Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Μηχανή επιστρώματος
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Μηχανή επιστρώματος

2021-10-26

Latest company news about Μηχανή επιστρώματος

Μηχανή επιστρώματος

 

Q1: Ποιος είναι ο ρόλος του αποξηραντή στη μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών;

Α: Για δροσερό κάτω αέρα κολπίσκων και αφυδατώστε.

 

Q2: Η μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών δεν είναι γενικά σε επαφή με το οινόπνευμα;

Α: Βασικά κάποια ταινία απαιτεί το οινόπνευμα ως διαλύτη για το επίστρωμα ταμπλετών.

 

Q3: Ο ρόλος της αντλίας σιροπιού στη μηχανή επιστρώματος ταινιών ταμπλετών.

Α: Μια αντλία για δύο λόγους, αυτό είναι κατάλληλη και για το επίστρωμα ταινιών και για το επίστρωμα ζάχαρης.

 

Q4: Πόσο καιρό είναι η διαδικασία μιας batch στο επίστρωμα ταινιών ταμπλετών;

Α: Ο χρόνος απασχόλησης της μηχανής επιστρώματος είναι επίσης διαφορετικός σύμφωνα με την πραγματική παραγωγή και τον ιατρικό τύπο, βασικά 2-4 ώρες ανά batch.

 

Q5: Ένα μεταβλητό τύμπανο ντύνει τη μηχανή απαραιτήτως καλύτερα από μια μη-μεταβλητή μηχανή επιστρώματος τυμπάνων; γιατί;

Α: Η αλλαγή του βαρελιού μπορεί να πραγματοποιήσει το επίστρωμα με τα διαφορετικά ποσά σίτισης. Όταν το ποσό υλικού είναι μικρό, το τηγάνι επιστρώματος θα γίνει μικρότερο και η επίδραση επιστρώματος θα είναι καλύτερη.

 

Q6: Μπορεί η υψηλής απόδοσης χρήση μηχανών επιστρώματος ταινιών ταμπλετών BG-σειρών να κονιοποιήσει για το επίστρωμα;

Α: Αριθ. Αλλά η πρώτη ύλη της ταινίας ταμπλετών είναι με μορφή σκονών, πρέπει να προετοιμαστεί με το διαλύτη ή το νερό ή άλλο υγρό υλικό πρώτα στον ψεκασμό προς την επιφάνεια ταμπλετών και να ξεράνει.

 

Q7: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας υψηλής απόδοσης μηχανής επιστρώματος και ενός συνηθισμένου τηγανιού επιστρώματος ταμπλετών;

Α: Το μειονέκτημα του συνηθισμένου τηγανιού επιστρώματος έχει μια μακροπρόθεσμη, μεγάλη σκόνη, και τη φτωχή επίδραση επιστρώματος (ανώμαλη).

 

Q8: Μπορεί η απλή μηχανή επιστρώματος (BYC-σειρές) να ελέγξει τη θερμοκρασία;

Α: Ναι, μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία αέρα κολπίσκων και τη θερμοκρασία του τηγανιού επιστρώματος.

 

Q9: Μπορεί το απλό επίστρωμα να επεξεργαστεί το ζεστό αέρα χρήσης (BYC-σειρών) και τον κρύο αέρα στη μηχανή;

Α: Ναι.

 

Q10: Η κύρια διαφορά μεταξύ μιας απλής μηχανής επιστρώματος (BYC-σειρές) και μιας υψηλής απόδοσης μηχανής επιστρώματος (BG-σειρές)

Α: 1. Η υψηλής απόδοσης μηχανή επιστρώματος πραγματοποιείται σε ένα κλειστό σύστημα με την αρνητική πίεση, και δεν θα υπάρξει κανένα πέταγμα σκόνης.

