Σύγκριση των μεθόδων και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του στεγνωτήρα ψεκασμού

September 8, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύγκριση των μεθόδων και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του στεγνωτήρα ψεκασμού

Σύγκριση των μεθόδων και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του στεγνωτήρα ψεκασμού

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι στεγνωτήρων, αλλά ο στεγνωτήρας ψεκασμού είναι ευρύτατα χρησιμοποιημένη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύγκριση των μεθόδων και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του στεγνωτήρα ψεκασμού  0

 

Ο στεγνωτήρας ψεκασμού είναι εύκολο να λειτουργηθεί, άριστο στην απόδοση και άριστο στην κατασκευή, ειδικά στην κάλυψη των απαιτήσεων της κκπ στο φαρμακευτικό είδος και τις βιομηχανίες τροφίμων. Καλωσορίζεται από τους χρήστες στο φαρμακευτικό είδος και τις βιομηχανίες τροφίμων.

 

Ο ψεκασμός dryere είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για και των κινεζικών και δυτικών φαρμάκων και των τροφίμων. Οι κόκκοι έχουν την ισχυρή αποσύνθεση, την καλή ρευστότητα και τη στιγμιαία διαλυτότητα, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα για τη συμπίεση των ταμπλετών, ποτίζοντας τις κάψες, κατασκευάζοντας τους κόκκους και τα στερεά ποτά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύγκριση των μεθόδων και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του στεγνωτήρα ψεκασμού  1

 

Ο στεγνωτήρας ψεκασμού χρησιμοποιείται ευρέως στη χημική βιομηχανία, την ελαφριές βιομηχανία και τη βιομηχανία τροφίμων επειδή μπορεί να ληφθεί άμεσα από το σύστημα λύσης ή αναστολής με τα ομοιόμορφα προϊόντα σκονών. Η χημική βιομηχανία ο συνηθέστερα χρησιμοποιείται στη βιομηχανία χρωστικής ουσίας. Μετά από τα έτη προσπαθειών των μηχανικών και των τεχνικών, η τεχνολογία ξήρανσης ψεκασμού είναι σχετικά ώριμη, και ο προσδιορισμός του μεγέθους πύργων έχει επίσης μια επιτυχή μέθοδο υπολογισμού.

 

Ο στεγνωτήρας ψεκασμού μπορεί να ψεκάσει το ξηρό υγρό μέσω nebulizer στα μικροσκοπικά σταγονίδια στο δωμάτιο αποξήρανσης και να εξατμίσει το νερό με τη απευθείας επαφή και τη μίξη με το θερμού αερίου στο ξεραίνοντας μέσο, και να λάβει έπειτα τη σκόνη ή τα κοκκώδη προϊόντα από το στερεούς χωρισμό και τη συλλογή αερίου.

Η λύση πρώτης ύλης μπορεί να είναι λύση, γαλάκτωμα, αναστολή, λειωμένο μέταλλο ή κόλλα. Το ξεραίνοντας μέσο μπορεί να είναι αέρας, άζωτο ή superheated ατμός.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σύγκριση των μεθόδων και των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του στεγνωτήρα ψεκασμού  2

 

Τα κύρια συστατικά του στεγνωτήρα ψεκασμού αποτελούνται από το σύστημα θέρμανσης με αέρα, το σύστημα παράδοσης πρώτης ύλης, τον ψεκαστήρα, το ξεραίνοντας σύστημα, το στερεό σύστημα χωρισμού αερίου και συλλογής, το σύστημα ελέγχου, και τον ειδικό μηχανισμό κυκλοφορίας απαίτησης μέσο.

 

Η ξήρανση ψεκασμού χρησιμοποιείται ευρέως στην ξήρανση των χρωστικών ουσιών. Μια μέθοδος ξήρανσης για την υγρασία με τον ψεκασμό των χρωστικών ουσιών. Είναι κατάλληλο για όλα τα είδη χρωστικών ουσιών. Μπορεί να ξεράνει τη λεπτή σκόνη χρωστικής ουσίας, την εξαίρετη σκόνη, τη χωρίς σκόνη σκόνη και τον κοίλο κόκκο.

