Να στείλετε μήνυμα
Ειδήσεις
Σπίτι > Ειδήσεις > Company news about 10 Εύκολα Βήματα για να Καθαρίζετε το Τυμπέλι σας
Γεγονότα
Μας ελάτε σε επαφή με
86-0577-65158944
Επαφή τώρα

10 Εύκολα Βήματα για να Καθαρίζετε το Τυμπέλι σας

2024-06-11

Latest company news about 10 Εύκολα Βήματα για να Καθαρίζετε το Τυμπέλι σας

10 Εύκολα Βήματα για να Καθαρίζετε το Τυμπέλι σας

 

Τίποτα δεν μπορεί να επιβραδύνει την παραγωγή όπως ο εξοπλισμός που δεν λειτουργεί σωστά ή σταματά να λειτουργεί εντελώς.Η προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού είναι απαραίτητη και συμβάλλει στη διατήρηση της αποτελεσματικής και ομαλής λειτουργίας των φαρμακευτικών πιεστών δισκίων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 10 Εύκολα Βήματα για να Καθαρίζετε το Τυμπέλι σας  0

 

Οι πρέσες για ταμπλέτες που δεν συντηρούνται καλά μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, δημιουργώντας ελαττωματικά προϊόντα που είναι ελαττωματικά διαμορφωμένα, μολυσμένα ή περιέχουν ακατάλληλες δόσεις.Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα για τη διατήρηση του πιεστή σας είναι να τον κρατάτε καθαρόΕίναι επίσης σημαντικό να υπάρχουν συστήματα για την επικύρωση και την τεκμηρίωση της καθαρότητας του εξοπλισμού.

 

10 Βασικά Βήματα για το Καθαρισμό των Πιεστών Ταμπλέτας:

 

1. Καθαρίστε το εξωτερικό: σκουπίστε όλες τις ορατές λερώσεις στο εξωτερικό του πιεστή και σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα κάθε περίσσεια φόρμουλας.Ο συμπιεσμένος αέρας μπορεί να παγιδεύσει σκόνες σε κρυμμένα περιβλήματα, σχισμές και τσέπες που προκαλούν προβλήματα στη γραμμή.

 

2. Οπτική επιθεώρηση: Εξετάστε τον πίνακα για να αξιολογήσετε την κατάσταση των εξαρτημάτων. Αναζητήστε σημάδια φθοράς ή βλάβης στις τρυπές των δισκίων και τις κεφαλές τρυπών και σημειώστε τυχόν μέρη που χρειάζονται επισκευή ή αντικατάσταση.

 

3. Προετοιμάστε τον Τύπο για καθαρισμό: Αποσυναρμολογήστε προσεκτικά τα αποσυναρμολογήσιμα εξαρτήματα της μηχανής για ενδελεχές καθαρισμό.

 

4Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο εξοπλισμό: Σκληρές βούρτσες από νάιλον και εργαλεία καθαρισμού του καθίσματος βοηθούν στην πρόσβαση σε κρυμμένες περιοχές του εκτυπωτή που ενδέχεται να περιέχουν ίχνη συντρίμμων.Είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιήσετε περιττή βία., δεδομένου ότι οι πρέσες για τα δισκία είναι ευαίσθητες και μπορούν εύκολα να υποστούν ζημιές εάν δεν χειριστούνται προσεκτικά.

 

5. Επιλέξτε το κατάλληλο καθαριστικό: Η επιλογή σας για το καθαριστικό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα εδάφη που υπάρχουν στον πίνακα σας.Χρησιμοποιήστε αυτό το διάγραμμα για να βοηθήσετε να ταιριάξετε ένα καθαριστικό με το έδαφοςΘα πρέπει επίσης να εξετάσετε την επιφάνεια που καθαρίζετε για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε ένα συμβατό καθαριστικό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για 10 Εύκολα Βήματα για να Καθαρίζετε το Τυμπέλι σας  1

 

6. Ορίστε μια κατάλληλη μέθοδο καθαρισμού: Εκτός από τη χρήση του σωστού προϊόντος καθαρισμού, είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη άλλες μεταβλητές για να καθορίσετε το πρωτόκολλο καθαρισμού σας.Πρέπει να ληφθούν υπόψη όλα τα ακόλουθα::

 

α. Ποσότητα απορρυπαντικού

β. Θέρμανση

γ. Χρόνος διαμονής

δ. Μέθοδος καθαρισμού

ε. Τύπος νερού

 

7. Ξεπλύσιμο: Μετά τον καθαρισμό πρέπει να ακολουθείται πλήρης ξεπλύσιμος.καθώς το ξεπλύσιμο με συνηθισμένο νερό μπορεί να εισάγει νέα μόλυνση.

 

8Η επικύρωση: Η επικύρωση καθαρισμού βοηθά στην αναγνώριση αν υπάρχουν υπολείμματα από χώμα και καθαριστικά και βοηθά στην πρόληψη της μόλυνσης.διαθέσιμα από τους περισσότερους κατασκευαστές, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για κρίσιμες εφαρμογές καθαρισμού.

 

9Απολύμανση: Εάν είναι απαραίτητο, η απολύμανση πρέπει να γίνεται μετά το καθαρισμό του πινάκου και την αφαίρεση των ακαθαρσιών.

 

10. Ξηρά μέρη: Τα μέρη πρέπει να στεγνώνονται πλήρως για να αποφεύγεται η σκουριά, η διάβρωση ή η αποχρωματισμός.

 

Η εγκατάσταση ενός καθιερωμένου προγράμματος καθαρισμού για το πιεστήριό σας θα βοηθήσει να λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά, και μπορεί ακόμη να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού σας.Το τακτικό καθάρισμα θα βοηθήσει επίσης στην πρόληψη κανονιστικών προβλημάτων και προβλημάτων με τα προϊόνταΜερικά μικρά βήματα που δαπανάται για τακτικό καθαρισμό μπορεί να είναι ένα τεράστιο άλμα προς την εξοικονόμηση και την αποτελεσματικότητα μακροπρόθεσμα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση ενός προγράμματος καθαρισμού και την επιλογή του κατάλληλου καθαριστικού για την εφαρμογή σας,επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της International Products Corporation ή επικοινωνήστε με έναν από τους τεχνικούς ειδικούς μας για βοήθεια.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Φαρμακευτικές μηχανές επεξεργασίας Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 pharmaceuticalprocessingmachines.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.