2. Η υψηλής απόδοσης μηχανή επιστρώματος είναι εξοπλισμένη με έναν ανεμιστήρα κολπίσκων αέρα και έναν ανεμιστήρα αναρρόφησης. Η αναρρόφηση θα απορροφήσει τη σκόνη επιστρώματος επάνω στην επιφάνεια της ταμπλέτας, που εξασφαλίζει την επίδραση επιστρώματος και δεν θα προκαλέσει τα απόβλητα των υλικών.

3. Η υψηλής απόδοσης μηχανή επιστρώματος έχει μια λειτουργία αποθήκευσης τύπου για να εξασφαλίσει ότι οι διαφορετικές batch μπορούν γρήγορα να διαβάσουν τον τύπο χωρίς επαναρύθμιση.

4. Η υψηλής απόδοσης μηχανή επιστρώματος είναι εξοπλισμένη με ένα αυτόματο σύστημα ελέγχου αεροβαλβιδών για να ελέγξει αυτόματα τη θερμοκρασία και τον όγκο αέρα.

5. Η υψηλής απόδοσης μηχανή επιστρώματος έχει το α από τη λειτουργία περασμάτων, που μπορεί να πραγματοποιήσει την απευθείας λειτουργία της σίτισης και της απαλλαγής, εξασφαλίζοντας τη συνέπεια των παραμέτρων παραγωγής κάθε batch, και δεν πρέπει να θερμάνει εκ νέου, το οποίο μπορεί να είναι περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Q11: Ποια είναι η κατά προσέγγιση θερμοκρασία στο τηγάνι επιστρώματος;

Α: 40-60 βαθμοί Κέλσιος, αυτό πρέπει να βασιστούν στις πραγματικές ανάγκες.

 

Q12: Πόσο συχνά το φίλτρο μηχανών επιστρώματος αλλάζει;

Α: Σύμφωνα με τη χρήση της μηχανής, συστήνεται να αντικατασταθεί μία φορά το χρόνο για τον πρώτο και τα δεύτερα στάδια. (Συνήθως, τα αρχικά και δευτεροβάθμια φίλτρα μπορούν να καθαριστούν τρεις έως τέσσερις φορές.) Το υψηλής απόδοσης φίλτρο έχει μια μακρύτερη διάρκεια ζωής και μπορεί να αντικατασταθεί εάν είναι σπασμένη.

 

Q13: Ποιες είναι οι ιδιότητες της σκόνης επιστρώματος;

Α: Η σκόνη επιστρώματος αποτελείται συνήθως από talc, HPMC, τη χρωστική ουσία και άλλα υλικά, και τα συστατικά της σκόνης επιστρώματος μπορούν επίσης να καθοριστούν σύμφωνα με τις συγκεκριμένες ανάγκες.

 

Q14: Πόση σκόνη επιστρώματος χρειάζομαι για ένα χιλιόγραμμο των ταμπλετών;

Α: Αυτό εξαρτάται κυρίως από πόσο βάρος θέλετε να κερδίσετε, πόσο πυκνά το επίστρωμα ταινιών ή ζάχαρης είναι.

 

Q15: Πόσο καιρό είναι ο χρόνος επιστρώματος για μια batch; Ποιοι είναι οι παράγοντες επηρεασθε'ντες;

Α: 2-4 ώρες, αυτό πρέπει να βασιστούν στο κέρδος, τη θερμοκρασία και την υγρασία βάρους.

 

Q16: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του non-perforated τηγανιού και του διατρυπημένου τηγανιού της μηχανής επιστρώματος;

Α: Το non-porous δοχείο είναι καταλληλότερο για τους σβόλους.

 

Q17: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ μιας non-porous μηχανής επιστρώματος και μιας πορώδους μηχανής επιστρώματος; Υπάρχει μια διαφορά στα υλικά;

Α: Η non-porous μηχανή επιστρώματος χρησιμοποιείται γενικά για να παραγάγει τα ζαχαρωμένες μικρά μόρια ή τις ταμπλέτες κάτω από 3mm, και η πορώδης μηχανή επιστρώματος παράγει κυρίως τα προϊόντα επάνω από 3mm.

