Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών

2021-03-31

Latest company news about Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών

Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών

 

Η μηχανή επιστρώματος ταινιών είναι ένα είδος εξοπλισμού που ενσωματώνει ισχυρός τρέχων, αδύνατος τρέχων, υδραυλικός και πνευματικός. Στη βιομηχανία φαρμάκων, χρησιμοποιείται συχνά στο επίστρωμα ζάχαρης, το επίστρωμα ταινιών και άλλες διαδικασίες επιστρώματος της κινεζικής και δυτικής ιατρικής. Το επίστρωμα ταινιών έχει το φωτεινό χρώμα μετά από να γυαλίσει, και το πλήρες παγιωμένο επίστρωμα που παράγεται από την κρυστάλλωση της ζάχαρης στην επιφάνεια μπορεί όχι μόνο να αποτρέψει το τσιπ από την οξείδωση, την επιδείνωση, την υγρασία ή την αεριοποίηση, αλλά και να καλύψει επάνω την ανήσυχη μυρωδιά του τσιπ. Τα τελευταία χρόνια, με τη συνεχή ανάπτυξη της βιομηχανίας φαρμάκων της Κίνας, η ζήτηση στην αγορά της μηχανής επιστρώματος ταινιών είναι επίσης ιδιαίτερη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών  0

 

Από την άποψη της δομής, η μηχανή επιστρώματος ταινιών αποτελείται κυρίως από την κύρια μηχανή (αρχική μηχανή επιστρώματος ζάχαρης), το ελέγξιμο σύστημα ζεστού αέρα θερμοκρασίας δωματίου, αυτόματο σύστημα ψεκασμού για το υγρό και το αέριο. Η κύρια μηχανή μπορεί να είναι κανονισμός ταχύτητας μεταβλητός-συχνότητας, ο οποίος μπορεί να ψεκάσει τα έκδοχα επιστρώματος επάνω στην επιφάνεια ταμπλετών με το υψηλό πυροβόλο όπλο ψεκασμού διάσπασης σε άτομα. Συγχρόνως, η ταμπλέτα κάνει τη συνεχή και σύνθετη μετακίνηση τροχιάς στο δοχείο επιστρώματος, έτσι ώστε το υγρό επιστρώματος είναι ομοιόμορφα τυλιγμένο στον πυρήνα ταμπλετών. Υπάρχει ελεγχόμενος ζεστός αέρας θερμοκρασίας δωματίου στο δοχείο για να ξεράνει την ταμπλέτα συγχρόνως, έτσι ώστε η επιφάνεια ταμπλετών μπορεί γρήγορα να διαμορφώσει μια στερεά, λεπτή, πλήρη και ομαλή ταινία επιφάνειας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών  1

 

Σήμερα, η μηχανή επιστρώματος ταινιών έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στη βιομηχανία φαρμάκων, αλλά με την ποιότητα σκονών επιστρώματος αμετάβλητη, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν περιστασιακά μερικές αποτυχίες στη λειτουργία επιστρώματος, όπως να κολλήσουν, πάγωμα, που γεφυρώνει και ούτω καθεξής. Εν προκειμένω, μερικοί τεχνικοί εργοστασίων είπαν ότι αυτά είναι κοινά προβλήματα, εφ' όσον κυριαρχείτε τις αντίστοιχες λύσεις, εσείς δεν μπορεί πλέον να ενοχληθεί από τους. Ο συντάκτης απαριθμεί 8 κοινά ελαττώματα και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών, η οποία είναι μόνο για την αναφορά στη βιομηχανία.

