Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;

September 21, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;

Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;

 

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει σπειροειδής αναμίκτης ζωνών, αναμίκτης κώνων, αναμίκτης β-τύπων και τρισδιάστατος αναμίκτης που είναι δημοφιλείς στην αγορά. Το του οποίου είδος αναμίκτη, η δομή και η λειτουργία του είναι διαφορετικά. Για τους χρήστες αναμικτών, η ποιότητα, η ομοιομορφία και η αποτελεσματικότητα της μίξης των υλικών είναι οι βασικές ανησυχίες, μεταξύ των οποίων η αποδοτικότητα έχει προσελκύσει πολλή προσοχή τα τελευταία χρόνια. Επομένως, η βελτίωση της αποδοτικότητας του αναμίκτη είναι το κλειδί που κερδίζει στην αγορά. Ποιοι παράγοντες μπορούμε να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα του αναμίκτη; Ο συντάκτης συνοψίζει τις ακόλουθες πτυχές.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;  0

 

Κατ' αρχάς, κατά επιλογή του αναμίκτη, την προσοχή πρέπει να δοθεί στην επιλογή του τύπου. Η αποδοτικότητα του αναμίκτη καθορίζεται κατά ένα μεγάλο μέρος από την ακρίβεια κατασκευής ο ίδιος του εξοπλισμού και τη λειτουργούσα αποδοτικότητα της ατράκτου. Κατά επιλογή του τύπου αναμίκτη, τη χρήστες πρέπει πρώτα να έχουν μια ορισμένη κατανόηση των χαρακτηριστικών και των ειδικών απαιτήσεων των προϊόντων τους, και τι είδους τη μίξη της επίδρασης που θέλουν να επιτύχουν, ώστε να επιλεχτούν και να ταιριαχτούν με η δομή κουπιών, τα χαρακτηριστικά εξοπλισμού και οι λειτουργίες του αναμίκτη για να βρούν το πρότυπο που καλύπτει τις απαιτήσεις.

 

Εν προκειμένω, η βιομηχανία είπε ότι η ποιότητα μίξης εξαρτάται κατά ένα μεγάλο μέρος από τη δομή και την ποιότητα κατασκευής του αναμίκτη. Παραδείγματος χάριν, το πλάτος και η εξωτερική γωνία των εσωτερικών και εξωτερικών ζωνών δαχτυλιδιών του οριζόντιου αναμίκτη είναι αδικαιολόγητα, το οποίο θα οδηγήσει στη συσσώρευση των υλικών σε ένα τέλος, που έχει επιπτώσεις στο χρόνο μίξης και μίξη της ομοιομορφίας η αδικαιολόγητη δομή μπορεί να προκαλέσει τη νεκρή γωνία των υλικών η ποιότητα συγκόλλησης της δοκού στέγης, της ζώνης δαχτυλιδιών και του άξονα είναι κακή, και είναι εύκολο να κρεμαστούν τα υλικά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;  1

 

Δεύτερον, καταλάβετε τα χαρακτηριστικά του υλικού αναμιγνύοντας τη σύνθεση. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών μικτών υλικών, η διαφορετική μίξη πραγματοποιείται. Αναφέρεται κυρίως στη συγκεκριμένη πυκνότητα, το μέγεθος μορίων, την τραχύτητα της επιφάνειας μορίων, την υγρασία, dispersibility, τον όρο συσσώρευσης και τη σύνθεση των συσσωματωμάτων. Όσο μικρότερη η διαφορά αυτών των σωματικών ιδιοτήτων, τόσο καλύτερη η επίδραση μίξης, τόσο δυσκολότερος αυτό είναι να χωρίσει πάλι αφότου μίξη, και όσο μικρότερο το ποσοστό ενός ορισμένου συστατικού στο μίγμα, δηλ., τόσο μεγαλύτερη η αναλογία διαλύσεων, τόσο δυσκολότερος αυτό είναι να αναμίξει. Προκειμένου να μειωθεί ο επαν χωρισμός μετά από να αναμίξουν, τα τμήματα ιξώδους υγρού, όπως οι μελάσες, μπορούν να προστεθούν κοντά στην ολοκλήρωση για να μειώσουν τη διασπορά του και να μειώσουν έτσι την επίδραση χωρισμού.

