Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος

2021-09-28

Latest company news about Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος

Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος

 

Η λυοφιλοποιώντας διαδικασία είναι μια σύνθετη διαδικασία μεταφοράς θερμότητα και μάζα, που περιλαμβάνει την ψύξη, το κενό, την ηλεκτρονική, τη χημεία, την κρυογόνο ιατρική και άλλες πειθαρχίες, με το υψηλό τεχνικό περιεχόμενο και τις σύνθετες διαδικασίες λυοφιλοποίησης. Στην ιατρική παραδοσιακού κινέζικου, τα τρόφιμα και άλλες βιομηχανίες, ο κενός στεγνωτήρας παγώματος είναι ένας από το δημοφιλέστερο εξοπλισμό.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος  0

 

Από τη δομική άποψη, ο κενός στεγνωτήρας παγώματος είναι ένας συνδυασμός συστήματος ψύξης, κενού συστήματος, συστήματος επανακυκλοφορίας θερμότητας, και ξεραίνοντας συστήματος, με αυτόν τον τρόπο εισάγοντας έναν νέο τύπο του γραφείου, ο οποίος μπορεί να κάνει την αποδοτικότερη χρήση του διαστήματος υλικής αποθήκευσης στο γραφείο. Εκτελέστε την κενή ξήρανση παγώματος. Αυτή τη στιγμή, ο κενός στεγνωτήρας παγώματος είναι κατάλληλος για τα διάφορα υλικά όπως οι πρώτες ύλες, τα κινεζικά βοτανικά φάρμακα, οι φαρμακευτικοί μεσάζοντες, και τα τρόφιμα.

 

Σύμφωνα με τη βιομηχανία, όταν λειτουργεί ο κενός στεγνωτήρας παγώματος, το ποσοστό ξήρανσης είναι ένα σημείο της μεγάλης ανησυχίας στους χρήστες. Εντούτοις, σε πραγματική λειτουργία, συχνά διαπιστώνεται ότι το ποσοστό ξήρανσης δεν είναι ικανοποιητικό. Έτσι, ποιοι είναι οι παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης του κενού στεγνωτήρα παγώματος;

 

 

Υλικό ποσοστό προκατάψυξης

 

Γίνεται κατανοητό ότι η προκατάψυξη των υλικών είναι το πρώτο πράγμα που ο στεγνωτήρας παγώματος πρέπει να κάνει όταν λειτουργεί. Η προκατάψυξη μπορεί να διαιρεθεί σε γρήγορο πάγωμα και να επιβραδύνει το πάγωμα. Το μέγεθος των κρυστάλλων που διαμορφώνονται κατά τη διάρκεια του παγώματος έχει επιπτώσεις πολύ στο γενικό ποσοστό ξήρανσης και το ποσοστό διάλυσης του ξηρού προϊόντος.

 

Συγκεκριμένα, η διαδικασία του γρήγορου παγώματος και του αργού παγώματος έχει τις ακόλουθες διαφορές: τα κρύσταλλα πάγου που παράγονται με το γρήγορο πάγωμα είναι μικρότερα, και τα κρύσταλλα πάγου που παράγονται με το αργό πάγωμα είναι μεγαλύτερα. Τα μεγάλα κρύσταλλα πάγου είναι συμβάλλοντα στην εξάχνωση, ενώ τα μικρά κρύσταλλα πάγου δεν είναι συμβάλλοντα στην εξάχνωση. Γρήγορα να παγώσει οδηγεί στο χαμηλό ποσοστό εξάχνωσης και το γρήγορο ποσοστό εκρόφησης το αργό πάγωμα οδηγεί στο γρήγορο ποσοστό εξάχνωσης και το αργό ποσοστό ψηφίσματος.

 

Επομένως, η βιομηχανία που επισημαίνει ότι η ταχύτητα της προκατάψυξης πρέπει να πιαστεί ακριβώς σύμφωνα με τα υλικά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος  1

 

Η πίεση στην αίθουσα λυοφιλοποίησης

 

Σύμφωνα με τη βιομηχανία, η πίεση στην ξεραίνοντας αίθουσα έχει επιπτώσεις άμεσα στο ποσοστό μεταφοράς θερμότητας και μάζας (υδρατμός). Μεταξύ τους, από την άποψη της μαζικής μεταφοράς, όσο χαμηλότερης η πίεση, ο καλύτερος, και για τη μεταφορά θερμότητας, όσο υψηλότερη η πίεση, ο καλύτερος.