 

Συγκολλητικό φύλλο

Ο κύριος λόγος για είναι ότι το ποσό ψεκασμού είναι πάρα πολύ γρήγορο, το οποίο παραβιάζει την αρχή της διαλυτικής ισορροπίας εξάτμισης και κάνει τα φύλλα να εμμείνουν ο ένας στον άλλο. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσό ψεκασμού υγρού επιστρώματος πρέπει να μειωθεί, η θερμοκρασία ζεστού αέρα πρέπει να αυξηθεί, και η ταχύτητα του λέβητα πρέπει να αυξηθεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών  2

 

Παγετός ψεκασμού

Εάν υπάρχει «παγετός ψεκασμού» στην επιφάνεια της ταινίας ιματισμού, δεν είναι απαραίτητο να κάνει να βρωμίσει. Αυτό το φαινόμενο προκαλείται από την υψηλή υγρασία του ζεστού αέρα, της μεγάλης απόστασης ψεκασμού και της φτωχής επίδρασης διάσπασης σε άτομα. Αυτή τη στιγμή, πρέπει μόνο να μειώσουμε τη θερμοκρασία κατάλληλα, να κοντύνουμε τη σειρά ψεκασμού και να βελτιώσουμε την επίδραση διάσπασης σε άτομα.

 

Η πορτοκαλιά ταινία φλούδας εμφανίστηκε

Εάν ξηρός - τα φρούτα δεν είναι κατάλληλα ξηρά, η πίεση ψεκασμού της λύσης επιστρώματος είναι χαμηλή, και τα σταγονίδια θα θερμαθούν και θα συγκεντρωθούν στο διαφορετικό βαθμό. Σε αυτήν την περίπτωση, το ποσοστό εξάτμισης πρέπει να ελεγχθεί αμέσως και η πίεση ψεκασμού αυξήθηκε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών  3

 

Τα σημεία χρώματος εμφανίζονται

Το σημείο χρώματος προκαλείται από την ανώμαλη μίξη ή την ανεπαρκή λεπτομέρεια του στερεού κατά τον προετοιμασία της λύσης επιστρώματος. Αυτό υπενθυμίζει επίσης στους χρήστες για να αναμίξει τη λύση επιστρώματος καλά.

 

Υπάρχουν ρωγμές στην επιφάνεια της ταμπλέτας

Εάν το υγρός-στερεό περιεχόμενο επιστρώματος δεν επιλέγεται κατάλληλα, η ταχύτητα μηχανών επιστρώματος ταινιών είναι πάρα πολύ γρήγορη, και ο όγκος ψεκασμού είναι πάρα πολύ μικρός, η απόδοση των ταμπλετών θα εμφανιστεί ρωγμές, ράγισμα, ξεφλούδισμα ή ένδυση ακρών ταμπλετών. Προκειμένου να αποφευχθεί αυτή η κατάσταση, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει το κατάλληλο υγρός-στερεό περιεχόμενο επιστρώματος, και να ρυθμίσει την ταχύτητα περιστροφής και το ποσό ψεκασμού κατάλληλα. Εντούτοις, εάν η σκληρότητα του πυρήνα είναι πάρα πολύ φτωχή, η διατύπωση και η διαδικασία του πυρήνα πρέπει να βελτιωθούν.

 

Υπάρχουν οπές καρφίτσας στην επιφάνεια της ταινίας

Εάν οι οπές καρφίτσας βρίσκονται στην επιφάνεια της ταινίας επιστρώματος, αυτή η κατάσταση προκαλείται αεροπορικώς πάρα πολύς που περιλαμβάνεται κατά την προετοιμασία της λύσης επιστρώματος. Την οι χρήστες πρέπει να αποφύγουν σε πάρα πολύ αέρα κατά μίξη του υγρού.

 

Υπάρχει μια διαφορά χρώματος μεταξύ των ταμπλετών

Η διαφορά χρώματος προκαλείται από τον ανώμαλο ανεμιστήρα, το υπερβολικό υγρός-στερεό περιεχόμενο και τη χαμηλή ταχύτητα της μηχανής επιστρώματος. Αυτή τη στιγμή, η γωνία ψεκασμού του πυροβόλου όπλου ψεκασμού πρέπει να ρυθμιστεί, το στερεό περιεχόμενο του υγρού επιστρώματος πρέπει να μειωθεί, και η ταχύτητα περιστροφής της μηχανής επιστρώματος ταινιών πρέπει να αυξηθεί κατάλληλα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ανάλυση των κοινών ελαττωμάτων και αντίμετρα της μηχανής επιστρώματος ταινιών  4

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.