 

Μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις τύπους σύμφωνα με τον τρόπο διάσπασης σε άτομα χρωστικών ουσιών:

(1) η διάσπαση σε άτομα ροής αέρα χρησιμοποιεί το συμπιεσμένο αέρα ή το υδρατμό για να ψεκάσει το υλικό υγρό

(2) η διάσπαση σε άτομα τύπων πίεσης, υψηλή αντλία χρησιμοποιείται πιέζω το υλικό υγρό από το ακροφύσιο με υψηλή ταχύτητα στην υδρονέφωση μορφής

(3) στην περιστροφική διάσπαση σε άτομα, το υγρό τροφών προστίθεται μεγάλος περιστρεφόμενος δίσκος (7000-28000r/λ.) στον ψεκαστήρα, και το υγρό τροφών ρίχνεται γρήγορα έξω για να ψεκάσει. Η τρίτη μέθοδος έχει τα πλεονεκτήματα της καλής επίδρασης, του λίγος χρόνου και της υψηλής παραγωγικότητας της εργασίας, η οποία ευνοείται από τη βιομηχανία χρωστικών ουσιών. Τα μειονεκτήματά του είναι μεγάλη επένδυση εξοπλισμού και υψηλής ενέργειας κατανάλωση.

 

Πλεονεκτήματα του στεγνωτήρα ψεκασμού:

1. Η διαδικασία ξήρανσης είναι πολύ γρήγορη.

2. Μπορεί να είναι ξηρό στη σκόνη άμεσα.

3. Εύκολος να αλλάξει τους όρους ξήρανσης και να ρυθμίσει τα πρότυπα ποιότητας των προϊόντων.

4. Λόγω της στιγμιαίας εξάτμισης, οι υλικές απαιτήσεις επιλογής εξοπλισμού δεν είναι αυστηρές.

5. Υπάρχει μια ορισμένη αρνητική πίεση στην ξεραίνοντας αίθουσα να εξασφαλιστούν οι υγειονομικοί όροι στην παραγωγή, να αποφευχθεί η σκόνη στο εργαστήριο, και να βελτιωθεί η αγνότητα προϊόντων.

6. Υψηλή αποδοτικότητα παραγωγής και λίγοι χειριστές.

7. Μεγάλη ικανότητα παραγωγής και υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Το ποσό ψεκασμού ανά ώρα μπορεί να φθάσει σε αρκετούς τόνους, το οποίο είναι ένας από το μεγαλύτερο όγκο του στεγνωτήρα.

8. η ρύθμιση του στεγνωτήρα ψεκασμού είναι κατάλληλη, και τους όρους λειτουργίας μπορούν να αλλάξουν σε μια μεγαλύτερη σειρά για να ελέγξουν τους δείκτες ποιότητας των προϊόντων, όπως η διανομή μεγέθους μορίων, περιεκτικότητα σε υγρασία, βιοδραστικότητα, διαλυτότητα, χρώμα, άρωμα, γούστο και ούτω καθεξής.

 

Μειονεκτήματα του στεγνωτήρα ψεκασμού:

1. Ο εξοπλισμός είναι πιό σύνθετος, καλύπτει μια μεγάλη περιοχή και έχει μια μεγάλη επένδυση.

2. Η τιμή της συσκευής αποκατάστασης ψεκαστήρων και σκονών είναι υψηλή.

3. Περισσότερος αέρας απαιτείται για να αυξήσει την κατανάλωση ισχύος του ανεμιστήρα και την ικανότητα της συσκευής αποκατάστασης.

4. Μικρή θερμική αποδοτικότητα και μεγάλη κατανάλωση θερμότητας.