Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about μηχανή συσκευασίας τσαντών
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

μηχανή συσκευασίας τσαντών

2022-01-24

Latest company news about μηχανή συσκευασίας τσαντών

μηχανή συσκευασίας τσαντών

 

 

Q1: Τύπος ταινιών για τις υγρές συσκευάζοντας τσάντες.

Α: PET/ALU/PE.

 

Q2: Μπορεί μια πλήρως αυτόματη σύνδεση να χρησιμοποιηθεί στη μετάβαση από μια γαλακτωματοποιώντας μηχανή σε μια μηχανή συσκευασίας; Προσθέτετε μια αντλία χορήγησης της δόσης;

Α: Μια πλήρως αυτόματη σύνδεση από το γαλακτωματοποιητή στη μηχανή συσκευασίας μπορεί να επιτευχθεί, απαιτώντας τη χρήση μιας αντλίας μεταφοράς, συνήθως μια φυγοκεντρική αντλία ή μια περιστροφική αντλία.

 

Q3: Ελαφριά μηχανή επιθεώρησης: Τι τα πλεονεκτήματα υπάρχουν περισσότερα χρώματα των φω'των;

Α: Σημαίνει ότι η ελαφριά μηχανή επιθεώρησης μπορεί να ανιχνεύσει τα διαφορετικά πράγματα, καθώς επίσης και να ανιχνεύσει τα μπουκάλια των διαφορετικών χρωμάτων.

 

Q4: Πόσο κοστίζει για να προσθέσει ότι συγκολλήστε με θερμότητα σε μια τσάντα φερμουάρ;

Α: Η τυποποιημένη μηχανή συσκευασίας τσαντών έρχεται με συγκολλά με θερμότητα στο τέλος, κανένα συμπληρωματικό κόστος δεν απαιτείται, αλλά ανάλογα με τη δομή τσαντών, η ανοικτή δομή τσαντών μπορεί να απαιτήσει το συμπληρωματικό κόστος. Μετά από να γεμίσει το υλικό, η τσάντα φερμουάρ σφραγίζεται με τη θερμοκόλληση, και τη λουρίδα φερμουάρ δεν μπορεί από η μηχανή να κλείσει.

 

Q5: Τα πλεονεκτήματα της οριζόντιας μηχανής συσκευασίας τοποθέτησης μέσα σε σάκκο.

Α: 1. Η τη σειρά ρύθμισης μεγέθους της οριζόντιας τσάντας που ταΐζει και μηχανή συσκευασίας είναι ευρεία, ειδικά κατά κατασκευή των μεγάλων τσαντών, μπορεί να προσαρμοστεί. RotaTop-200 η περιστροφική μηχανή συσκευασίας τσαντών και η περιστροφική μηχανή συσκευασίας τσαντών rotaTop-300, το μέγιστο πλάτος τσαντών είναι μόνο 200mm και 300mm.

2. Τα οριζόντια τρεξίματα μηχανών συσκευασίας τσαντών οριζόντια, το οποίο είναι γρηγορότερο και μπορεί να παραγάγει δύο τσάντες κάποτε όταν το μέγεθος είναι κατάλληλο. Η περιστροφική ταχύτητα μηχανών συσκευασίας τσαντών είναι σταθερή σε 35 σε 40pouches/min λόγω της φυγοκεντρικής δύναμης. Επιπλέον, κατά πλήρωση των μεγάλων δόσεων των υλικών, την ταχύτητα θα είναι πιό αργή.

3. Όλοι οι μηχανισμοί μετάδοσης και οι μηχανικές δομές της οριζόντιας μηχανής συσκευασίας τσαντών είναι πίσω από τη μηχανή. Είναι ευκολότερο να καθαρίσει και περισσότεροι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της καθαρότερης παραγωγής. Η μηχανική μετάδοση της περιστροφικής μηχανής συσκευασίας τσαντών είναι κάτω από τη μηχανή. Κατά παραγωγή της σκόνης ή του υγρού, σε περίπτωση διαρροής, τη μηχανή δεν είναι εύκολο να καθαριστεί και εύκολο να διαβρωθεί.

4. Το πλάτος τσαντών της περιστροφικής μηχανής συσκευασίας τσαντών μπορεί να ρυθμιστεί με ένα κλειδί. Η οριζόντια μηχανή συσκευασίας τσαντών χρειάζεται τη χειρωνακτική ρύθμιση.

 

Q6: Η γεμίζοντας σειρά και η τιμή της περιστροφικής αντλίας.

Α: Η περιστροφική αντλία είναι ο μεταβιβάζοντας μεταφορέας, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το γεμίζοντας όγκο, και η μεταβιβάζοντας σειρά μπορεί να φθάσει σε 51200m ³ /h.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.