Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Αυτόματη υγρή σίτιση
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Αυτόματη υγρή σίτιση

2022-02-25

Latest company news about Αυτόματη υγρή σίτιση

Αυτόματη υγρή σίτιση

 

Q1: Χρειάζομαι μια δεξαμενή απομονωτών πρίν γεμίζω, και πώς συνδέεται με τη μηχανή;

Α: Η δεξαμενή απομονωτών έχει δύο λειτουργίες, που αποθηκεύουν τις πρώτες ύλες και που σταθεροποιούν τη γεμίζοντας πίεση, η οποία είναι πολύ απαραίτητη για την πλήρωση της ακρίβειας.

 

Q2: Πώς να επιλέξει μια φυγοκεντρική αντλία και μια αντλία στροφέων;

Α: Οι αντλίες στροφέων χρησιμοποιούνται συνήθως για τα ιξώδη υλικά, ή τα υλικά που είναι επιρρεπές σε άφρισμα περιστρέφονται επίσης. Η φυγοκεντρική αντλία είναι κατάλληλη για τα υλικά με την καλή ρευστότητα και μη εύκολη στον αφρό.

 

Q3: Ιξώδες, το υλικό κολλών φορτώνει όπως το νερό;

Α: Για τα ιξώδη υλικά, οι αντλίες στροφέων, οι αντλίες εργαλείων ή οι εύκαμπτες αντλίες συστήνονται, και οι φυγοκεντρικές αντλίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το νερό.

 

Q4: Σύγκριση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της εμβολοφόρου αντλίας και της περισταλτικής αντλίας.

Α: Η γεμίζοντας ακρίβεια της περισταλτικής αντλίας δεν είναι τόσο καλή όσο η εμβολοφόρος αντλία

Περισταλτική ακρίβεια αντλιών: Γεμίζοντας ακρίβεια: ≤±3%.

Ακρίβεια εμβολοφόρων αντλιών: Γεμίζοντας ακρίβεια: ≤±1.5%.

Τα πλεονεκτήματα της περισταλτικής αντλίας: εύκολο να καθαρίσει, εύκολος να ρυθμίσει τον όγκο (μέσω της οθόνης αφής), το υλικό δεν αγγίζει το μέταλλο, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την παραγωγή batch ποικίλων υλικών, εκτός από το σωλήνα, δεν υπάρχει κανένα τρωτό μέρος, και η δομή είναι απλή και εύκολο να λειτουργηθεί.

Οι εμβολοφόρες αντλίες είναι O-ring σφραγίδες που πρέπει να αντικατασταθούν τακτικά, με τη μηχανική μετάδοση που διατηρεί, και που καθαρίζει για να αποσυντεθούν. Έχει την καλή ακρίβεια και ανήκει στην ποσοτική πλήρωση.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.