Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τρία κοινά granulators εξώθησης;

July 13, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τρία κοινά granulators εξώθησης;

Η κοκκιοποίηση αναφέρεται στη λειτουργία των υλικών επεξεργασίας στην κατάσταση της σκόνης, του λειωμένου μετάλλου, του διαλύματος ύδατος, κ.λπ. στους κόκκους με μια ορισμένα μορφή και ένα μέγεθος. Αυτή τη στιγμή, οι διαδικασίες κοκκιοποίησης που χρησιμοποιούνται από τις φαρμακοβιομηχανίες περιλαμβάνουν την κοκκιοποίηση εξώθησης και την κοκκιοποίηση κουράς.

 

Μεταξύ τους, η μέθοδος κοκκιοποίησης εξώθησης αναφέρεται στη μέθοδο τη σκόνη φαρμάκων και τα βοηθητικά υλικά στη συνταγή ομοιόμορφα, που προσθέτει την κόλλα για να κάνει το μαλακό υλικό, και έπειτα που κοκκοποιεί το μαλακό υλικό μέσω ενός κόσκινου με ένα ορισμένο μέγεθος από την αναγκασμένη εξώθηση.

 

Η βιομηχανία είπε ότι στο στάδιο της κοκκιοποίησης εξώθησης, που κάνει τα μαλακά υλικά (να ζυμώσει) είναι ένα βασικό βήμα. Ο υγρός - και - ξηρός βαθμός του μαλακού υλικού πρέπει να είναι κατάλληλος. Πολλές παραγωγές είναι βασισμένες στην εμπειρία. Μπορεί να συγκεντρώσει μαζί χωρίς προσκόλληση στο χέρι, και μπορεί να ραγιστεί από την ελαφριά πίεση με τα δάχτυλα. Το ποσό βρέχοντας πράκτορα ή κόλλας εξαρτάται από τη φύση του υλικού.

 

Αυτή τη στιγμή, granulators εξώθησης στην αγορά περιλαμβάνουν τον τύπο εξώθησης βιδών, τον περιστροφικό τύπο εξώθησης, τον τύπο εξώθησης ταλάντευσης και άλλο εξοπλισμό κοκκιοποίησης. Τα χαρακτηριστικά είναι διαφορετικά και οι λειτουργίες είναι διαφορετικές.

 

Σπειροειδές granulator εξώθησης

 

Μεταξύ τους, το χαρακτηριστικό granulator εξώθησης βιδών είναι ότι η βίδα εξώθησης μπορεί να δροσιστεί ή να θερμαθεί το εξωθημένο βαρέλι υιοθετεί μια διασπασμένη δομή, και το μπουλόνι μπορεί να αφαιρεθεί για να ανοίξει εύκολα το βαρέλι και εύκολος να καθαρίσει. Επιπλέον, granulator εξωθητών βιδών μπορεί να εξοπλιστεί με ένα τέμνον μαχαίρι για να ρυθμίσει τη σχετική ταχύτητα για να λάβει τους κοντούς κόκκους του απαραίτητου μήκους. Αυτή τη στιγμή, granulator εξώθησης βιδών είναι κυρίως κατάλληλο για τα προϊόντα που πρέπει να κοκκοποιηθούν στις βιομηχανίες όπως οι λαστιχένιες πρόσθετες ουσίες, οι πρόσθετες ουσίες τροφίμων, οι πλαστικές πρόσθετες ουσίες, οι καταλύτες, τα φυτοφάρμακα, οι χρωστικές ουσίες, οι χρωστικές ουσίες, καθημερινά η χημική ουσία και οι βιομηχανίες φαρμάκων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τρία κοινά granulators εξώθησης;  0

 

Περιστροφικό granulator εξώθησης

 

Περιστροφικό εξωθώντας granulator πρόκειται να αναμίξει τα μαλακά υλικά ομοιόμορφα, κάτω από τη συμπίεση του κυλώντας μαχαιριού, το υλικό αναγκάζεται να περάσει μέσω της οθόνης, και κόβεται από τη μεταλλουργική ξύστρα για να λάβει τα κυλινδρικά μόρια του ομοιόμορφου μήκους. Χαρακτηρίζεται από τη χαμηλή άνοδο θερμοκρασίας εξώθησης, το μικρό άνοιγμα εξώθησης και τη μεγάλη παραγωγή εξώθησης, και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κοκκιοποίηση των ιξωδών υλικών. Εντούτοις, υπάρχουν επίσης αντιδράσεις χρηστών. Στην κοκκιοποίηση των κολλωδών μαλακών υλικών ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου, περιστροφικό granulator εξώθησης παράγει περισσότερη θερμότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξώθησης. Τα μαλακά υλικά είναι πάρα πολύ ξηρά. Επιπλέον, η φυγοκεντρική κοκκιοποίηση είναι εύκολο να συνδεθεί και απαιτεί τον έλεγχο η ταχύτητα, ο χρόνος και ο αεραγωγός εισαγωγής της φυγοκεντρικής κοκκιοποίησης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τρία κοινά granulators εξώθησης;  1

 

Granulator εξώθησης ταλάντευσης

 

Granulator εξώθησης ταλάντευσης σχεδιάζεται ειδικά για το φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, την υγειονομική περίθαλψη και άλλες βιομηχανίες. Η μηχανή κοκκοποιεί στη θερμοκρασία δωματίου, και η σκόνη προστίθεται στη χοάνη κατά τη διάρκεια της εργασίας για να κάνει άμεσα τους κόκκους, διαμορφώνοντας κάποτε, η οποία όχι μόνο κερδίζει δαπάνες αλλά και βελτιώνει την ποιότητα των υλικών. Οι κόκκοι παραχθε'ντες είναι ομαλοί και φωτεινοί, με τη μέτρια σκληρότητα, η οποία είναι κατάλληλη για την παραγωγή ταμπλετών, τη συσκευασία και την αποθήκευση, και την παραγωγή καψών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τρία κοινά granulators εξώθησης;  2

 

Εισαγμένο στη βιομηχανία, granulator εξώθησης ταλάντευσης έχει τη μικρή κατανάλωση ενέργειας, τη χαμηλού θορύβου, υψηλή παραγωγή, την εύκολη λειτουργία και την κατάλληλη συντήρηση το τύμπανο είναι εύκολο να αποσυνθεθεί και εύκολο να καθαριστεί. Η οθόνη είναι εύκολο να αντικατασταθεί το μηχανικό σύστημα μετάδοσης εσωκλείεται εντελώς στο σώμα μηχανών, και η λειτουργία είναι ασφαλής η θέση σε επαφή με το υλικό αποτελείται από το ανοξείδωτο, το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα όπως η διάρκεια και χρησιμοποιείται ευρέως αυτή τη στιγμή. Εντούτοις, granulator εξώθησης ταλάντευσης δεν είναι κατάλληλο για το στερεό, το υγρό, τον πηλό ή τη λείανση.