής φωτός, και η αρίθμηση είναι ακριβέστερη. Εάν ltec-16 χρησιμοποιούνται, είναι επίσης δυνατό, αλλά τα φωτοκύτταρα πρέπει να καθαριστούν τακτικά κατά τη διάρκεια της παραγωγής, και η παραγωγή πρέπει να σταματηθεί και να καθαριστεί πάλι.

 

 

Q21: Τα 8 διοχετεύει τη μετρώντας μηχανή να προσθέσει μια λειτουργία ανύψωσης, πρέπει να επιβεβαιώσει τις προδιαγραφές του μπουκαλιού; Μπορεί το ύψος από το λιμένα σίτισης στη ζώνη μεταφορέων να ανυψωθεί και να χαμηλώσουν; Επιπλέον, ποια είναι η διάμετρος της τροφής που ανοίγει υπό τους κανονικούς όρους;

Α: Τα 8 διοχετεύουν τη μετρώντας μηχανή έχουν μια λειτουργία ανύψωσης, και το μέγεθος μπουκαλιών πρέπει να επιβεβαιωθεί. Η τυποποιημένη διάμετρος είναι 35mm. Πρέπει να επιβεβαιώσετε τρία σημεία, το στόμα μπουκαλιών, το ύψος, και τη διάμετρο μπουκαλιών.

 

Q22: CountPro-2 που η διπλός-επικεφαλής αυτόματη μετρώντας μηχανή καψών, οι προδιαγραφές καψών είναι διαφορετική, πρέπει να αλλάξω τη φόρμα;

Α: Ναι, η φόρμα πρέπει να αλλαχτεί. Όπως το ltmc-α, η φόρμα πρέπει να αλλαχτεί. Αυτό το πρότυπο της μετρώντας μηχανής χρησιμοποιείται ειδικά για τον υπολογισμό των σκληρών καψών ζελατίνης.

 

Q23: Εάν υπάρχουν 2 προϊόντα (κάψες και ταμπλέτες) για την αυτόματη ηλεκτρονική μετρώντας μηχανή. Απαιτεί να αλλάξει τη φόρμα ενώ αλλάζουμε το προϊόν;

Α: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αλλαχτεί η φόρμα. Εάν το στοματικό μέγεθος μπουκαλιών σας έχει ένα διαφορετικό μέγεθος, πρέπει ακριβώς να αντικαταστήσετε το ακροφύσιο πλήρωσης του υπολογισμού της μηχανής.

 

Q24: Σειρά μεγάλων η μετρώντας μηχανών CountPro, τι είναι ο τρέχοντας χρόνος εργασίας πλήρη απόδοση πριν πέρα από τη θέρμανση της μηχανής;

Α: Η υψηλή ταχύτητα countPro-σειρών μας που μετρά Mahcine μπορεί να τρέξει για 24 ώρες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.