Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο

2021-04-12

Latest company news about Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο

Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο

- Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις συνυπάρχουν στις φαρμακευτικές επιχειρήσεις μηχανημάτων -

 

Η ιατρική πρώτης ύλης, επίσης γνωστή ως ενεργά συστατικά φαρμάκων, γίνεται από τη χημική σύνθεση, την εξαγωγή εγκαταστάσεων ή τη βιοτεχνολογία, αλλά οι ασθενείς δεν μπορούν να πάρουν άμεσα το υλικό, γενικά ανάγκη να προστεθούν τα έκδοχα, επεξεργασία, μπορούν να γίνουν στην άμεση χρήση των φαρμάκων. Αυτή τη στιγμή, η Κίνα έχει γίνει μια από τις κύριες αγορές API στον κόσμο. Με την επιτάχυνση της ιατρικής πολιτικής μεταρρύθμισης της Κίνας τα τελευταία χρόνια, ο αριθμός νέων εγγραφών DMF στην Κίνα έχει αυξηθεί κάθε χρόνο, και η κλίμακα εξαγωγής του API έχει αρχίσει επίσης να αυξάνεται γρήγορα.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο  0

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του εθνικού γραφείου των στατιστικών, το 2019, η παραγωγή των χημικών ακατέργαστων φαρμάκων στην Κίνα θα φθάσει σε 2,769 εκατομμύρια τόνοι, μια ετήσια αύξηση 20,2% το 2020, η παραγωγή των χημικών ακατέργαστων φαρμάκων στην Κίνα θα φθάσει σε 2,734 εκατομμύρια τόνοι, μια ετήσια αύξηση 2,7%. Επιπλέον, η έκθεση σχετικά με τη σε βάθος έρευνα και την πρόβλεψη προοπτικής επένδυσης της βιομηχανίας API της Κίνας από το 2020 ως το 2024 επίσης δείχνει ότι το 2019, η κλίμακα αγοράς του API της Κίνας έχει φθάσει 257,929 δισεκατομμύρια σε yuan, με μια ετήσια αύξηση 6,4%.

 

Η ανάλυση βιομηχανίας δείχνει ότι μεσοπρόθεσμος και μακροπρόθεσμος, με τη βαθμιαία μεταφορά της ικανότητας παραγωγής API στην ειρηνικοασιατική περιοχή και την αύξηση της απαίτησης API κάτω από τη συγκεντρωμένη προμήθεια, η αγορά API της Κίνας θα συνεχίσει να επεκτείνεται. Εντούτοις, κάτω από το υπόβαθρο του μικρού διεσπαρμένου χάους στην εγχώρια βιομηχανία API, καθώς επίσης και τον ανταγωνισμό χαμηλής τιμής μεταξύ των επιχειρήσεων, τη σοβαρή απώλεια των πόρων, την υπερχωρητικότητα και άλλα προβλήματα, η βιομηχανία αναμένει ότι η εγχώρια βιομηχανία API θα περάσει από μια περίοδο μετασχηματισμού και θα εισαγάγει ένα νέο στάδιο ανάπτυξης. Σε αυτό το στάδιο, η βιομηχανία θεωρεί ότι ολόκληρη η βιομηχανία API θα υποβάλει επίσης υψηλότερο και περισσότερες απαιτήσεις για την τυποποιημένη δυνατότητα ανάπτυξης και ελέγχου δαπανών των επιχειρήσεων API.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο  1

 

Σε αυτό το πλαίσιο, η βιομηχανία θεωρεί ότι στο μέλλον, η προστασία του περιβάλλοντος και η πράσινη διαδικασία API θα είναι η βασική κατεύθυνση ανάπτυξης της εθνικής βιομηχανίας. Επηρεασθε'ν από αυτό, αναμένεται ότι η φαρμακευτική βιομηχανία εξοπλισμού API θα αναγγείλει επίσης μέσα περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης. Ιδίως, χαμηλού κόστους, υψηλής απόδοσης, η εξοικονόμηση ενέργειας και ο φαρμακευτικός εξοπλισμός προστασίας του περιβάλλοντος μπορούν να οδηγήσουν τη νέα τάση της παραγωγής API.