 

Επιπλέον, η ειδική προσοχή πρέπει να πληρωθεί στην απόδοση σφράγισης του αναμίκτη και του υπόλοιπου ποσού της για τα λεπτόκοκκα υλικά. Παραδείγματος χάριν, κατά μίξη των κωνιωδών υλικών με το διπλό ελεύθερο αναμίκτη βαρύτητας κουπιών άξονων, την είναι καλύτερο να επιλεχτεί η πλήρης ανοιχτή πόρτα μήκους 90°, έγχυση που το αυτοκαθαριζόμενο σύστημα, έκλινε την πόρτα απαλλαγής τύπων σφηνών και τη δομή σφραγίδων αερίου τελών άξονων συγχρόνως, ώστε να εξασφαλιστεί καλύτερα η σφράγιση και να μειωθεί το υπόλειμμα. Επιπλέον, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί η ανώτερη εξάτμιση τσαντών υφασμάτων για να αντικαταστήσει το σωλήνα επιστροφής αέρα, ώστε να αποφευχθεί το υπερβολικό λεπτό αλεύρι από τον επιστροφής αεραγωγό κατά τη διάρκεια της μίξης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;  2

 

Τρίτον, διενεργήστε την τυποποιημένη λειτουργία εξοπλισμού. Κατά ενεργοποιώντας έναν αναμίκτη, είναι απαραίτητο για το χειριστή να έχει μια ορισμένη κατανόηση της κατάστασης αγοράς του προϊόντος, της τεχνολογίας παραγωγής, της λειτουργίας εξοπλισμού και των θεμάτων που χρειάζονται την προσοχή καθώς επίσης και την επεξεργασία έκτακτης ανάγκης, ειδικά για την κατάρτιση και την πρακτική της λειτουργίας και των μέτρων έκτακτης ανάγκης εξοπλισμού. Η καλή προδιαγραφή λειτουργίας μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα του αναμίκτη και να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων. Παραδείγματος χάριν, στο στάδιο της σίτισης, οι υπάλληλοι πρέπει πρώτα να βάλουν τα συστατικά με τη μεγάλη αναλογία στον αναμίκτη, ή μετά από τους περισσότερους από τους εισάγουν τον αναμίκτη, κατόπιν θέση ένα μικρό ποσό και τα τμήματα ενός μικρού ποσού πάνω από τον αναμίκτη, δηλ., τους βάζουν στη θέση όπου είναι εύκολο να διασκορπιστούν. Διαφορετικά, τα τμήματα μικροϋπολογιστών δεν θα διασκορπιστούν εύκολα σε μια θέση και θα προαγάγουν τη μίξη θα επηρεαστούν.

 

Εκτός από τα ανωτέρω τρία σημεία, ο συντάκτης θεωρεί ότι μετά από τη λειτουργία του αναμίκτη, κάνετε μια καλή εργασία στη συντήρηση και τις εργασίες συντήρησης, για να βελτιώσει τη ζωή υπηρεσιών του αναμίκτη, και η αποδοτικότητα μίξης της επόμενης υλικής μίξης έχει έναν ορισμένο ρόλο. Συμπερασματικά, για να βελτιώσουν την αποδοτικότητα μίξης, προσπάθειες πρέπει να καταβληθούν από τις πτυχές της πρότυπης ποιότητας, των υλικών χαρακτηριστικών, της προδιαγραφής λειτουργίας, της απαραίτητων συντήρησης και της επισκευής. Μόνο με να κάνουμε ένα αγαθό εργασία σε κάθε βήμα μπορούμε να εξασφαλίσουμε τον υψηλό - ποιότητα και υψηλό ποσοστό της παραγωγής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να βελτιώσει την αποδοτικότητα αναμικτών;  3