 

Δεδομένου ότι ο μαζικός ρυθμός μεταφοράς καθορίζεται κυρίως από τη θερμοκρασία και την πίεση της διεπαφής εξάχνωσης και της επιφάνειας του στρώματος ξήρανσης, για να αυξήσουν το ποσοστό διαφυγών υδρατμού στο στρώμα ξήρανσης, υπάρχουν γενικά δύο διαδικασίες: αυξήστε τη θερμοκρασία της διεπαφής εξάχνωσης για να κάνετε το υδρατμό διεπαφών τις αυξήσεις πίεσης. Ή αυξήστε το κενό της ξεραίνοντας αίθουσας και μειώστε την πίεση ατμού στην επιφάνεια του στρώματος ξήρανσης.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος  2

 

Υλική μορφή

 

Αναφέρεται ότι στη διαδικασία λυοφιλοποίησης, η μορφή παγώματος - τα ξηρά υλικά διαιρούνται συνήθως σε στερεό και υγρό. Το φαινόμενο ειδικό βάρος του στερεού και η συστατική πυκνότητα του υγρού και οι δύο έχουν επιπτώσεις στον παγώνοντας χρόνο του υλικού.

 

Υγρό φορτίο βάρους

 

Γίνεται κατανοητό ότι όταν λυοφιλοποιούνται τα υλικά, υπάρχει μια ορισμένη αναλογία της επιφάνειας στο υλικό πάχος μετά από να συσκευαστεί στα εμπορευματοκιβώτια. Κατά ξήρανση, ξηρό υγρό τη φορτίο βάρους ανά περιοχή μονάδων του δίσκου είναι ένας σοβαρός παράγοντας στον καθορισμό του χρόνου ξήρανσης.

 

Γενικά, thinner το πάχος της υλικής συσσώρευσης, όσο γρηγορότερη η ταχύτητα μεταφοράς θερμότητας και μάζας, και τόσο κοντύτερος ο χρόνος ξήρανσης. Εντούτοις, εάν το υλικό είναι λεπτό, θα υπάρξει λιγότερο υλικό ξηρό ανά batch ανά λυοφιλοποιημένη μονάδα περιοχή, η οποία θα είναι ασύμφορη για να αυξήσει το πάγωμα μονάδων - ξηρά περιοχή και η παραγωγή ανά χρόνο μονάδων. Επομένως, οι περιεκτικές εκτιμήσεις πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τα υλικά.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των παραγόντων που έχουν επιπτώσεις στο ποσοστό ξήρανσης κενού στεγνωτήρα παγώματος  3

 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλά είδη κενού εξοπλισμού λυοφιλοποίησης στην αγορά, και πολλοί χρονικοί κατασκευαστές έχουν ενημερώσει και έχουν αναβαθμίσει τον αυτόματο έλεγχό τους προκειμένου να βελτιωθεί η αποδοτικότητα ξήρανσης. Μερικοί κατασκευαστές εξοπλισμού είπαν ότι ο νέος τύπος του εξοπλισμού λυοφιλοποίησης έχει αλλάξει την κουραστική λειτουργία στη διαδικασία ξήρανσης παρελθόντος, απέτρεψαν την υλική ρύπανση, και πραγματοποίησαν την αυτοματοποίηση της ξήρανσης και την εξάχνωση. Το σχετικό πρόσωπο που υπεύθυνο εν λόγω, «αυτό το πρότυπο έχει τη θέρμανση ραφιών και τις προγραμματίσημες λειτουργίες, μπορεί να απομνημονεύσει την καμπύλη λυοφιλοποίησης, και έρχεται με μια λειτουργία εξαγωγής u-δίσκων, η οποία το καθιστά ευκολότερο να παρατηρήσει τη διαδικασία λυοφιλοποίησης του υλικού.»

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.