 

Γίνεται κατανοητό ότι, στην πραγματικότητα, πολλές εσωτερικές επιχειρήσεις εξοπλισμού API έχουν αρχίσει να καταβάλλουν συνεχείς προσπάθειες στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος και της ενέργειας - αποταμίευση. Παραδείγματος χάριν. Με την ξήρανση των κατασκευαστών εξοπλισμού, μέσω της συνεχούς ενίσχυσης της επένδυσης Ε&Α, για να δημιουργήσει τον εξοπλισμό ευνοϊκής για το περιβάλλον και παραγωγής εξοικονόμησης ενέργειας API. Η επιχείρηση έχει την οργάνωση μια ειδική επιχείρηση προστασίας του περιβάλλοντος και ένα ενισχυτικό πειραματικό κέντρο εφαρμοσμένης μηχανικής, και καθιέρωσε επίσης τα βασικά στοιχεία της ενέργειας - αποταμίευση και σχέδιο προϊόντων προστασίας του περιβάλλοντος για να αναπτύξει ενεργά και να παραγάγει τον πράσινο εξοπλισμό. Αυτή τη στιγμή, έχει επιτύχει βαθμιαία τις καλές οικονομικές και κοινωνικές παροχές.

 

Πολλές άλλες επιχειρήσεις ενσωματώνουν τις νέες τεχνολογίες στην Ε&Α και την παραγωγή του εξοπλισμού API. Παραδείγματος χάριν, μερικές επιχειρήσεις έχουν αναπτύξει μια λυοφιλοποιώντας μηχανή υγρού αζώτου που χρησιμοποιεί το υγρό άζωτο ως κρύα πηγή για να καταψύξει το σύστημα μια νέα διαδικασία αποστείρωσης που μπορεί να μεταφέρει το αεριώδες νερό στη λυοφιλοποιώντας σωλήνωση μηχανών στο πλαίσιο της δράσης του υπάρχοντος κενού συστήματος για τη αποστείρωση και την απολύμανση υπεροξειδίου υδρογόνου μια πλήρως αυτόματη solid-liquid λύση χωρισμού που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη ζήτηση εργασίας και τις δαπάνες επεξεργασίας απόβλητου ύδατος, και βελτιώνει την αποκατάσταση προϊόντων και ούτω καθεξής. Επιπλέον, μερικές επιχειρήσεις έχουν την οργάνωση μια πεπειραμένη τεχνική ομάδα ειδικευμένη στον εξοπλισμό ανταλλαγής θερμότητας, που στοχεύει στην ενέργεια - μείωση αποταμίευσης και κατανάλωσης, και είναι δεσμευμένες στην παροχή των πελατών τις αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση μείωσης του κόστους και αποδοτικότητας.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η βιομηχανία API εισάγει ένα νέο στάδιο  2

 

Γενικά, αυτοί οι νέες τεχνολογίες, νέος εξοπλισμός και νέες λύσεις των τρεχουσών φαρμακευτικών επιχειρήσεων εξοπλισμού υποστηρίζουν περαιτέρω σθεναρά διαδικασίας για την υψηλής ποιότητας παραγωγή των επιχειρήσεων API. Καθώς η βιομηχανία API εισάγει τον επιχειρηματικό κύκλο, αναμένεται ότι η αγορά εξοπλισμών API θα αυξηθεί επίσης. Εντούτοις, αξίζει ότι οι ευκαιρίες συνυπάρχουν συχνά με τις προκλήσεις. Επομένως, επωφεμένος της ευκαιρίας, οι επιχειρήσεις εξοπλισμού API πρέπει επίσης να προσαρμοστούν συνεχώς στη νέες ζήτηση και τις απαιτήσεις της αγοράς, να καινοτομήσουν εξοπλισμός και τεχνολογία, και να βελτιώσουν τη δομή εξοπλισμού, ώστε να ενισχυθεί η βιομηχανία API να αναπτυχθεί με την υψηλότερη ποιότητα και να παρέχουν στους χρήστες περισσότερους και τις καλύτερες υπηρεσίες.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.