Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Αιτίες της ασυμμετρίας του μπλέντερ Β και της σωστής λειτουργίας
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Αιτίες της ασυμμετρίας του μπλέντερ Β και της σωστής λειτουργίας

2021-07-30

Latest company news about Αιτίες της ασυμμετρίας του μπλέντερ Β και της σωστής λειτουργίας

Αιτίες της ασυμμετρίας του μπλέντερ Β και της σωστής λειτουργίας

Λόγω της άριστης την απόδοσης του μπλέντερ Β και των σχετικά παραμέτρων πολυσύνθετων συστημάτων, εάν οι μη-επαγγελματίες δεν το καταλαβαίνουν, είναι εύκολο να υπάρξουν μερικές αποτυχίες σε πρόωρη χρήση, όπως η ασυμμετρία κατά χρησιμοποίηση του μπλέντερ Β, κατόπιν η εργασία μίξης ποιος είναι ο λόγος για την ασυμμετρία του μπλέντερ Β; Κατόπιν, πώς θα έπρεπε εμείς να ενεργοποιήσει το μπλέντερ Β; Κατωτέρω, θα σας εισαγάγω εν συντομία πώς να κάνω τη λειτουργία στο μπλέντερ Β και τη συντήρηση στο μπλέντερ Β.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αιτίες της ασυμμετρίας του μπλέντερ Β και της σωστής λειτουργίας  0

Λόγοι για την ασυμμετρία του μπλέντερ Β:

Το μπλέντερ Β που αναμιγνύει το βαρέλι είναι δύο ασυμμετρικοί κύλινδροι, φιαγμένοι από υψηλής ποιότητας κύκλο πιάτων ανοξείδωτου δ3mm304 ή SS316L και που διαμορφώνονται από τη στρογγυλή και στενή συγκόλληση. Διευκολύνετε τον καθαρισμό του σώματος κυλίνδρων αφότου αναμιγνύεται το υλικό.

Το σύστημα μετάδοσης μπλέντερ Β αποτελείται από τη μηχανή, το μειωτή, τον αλυσσοτροχό, το ρουλεμάν, τον άξονα μετάδοσης και άλλα μέρη. Ο άξονας μετάδοσης είναι σταθερά ενωμένος στενά στον τοίχο κυλίνδρων και ενισχυμένος με το πιάτο χάλυβα δ5.0mm. Δεν υπάρχει κανένα jitter, καμία εκκεντρικότητα, και χαμηλού θορύβου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εργασίας. Κατάλληλη συντήρηση, μακριά ζωή υπηρεσιών, σταθερή λειτουργία και άλλα χαρακτηριστικά.

Το πλαίσιο της μηχανής μίξης τύπων Β αποτελείται από τη συγκόλληση χάλυβα καναλιών, η οποία είναι ενωμένη στενά σταθερά, και το πλαίσιο αποτελείται από το ανοξείδωτο 304, και η επιφάνεια είναι επίπεδη και γρατσουνιά-ελεύθερη. Οι δύο άκρες του πλαισίου μετάδοσης είναι κινητές πόρτες, οι οποίες είναι κατάλληλες για τη συντήρηση και την επισκευή.

Ηλεκτρικά ελεγχόμενος και ευαίσθητος. Ο χρόνος μίξης ελέγχεται από έναν χρονικό ηλεκτρονόμο ψηφιακής επίδειξης. Ο χρόνος μίξης του μπλέντερ Β τίθεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της πραγματικής διαδικασίας παραγωγής της μίξης. Το κουμπί μέτρησης σε ίντσες χρησιμοποιείται για να κινήσει τον κύλινδρο προς την κατάλληλη θέση ή την απαλλαγή φόρτωσης της θέσης, και το υλικό είναι μέσα έξω. Μειώστε την ένταση εργασίας και βελτιώστε την αποδοτικότητα παραγωγής.

 

 

 
  τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αιτίες της ασυμμετρίας του μπλέντερ Β και της σωστής λειτουργίας  1

Σωστή λειτουργία του μπλέντερ Β:

 

Στην περίπτωση της μεταβίβασης των υλικών, ανοίξτε το λιμένα τροφών της μηχανής μίξης Β, κλείστε το λιμένα απαλλαγής σύμφωνα με τις τεχνικές απαιτήσεις ελέγχου, και βάλτε ένα συγκεκριμένο ποσό του υλικού στη χοάνη φόρτωσης μπλέντερ Β. Στο τέλος της τροφής, προκειμένου να αποτραπεί το υλικό από να ρεύσει έξω κατά τη διάρκεια της μίξης, το λιμένα τροφών πρέπει να κλείσουν και να κλειδωθεί.

Κατά τη διάρκεια του χρόνου λειτουργίας μηχανών, ανοίξτε το κουμπί δύναμης, γυρίστε το κουμπί στάσεων στο αριστερό, αρχίστε το αντίστροφο κουμπί αναμικτών τύπων Β, και ρυθμίστε την ταχύτητα μηχανών μέσα στη σειρά ταχύτητας που διευκρινίζεται στους τεχνικούς κανόνες για να αναμιχθεί το φορτίο σε 3-12R/min. Όταν μικτή materil φθάνει στους τεχνικούς κανόνες, μετά από το κουμπί ταχύτητας των ρυθμίζοντας στάσεων μηχανών, ο λιμένας απαλλαγής του αναμίκτη πρέπει να αντιμετωπίσει το έδαφος, και το κουμπί ταχύτητας της μηχανής ρύθμισης πρέπει να ρυθμιστεί 0 στη θέση β τον ταραχοποιό. Περιστραφείτε το κουμπί στάσεων στο δικαίωμα να εμποδιστεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Στο τέλος του Β το μπλέντερ είναι εξοπλισμένο με μια μηχανή και έναν μειωτή. Η δύναμη της μηχανής διαβιβάζεται στο μειωτή μέσω μιας ζώνης, και έπειτα ο μειωτής διαβιβάζεται στο βαρέλι Β μέσω μιας σύζευξης. Τα V-shaped βαρέλια χρησιμοποιούνται ένα προς ένα, και τα υλικά στο κινούμενο βαρέλι αναμιγνύονται, κάτω από, και σωστός μικτός στο βαρέλι.

Ο V-shaped αναμίκτης οργανώνει τον κινούμενο κύλινδρο με την επιβράδυνση της περιστροφής, και χρησιμοποιεί την ασυμμετρία που διαμορφώνεται από το άνισο μήκος των δύο κυλίνδρων του αναμίκτη για τη μίξη. Όταν ο αναμίκτης κινείται, λόγω της διαφοράς στην πιθανή ενέργεια, το υλικό αλλάζει από τη διαφοροποίηση στο συνδυασμό. Λόγω της διαφοράς στην πιθανή ενέργεια, μια πλευρική δύναμη παράγεται για να προωθήσει την οριζόντια μεταφορά του υλικού. Όταν τα υλικά αλλάζουν από το συνδυασμό στη διαφοροποίηση, λόγω των διαφορετικών υλικών επιπέδων, οι πλευρικές δυνάμεις παράγονται για να προωθήσουν την οριζόντια μεταφορά των υλικών.

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.