 

Q18: Τι συμπεριλαμβάνεται στο φίλτρο κολπίσκων αέρα;

Α: Το φίλτρο κολπίσκων αέρα διαιρείται σε τρία επίπεδα: αρχικό φίλτρο, δευτεροβάθμιο φίλτρο, και φίλτρο υψηλής αποδοτικότητας (φίλτρο HEPA).

 

Q19: Η διαφορά μεταξύ της ταινίας και του επιστρώματος ζάχαρης, κέρδος βάρους.

Α: Η ταινία, το γενικό κέρδος βάρους είναι 3%

Επίστρωμα ζάχαρης, κέρδος 20-50% βάρους

Για το επίστρωμα ζάχαρης, αλλάξτε το πυροβόλο όπλο ψεκασμού σε ένα dropper ακροφύσιο.

 

Q20: Πόσο καιρό είναι ο χρόνος επιστρώματος για μια batch ταμπλετών;

Α: 2-4 ώρες.

 

Q21: Ποια είναι η λειτουργία του αυτόματου συστήματος αεροβαλβιδών στη μηχανή επιστρώματος;

Α: Κατά να ταΐσει το υλικό για πρώτη φορά, ο ανεμιστήρας μπορεί να θερμαθεί ενώ η σίτιση, και η σκόνη που μπορούν να υπάρξουν καθ'οδόν μπορεί να αφαιρεθεί, εξοικονόμηση του χρόνου και καθαρισμός.

Αφότου ολοκληρώνεται η παραγωγή, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να σταματηθεί η μηχανή κατά την απαλλαγή και το επαν-σίτιση της δεύτερης batch υλικών, και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να περιμένει όλες τις παραμέτρους και άλλες παραμέτρους που επαναρυθμίζονται και επαν-άφιξη πρίν ταΐζει, ο οποίος κερδίζει χρόνο και εργασία.

 

Q22: Τι είναι παράκαμψη;

Α: Όταν το επίστρωμα μιας batch υλικών ολοκληρώνεται, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ξαναξεκινηθεί η μηχανή, να ρυθμιστεί η θερμοκρασία, να τεθούν οι τεχνικές παράμετροι, και να τεθεί έπειτα η επόμενη batch υλικών.

 

Q23: Εκτύπωση καμπυλών: Η καμπύλη θερμοκρασίας επιδεικνύεται στην οθόνη αφής. Ανάγκη να τυπωθεί και να συνδεθεί η μηχανή με USB;

Α: Αυτό πρέπει να κληθεί επίδειξη καμπυλών, καμπύλη θερμοκρασίας, ναι, αυτό μπορεί να τυπωθεί ή να διαβαστεί από USB. Εάν θέλετε να τυπώσετε, πρέπει να έχετε έναν εκτυπωτή ή ένα όργανο καταγραφής εγγράφου.

 

Q24: Τι είναι ένας αισθητήρας ζεστού αέρα;

Α: Ο αισθητήρας θερμοκρασίας ελέγχει τη θερμοκρασία θέρμανσης του αέρα.

 

Q25: Τι είναι υπέρυθρη θερμοκρασία;

Α: Η far-infrared μέτρηση θερμοκρασίας επιφάνειας ταμπλετών, αυτό μπορεί να αποτρέψει το υλικό από την αλλαγή λόγω του υψηλής θερμοκρασίας της ταμπλέτας, και η διαδικασία επιστρώματος μπορεί να σχεδιαστεί ακριβέστερα.

 

Q26: Ποιο είναι το ζυγίζοντας σύστημα;

Α: Αυτόματο ζυγίζοντας σύστημα για το διαλυτικό σκοπό προετοιμασιών.

 

Q27: Λειτουργία της αυτόματης βαλβίδας τρία.

Α: Αυτόματος έλεγχος του όγκου αέρα και από τη λειτουργία περασμάτων.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.